perjantai 3. kesäkuuta 2016

Second Chance

Nyt mä tein sen, annoin F.U.N Lacquerin Prima Donnalle uuden mahdollisuuden. Tein vieläpä niin, että annoin lakan olla kynsillä pari päivää ennen koristeluja ihan itsekseen. 

Mun tuomio tälle lakalle on nyt se, että kyllä joo, aion mä pitää sen. :) Lakkaa on kynsillä kolme kerrosta, pikakuivattajan kanssakin meni aika kauan, että se kuivui kynsille. Kuivui se kuitenkin. Laitoin kaksi kerrosta pikakuivattajaa, ettei pinta jää röpelöiseksi. Lisäsin seuraavana päivänä vielä kerroksen pikakuivattajaa. Tuo kiiltävä tasainen pinta kyllä on ehdoton tälle lakalle, muuten se ei kimaltele niin paljon. 

Kolmantena päivänä tein koristelut. Mustat leimat BPS:n laatasta BPL-021.


Leimat osuivat nappiin. Musta tuo leima on kiva kun se näyttää siltä, että pohjalla on verkkoleima ja päällä on tehty vielä koristelut vinyylien avulla. :)


En mä edelleenkään ole mitenkään erityisen rakastunut tähän lakkaan, mutta pidän siitä jo sen verran paljon, että se saa jäädä kokoelmaani. Lakkaus oli kynsilläni viikon ja se pysyi kyllä hyvin. Hyvin pysyi myös poistovaiheessa, sillä näiden muhittelemiseen meni kyllä aika kohtuuttoman paljon aikaa. :D
   
Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • F.U.N Lacquer Prima Donna (x3)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimat laatasta BPL-028
 • Leimauslakka Colour Alike musta
 • Leimojen päällä NPB Digital Flash16 kommenttia:

 1. Mä oon halunnut Prima Donnan niin kauan, mutten ole vieläkään hankkinut. Se onkin varmaan ainut näistä kirkaspohjaisista FUNeista mitä mulla ei ole (hups). Nää saa muuten kynnelle helposti peittäväksi lakkaamalla ensin yhden kerroksen ja töpöttämällä sen päälle sienellä lisää glitteriä. Kaikki glitter jää kynnelle ja kaikki lakka jää sieneen. Ei tule sellaisia paksuja kynsiä, mitä mä ainakin glitterlakoissa inhoan. Lakkaan itse vielä päälle yhden kerroksen glitterlakkaa ja sitten päälle 2 kerrosta pikakuivattajaa. Ei tule paksuja kynsiä eikä tarvitse odottaa kuivumista hetkeäkään. Toinen kikka on lakata alle samansävyinen lineaariholo ja sen päälle kaksi kerrosta glitteriä. Silloin ei haittaa, vaikka glitterit ei peitä ihan koko kynttä ja varsinkin kynsinauhan alueesta tulee siistin näköinen. Mulla kun on nää läpinäkyvät kotkankynnet niin peittävän glitterin aikaansaaminen on aika hankalaa, joten tämä kikka toimii hyvin. Just lakkasin uusilla FUNin glittereillä kynnet (sienimenetelmällä) ja vautsivau mikä kimallus niissä onkaan! King, Queen, Payday, Million Dollar Dream on ainakin sellaisia lakkoja, joissa ei tarvitse mitää kikkoja vaan ne peittää nätisti itsekseen kahdella kerroksella. Noita voin suositella lämpimästi, koska kimallus on aivan jumalainen <3. Tää sun chevronpitsileima on muuten niin mielettömän hieno, että saatan joutua tilaamaan tän laatan ihan vaan tämän kuvion takia. Pitsit ei oikein muuten iske mutta toi verkko yhdistettynä chevroniin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tulen tilaamaan näitä vielä lisääkin, kunhan vaan lompakko antaa periksi. :D Tuo leima on kyllä ihana ja tähän se sopii kuin nenä päähän. :)

   Poista
  2. Osta King, se on aivan huikea!

   Poista
  3. Täytyy harkita! :D

   Poista
 2. No nyt sai Prima Donna ylleen kaunistavat koristelut. On hienot kynnet <3

  VastaaPoista
 3. Voiko sanoa että ihan törkeen hienot? No voi, kun sanoo! :D Leima on kyllä samaa luokkaa!

  VastaaPoista
 4. Siis monta kerrosta laitoit yhteensä? :D Kuusi? Seitsemän? No, eipä sillä niin väliä jos lopputulos on noin kiva! :)
  ~Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluslakkaa kerros, Prima Donnaa kolme kerrosta, siihen pikakuivattaja päälle, sitten leimat ja kaksi kerrosta pikakuivattajaa, eli joo, aika monta kerrosta! :D Kiitti!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)