tiistai 31. tammikuuta 2012

Ostoksia ja kokeiluja..

Sain tänään ensimmäisen lakkatilaukseni Head 2 Toe verkkokaupasta. Tilasin 2 China Glazen lakkaa (Snow Globe ja Techno), 2 Color Clubin lakkaa (Backstage Pass ja Platinum Record) ja Sechen pikakuivattajan. Nämä lakat maksoivat yhteensä 13€ plus postikuluja saman verran. Ei mielestäni kovinkaan paha hinta. Tilaus tuli postilaatikkoon viikossa. Lisäksi sain siskolta OPIn DS exclusiven, joka on vasemmalla kuvassa.


Tarkoitus oli taas vaihteeksi yrittää tehdä ystävänpäiväkynnet, mutta en TAASKAAN siinä onnistunut. :D Ystävänpäivä ei näköjään ole minua varten. Tein pohjan lakkaukselle OPIn The Color to Watch-lakalla. Lakka itsessään on todella läpikuultavaa. Lakkasin 4 kerrosta ja mielestäni se jäi vieläkin läpikuultavaksi. Onneksi nyt oli tuota pikakuivattajaa niin lakkaus kuivasi todella nopeasti. Ei kyllä turhaan ole ihmiset tätä pikakuivattajaa suositelleet, mahtava tuote. :)Pitkään taas mietin miten näitä lähtisin koristelemaan, ja jotenkin sitten tuo Platinum Record meni kynsille.. :) Lopputulos ei kuitenkaan oikein säväyttänyt.Kokeilin vielä huvikseni taiteilla akryylimaaleilla näihin erillaisia sydämiä todetakseni, ettei minusta vieläkään löydy sitä taiteilijaa.. :D Sisko on saanut kaikki ne taiteelliset lahjat ja minä ilmeisesti sitten jotain muuta. :P 

Poistin lakkaukset kynsistä kokonaan ja vaihdoin lakkaa. Onneksi. Päätin kokeilla tuota siskolta saatua lakkaa. Vaikka lakka onkin aika kauan sitten tullut markkinoille, itselle tämä oli uutuus, koska olen tätä lakkailua harrastanut vielä niin vähän aikaa.. Tykkäsin älyttömän paljon tästä lakasta. Todella upea. En halunnut peittää näitä lakkauksia isoilla koristeluilla joten päädyin laittamaan vain yksinkertaiset tarrat. Lakkasähläilyyn oli muutenkin jo mennyt koko ilta niin en vain enää jaksanut alkaa kokeilemaan mitään erikoista. Tässäpä siis lopulliset kynnet tälle iltaa. 

Nyt voikin sitten mennä hyvillä mielin nukkumaan. :)

11 kommenttia:

 1. Kiva että oli mieleinen! :) Tätä menoa saat ehkä kohtuu ajassa kokeiltua kaikki uudet lakkasi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niin, mutta kyllä mulle sopii mielummin se, että vaihdan lakkaukset muutaman päivän välein.. Ei monta kertaa päivässä...! :D

   Poista
 2. Ihania kynsiä! Platinum record näyttää hienolta, ja kaikki DS:t nyt vaan on <3 Itselle kolme tulossa postissa, ei malta oottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksia odotellessa... :)

   Se tahtoo vain olla että nuo lakkatilausten odottaminen on yhtä tuskaa! :D

   Poista
 3. Hei, mä dikkasin tost platinumist. Voisinki haluta testaa tota* ehkä jollain toisella pohjavärillä!!:)

  Asiasta toiseen_ miten pelastan nää mun kynnet, onko esim jotain vitamiineja jotka auttaa tähän lohkeiluun? Epäheilua. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan olemassa vitamiineja, rasvoja ym tuotteita jolla pystytään hoitaan kynsiä, mutta en tiedä onko niistä sun kohdalla hyötyä.. Ajattelin vaan sun töitä..

   Poista
  2. Ja itsekin ajattelin et toi Platinum Record näyttää varmaan mustalla pohjalla paaaljon hienommalta. :)

   Poista
 4. Joo, mustalla testataan. Auto ei lähde käyntiin joten tuu sä tänne. :D heh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen ehtii tehdä sittekin kun auto toimii. ;P

   Poista
 5. Auto ei ole ainakaan kolmeen päivään käynnistynyt. Tai edes yritetty käynnistää... :) Ehkä pitää viikonlopun aikana kuitenkin lähteä liikenteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se ihan suotavaa on. Tai sitten oottaa maanantaihin kun pakkanenkin lauhtuu. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)