keskiviikko 31. elokuuta 2016

BPS vinyylit testissä, vol. 2

Mä olen vähän viivytellyt näiden Born Pretty Storen vinyylien kokeilua, mutta nyt sain aikaiseksi kokeilla. Edellisten jälkeen mulla ei ollut hirvittävän kovia odotuksia näiltä, mutta kokeilinpa kuitenkin.


Lakkasin pohjalle kaksi helppoa kerrosta A England Wuthering Heightsiä, annoin niiden kuivua kunnolla ja kokeilin noita vinyyleitä kynsille. Töpöttelin Essencen valkoista leimauslakkaa tuon sabluunan päälle, mutta en mä kyllä saanut siitä siistiä mitenkään. Yritin vielä siistiä sitä jälkikäteen siinä onnistumatta. Koristelin keskisormeen pari pilkkua samalla Essencen valkoisella.


Nämä ei ollut yhtään kivat livenäkään, joten en mä hirvittävän kauan näissä viihtynyt, vaan ne piti vaihtaa samana päivänä. Laitoin kynsille China Glazen Flip Flop Fantasyn valkoisilla leimoilla, mutta kuten tiedätte, tuo lakkaihanuus on niin vaikea kuvattava, että en sitten jaksanut niitä kuvia yrittää saada blogiin asti. Niillä kynsillä tosin viihdyin aika hyvin monta päivää. :)

Käytetyt tuotteet:
 • A England Wuthering Heights (x2)
 • BPS vinyylit
 • Essence valkoinen leimauslakka
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

Kynsivinyylit löytyvät kynsikoristeista ja maksavat normaalisti 2.12 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


8 kommenttia:

 1. Miusta nää on siistit ja onnistuneet lakkaukset :) Ei ainakaan miun silmään pistä mitenkään vinyylien toimimattomuus. Tai sitten olet osannut korjata ne niin hyvin ;)
  Hirmuisen nätti lakka toi Wuthering Heights ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! :D

   Se on tosi kaunis, yksi must have!

   Poista
 2. Nämä on kyllä jotenkin tosi kivat. Mulla ei ole tätä lakkaa, miksi ei...kun on noin kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No samaa ihmettelen, tää on tosi kiva! :D

   Poista
 3. No hh, nyt mäkin vasta hokasin ettei mullakaan oo tota! Kiva lakkaus minunkin miäälestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt äkkiä ostoksille, tuo on tosi kiva! Kiitos :)

   Poista
 4. Höh, nätithän nämä on! ♥ Ja yllättävän hyvin nuo vinyylit taisi kuitenkin toimia, mä olisin odottanut paljon pahempaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ne kyllä hirvittävän hyvin toimineet siihen nähden, kun on tottunut käyttämään Mi Vinylsejä, ne toimii aina niin hyvin. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)