perjantai 26. elokuuta 2016

Vähän vierestä: Makkariremppa

Tätä postausta vähän jo toivottiinkin, joten tässäpä se tulee! 

Kirjoitin aikaisemmin, että teen postauksen vasta sitten kun makkari on ihan täysin valmis, mutta en tiedä milloin se sitä on, joten ajattelin kuitenkin tämän vähän keskeneräisen tekeleen jakaa teidän kanssanne. 

Tähän taloon muutettiin 12 vuotta sitten, eikä tälle makkarille ole tehty muuta kuin lattia vain vaihdettu ennen muuttoa. Silloin oli muotia punertavan sävyinen puu, joten sitä löytyy siksi meidänkin lattiasta. Lattia on kuitenkin hyväkuntoinen, joten en halua värin vuoksi vaihtaa lattiaa, kun on tuota rahanmenoa muutenkin. Meillä oli tosiaan 2 viikkoa aikaa remontoida koko talo ja muuttaa siihen päälle, joten teimme vain pakollisimmat rempat. 

En ole ikinä jaksanut panostaa tähän huoneeseen, sillä se on ärsyttänyt koko ajan. Nyt kun päätin, että remppa tehdään, halusin siitä itseä miellyttävän. Mutta en hinnalla millä hyvänsä. :D 

Lähtökohtana mulla oli sellainen makkari, joka olisi omaan silmään rauhallinen ja harmooninen.

Mua siis hävettää jakaa nämä aloituskuvat, en edes viitsinyt siivota. :P 


Tämä mun possuilupistekin on vaiheessa, mutta näillä on menty, kun ei ole ollut varaa eikä inspistä tätä muuttaa miksikään.

  
Meillä on tuuletin makkarissa, sillä se on aina öisin päällä. Mä oon sellainen hassu ihminen, että mulla on tajuttoman kuuma öisin ja päivisin olen yleensä aina jäässä, joten saan paremmin nukuttua kun tuuletin puhaltaa varpaisiin. :D Sen lisäksi tuulettimesta tulee hyvä taustakohina, joka peittää alleen koiran öiset ääntelyt ym. 

Remppakuvia en sen kummemmin jaa, sillä tästä tulisi ihan tolkuttoman pitkä postaus. Sen verran kuitenkin pitää mainita tuosta rempasta, että mikään, ei siis mikään voinut mennä helpoimman kautta. Kaikki vastusti ihan viimeiseen asti. Seinälevyjen kanssa tapeltiin, kahden seinän tapetinpoistossa tapeltiin, katon maalauksen kanssa tapeltiin, pakkeloinnissa tapeltiin, putkien kanssa tapeltiin, ovea piti lyhentää, verhokiskot eivät sopineet, listojen kanssa tapeltiin. Vielä viimeisten putkien suojusten kanssa piti tapella.

Meidän oli alunperin tarkoitus maalata seinät, mutta mutkien kautta oli pakko päätyä tapettiin ja se tapetti joka ostettiin on ihan p*skaa. Siihen jää ihan kaikki jäljet älyttömän helposti. Täytyy kyllä antaa palautetta tapetista kun palauttaa ylimääräisen rullan.

Mutta kaiken sen tuskan jälkeen olen melkein tyytyväinen. Tämä näyttää mun silmään hyvältä. :3

Olin ostanut kauan sitten Anttilan alennusmyynnistä lampun, joten oli tosi kiva fiilis kun sain tämän kattoon asti.


Ostin uuden päiväpeitteen ja siskolta yöpöydät. Sängyn alle ostin ison valkoisen maton, jotta lattiaa saadaan enemmän piiloon. Ikkunaseinää peittää valkoinen läpikuultava verho koko seinän matkalla, tykkään kovasti!

Herra P. aikoi tehdä meille sängynpäädyn, joten se odottaa vielä tuloaan. En ole myöskään vielä päättänyt mitä seinälle laitetaan, päätän sitten kun päätykin on paikoillaan. Sängyssä on tällä hetkellä vielä valkoinen torkkupeitto ja uudet valkoiset tyynyt noiden kulahtaneiden tilalla.

  
Possuilupistekin sai uuden kaverin viereen. Ikean reissulta tarttui mukaan Alex-laatikosto. Meillä tuota säilytystilaa on vähän, joten tämä tuli tarpeeseen.



Tässä vielä kuva kun valot ovat päällä, tykkään!



Täältä puuttuu oikeastaan kaikki sisustusjutut vielä, mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee. Miltä tämä näyttää teidän silmiin, maistuisiko uni? :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Meilläpäin vietetään viikonloppuna Venetsialaisia, eli jälleen on aika hakeutua meren äärelle valojen ja ilotulituksen loisteeseen. ^_^   

22 kommenttia:

  1. Näyttää ihanalta! Harmaa ja valkoinen <3 Tollainen verhoratkaisu on tosi kiva, ja tuo ripauksen yleellisyyttä. Hotelleissahan usein on tollaiset verhot. Pitääpä laittaa korvan taakse, josko meidän makkariinki tulisi tuollaiset joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Just sitä ylellisyyttä hain tuolla verhojutulla. Aluksi ajatuksena oli vielä laittaa valot tuonne taakse, mutta se sitten jäi. :)

      Poista
  2. Joku päivä vietetään yhessä stailauspäivää.. Lähetään johonkin josta me löydetään teille ne viimeiset kivat jutut huoneeseen. Eikö juu? Sisustajasisko pakottaa <3 <3 <3 :D Mun mielestä makkari on nyt sun näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pitää ottaa asiaksi viedä tää loppuun joku päivä. Kun vaan olis sitä aikaa! :D

      Poista
  3. Kaunis ja rauhallinen tila, tykkään kovasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä jos se rauhallisuus paistaa sieltä läpi kun sitä haettiin! :)

      Poista
  4. Todella rauhallinen ja kotoisa fiilis! Ihanan näköistä, mä tykkäisin. Remontointia ei aina tarvitse tehdä jättibudjetilla, vähän vähemmälläkin tulee yhtä hienoa jälkeä :) ihana possunurkkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tähän meni kyllä enemmän kuin olin ajatellut, mutta en silloin vielä tiennyt kaikista vastoinkäymisistä mitä siinä tulee olemaan. :D

      Poista
  5. Vitsi miten ihanan näköstä! ♥___♥ Ja pakko sanoa että ei noi "ennen" -kuvatkaan olleet hullummat, aina ne mun makkarini sekamelskan voittaa.. :'D
    Mutta aaah toi peili jossa on valot!! IHANA!!! ♥ Mistä se on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onneksi lähikuvia ei ole noista alkuperäisistä kuvista, nuo tapetitkin oli tosi karut. :D
      Peili on joku vanha, mutta valot siihen ympärille on ostettu yllättäen IKEAsta. :D

      Poista
  6. En tiedä tuliko aiempi kommentti, kirjoitin pitkät liirumlaarumit oman muuton antamasta ihanasta sisustamisen autuudesta ja kehuin teidän kaunista makkarianne - sitten painoin julkaise nappia ja netti katkesi :D :D :D just niin mun tuuria! :P

    Mutta makkari on ihana, ja oikein mielellään siellä nukkuisi tovin jos toisenkin :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut se aiempi kommentti ollenkaan perille. :/ Mutta kiitos kuitenkin! ♥

      Poista
  7. Tosi onnistunut lopputulos mutkista huolimatta. Rauhallinen tunnelma. Naurattaa pikkasen toi sun kuumailu yöllä ja jäätyminen päivällä, missä balanssi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Joo, samaa mäkin olen etsinyt, missä se balanssi on?!? :D

      Poista
  8. Näyttää upealta! Jotenkin yritän vältellä näitä sisustuspostauksia, koska mä saan aina näistä ideoita ja sitten pitäisi toteuttaakin.. Aijai! Erityisesti tykkään noista teidän verhoista! Mistä löysit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla olis hirvittävästi ideoita, mutta kun pitää itse ne toteuttaa sitten, niin ne jää ideoiksi. :D Verhotkin ovat IKEAsta. :)

      Poista
  9. Näyttää siltä, että määki nukkusin hyvin tuolla. :)

    VastaaPoista
  10. Hirmu kaunis makkari :) Meillä on makkaris kans toi sama kattolamppu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tuo lamppu on kyllä ihana, me saatiin se vielä tosi hyvään hintaan! :)

      Poista
  11. Aivan ihana makuuhuone! ♡ Rakastuin noihin meikkauspisteen peilin ympärillä oleviin valoihin ♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Mulla oli vuosia haaveena saada tuollaiset valot, onneksi sitten vihdoin haave toteutui viime vuonna. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)