maanantai 1. elokuuta 2016

Heinäkuun ostosyhteenveto

Huhhuh, mikä viikonloppu meillä oli! Pitkää päivää vedettiin koiraosastolla näyttelyn, kasvattitapaamisen ja taippariharjotusten saralla. Ei se aivan turha viikonloppu kuitenkaan ollut, Rymy meni ekaa kertaa ihan itse uimaan! Se aina auttaa, kun on vanhempia koiria joista ottaa mallia, nämä penskat menee sitten perässä. :) Näyttelyt eivät edelleenkään ole meidän juttu, mutta siitä lisää sitten joskus myöhemmin. Nyt olisi vuoro heinäkuun osteluille.

Heinäkuun alussa mun oli pakko tilata muutama laatta MoYoun sivuilta. Uskalsin tällä kertaa ottaa paljon tarkasti kohdistettavia kuvioita, sen verran kova luotto löytyy multa tuohon läpinäkyvään leimasimeen nykyään. :) Ostin myös kokeiluun pienen maton, jos vaikk innostun enemmänkin leimadecalien maailmaan. Mulla on kuitenkin pöydällä lasi, joten en tee isolla matolla oikein mitään, tämä pieni sopii oikein hyvin omiin käyttötarkoituksiin.


Tämän setin lisäksi olin ajatellut ostaa muutaman lakan, mutta en vain yksinkertaisesti löytänyt mitään himottavaa. EN MITÄÄN! :O 

Siispä Hypnotic Polishin ilmoitettua alkavansa myymään Überchicin laattoja, laitoin yhden setin tilaukseen. Tilasin setin numero 8, sillä se oli mun silmään kaikista kivoin. :)Sitten loppukuusta mä keksin jotain lakkojakin ostettavaksi kun mun musta leimauslakka alkoi vedellä viimeisiään. Tilasin Naiskauneudelta lisää Colour Aliken leimauslakkoja ja otin mukaan vähän erilaisia pastellisia sävyjä mustan lisäksi.Olin kirjoittanut tähän, että mulla ei ole muita himotuksia ja jos PP:ltä ei tule uutta kokoelmaa, niin en taida vähään aikaan ostaa lakkaa. Vaikka vietin viikonlopun somepimennossa ja netin ulottumattomissa, sunnuntai-iltana kotiutuessa tietenkin silmät osui PP:n lakkojen esittelyihin.   Kolme kaunokaista päätyi mun ostoskoriin, mutta esittelen ne sitten kun ne saapuvat. Summer nyt oli pakko-ostos, sehän oli selvää.

Lopulta siis ei mitenkään pienet ostokset heinäkuussa, vaikka alkukuusta en keksinyt mitään ostettavaa... Miten teillä?  

14 kommenttia:

 1. MoYou Londonin laattoja ja Kikon kimppatilaus. Siinäpä taitaa mun heinäkuu olla. :D

  VastaaPoista
 2. Noi laatat kyllä näyttää kivoilta, ja itellenikin oon aatellu tollasen maton hankkimista. Itse asun sellasessa pikkukylässä, ettei täällä paljon kynsilakkoja löydy kaupoista. Nyt kuitenkin yhdelle hyllylle oli ilmestynyt melko laajakin Essencen valikoima, sieltä tuli haalittua heti 6 lakkaa. :D
  ~Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä asun vielä pienemmässä, yhdessäkään kaupassa ei myydä kynsilakkoja täällä. :D :D Mutta naapurikaupungissa onneksi parissakin paikkaa. :)

   Poista
 3. No tota, mulla saatto pikkasen lähtee käsistä, blogissa on postuas aiheesta :D Kivoja ostoksia täällä!

  VastaaPoista
 4. Mulla onkin mennyt ohi tuo Hypnoticin ja Uberin yhteistyö. Jätin Uberit tilaamatta heidän omilta sivuiltaan(?) kun koin ne hintaviksi. Tilasin sitten Moyran laattoja suomesta vaikka nekään kovin halpoja ollut :D tuli vaan joku laattahimo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi näitä nyt saa taas järkevillä postareilla jostakin! Moyran laatat himoittais muakin, mutta se hinta kyllä on tällä hetkellä esteenä, jotenkin yli kympin laatta on kipurajan yläpuolella. :)

   Poista
  2. Moyran laatoja kannattaa ostaa Nailland.hu ja on siellä muutenkin ihan hyvät hinnat. Paketti tuli viikossa.

   Poista
 5. Maltillista vallan! :)
  Eksyin tästä katselemaan Messy Mansion laattoja ja yksi laatta piti ihan laittaa tilaukseen, unikkoaiheinen. Mulla ei merkin leimauslaattoja olekaan vielä, joten toivottavasti toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no mun mielestä ei ihan! :D
   Mullakaan ei ole sen merkin laattoja yhtään, joten en osaa sanoa niiden toimivuudesta, mutta toivottavasti toimii! :)

   Poista
 6. Mullekin tulee noita ber Chichin laattoja! Jos nyt oikein muistan, niin pitkän harkinnan jälkeen otin myös tuon kasin setin. Se on kyllä hieno! Sormia jooikein syyhyttää, kun haluan päästä kokeilemaan noita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ollu kyllä tosi toimivia ja kuviot nättejä! Keksisi aina vaan hyvän yhdistelmän lakan ja kuvion kanssa! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)