sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Shimmer Polish: Valerie

Ihanaa, joulukuu on täällä! <3

Tänään kynsiltä löytyy Shimmer Polishin Valerie. 
Tässä lakassa on kuparinvärisiä, hopeisia ja mustia glittereitä tummalla pohjalla. 
Pohjalta löytyy Misan Pretty. Jälleen koristeluiksi valikoitui kuvioleikkurilla tehdyt tähdet. Nämä ovat vaan niin kätevä tapa koristella osittain glitterilakalla. :) Etusormessa on kaksi kerrosta Valerieta ja pikkurillissä yksi.

Tämä Misan lakka ei ollut yhtä lirua kuin hieman vaaleampi High Waist Hue. Taidan silti pitää molemmat lakat itselläni. :D Nyt täytyisi varmaan alkaa urakoimaan jouluvalot paikoilleen. Joko teiltä löytyy jo valot ikkunoista? :)

Shimmer Polishin lakkoja voi siis ostaa reilun 9 euron hintaan joko Shimmer Polishin sivuilta, ETSYstä ja joitakin näitä myy esimerkiksi Harlow & Co. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

Muistakaahan muuten käydä katsomassa Adeninan joulukalenteri päivittäin! 

Lähde: Adenina

10 kommenttia:

 1. Kiitos kalenterin jaosta! Pitäsi myös koittaa noita tähtösiä värkätä joku kerta kun sellanen vekotinkin on tullut hankittua, jotenkin vaan aina unohtaa vaikka hienojahan nuo ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muistaa sitten jos glitterilakoista tekee tähtösiä, että ne saattaa helposti kuivua liian koviksi ja murenevat. Eli niitä joutuu vähän kyttäilemään. :D

   Poista
  2. Joo, ettei kärähdä niinku mun joulutortut, eiku hakaristipullat :D

   Poista
 2. Täällä on kyntteliköt ikkunoissa; poika olisi jo halunnut tänään koristella kuusta :D Kuusi ilmestyy vasta jouluviikolla yleensä, pientä koristusta laitan ympäri taloa, mutta lähinnäkynttilöitä, kun en tykkää "krääsästä".

  Kynnet on namut! Mä en ole onnistunut vielä saamaan ehjiä kuviokoristeita, harjoittelut jatkuvat....

  Hyvää Joulunodotusta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilla yleensä tuo kuusen koristelu onkin tärkeää. :)

   Mulla on nuo joulukoristeet niin, että tykkään yksinkertaisista ja ehdottomasti yksivärisitä jouluvaloista. Ikkuinoista löytyy pienet tähdet ja keittiöstä kynttelikkö. Muuten meilläkin on vain kynttilöitä. Kuusi tuodaan vasta lähellä aattoa. :)

   Näissä kuviokoristeissa kannattaa olla tarpeeksi terävä leikkuri, se auttaa asiaa kummasti jos ei muuten onnistu. :)

   Samaa myös sinne! :)

   Poista
 3. Ompa ihanat kynnet, tosi upeat nuo tähdet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)