perjantai 29. marraskuuta 2013

Holojen parasta aikaa

Aluksi yksi kuva lakasta Essence Miss Universe. Käytin tämän kynsillä vain todetakseni tämän olevan juuri sellainen sinisävyinen, josta en pidä omilla kynsillä. Tämä lakka lähtee kiertoon.


Tämän lakan jälkeen halusin jotain tyttömäisempää kynsille, ja valitsin kokeilemattomista lakoista pari Hologlam -kokoelman lakkaa, jotka ostin Adeninasta syksyllä ja joita en vain muka ole ehtinyt käyttää. Nythän näitä kannattaa kynsille laittaa kun aurinko näyttäytyy ehkä kerran kuussa. :D Aksenttikynsistä löytyy China Glazen When Stars Collide ja muista Infra Red. Infra Red yllätti mut ihan täysin. Se oli kynsillä ihan mielettömän kaunis! Sävy ei jotenkin tullut pullossa esille, mutta kun sen sai kynsille... Rakastuin pitkästä aikaa. :D
Aluksi halusin jättää nämä ihan vain näin, mutta sitten lopulta leimasin näiden päälle kukkasia MoYoun Pro Collection 14 -laatasta. Kukkaset sopii tähän vuodenaikaan kynsille yhtä hyvin kuin hololakat. :)
Näistä tuli pitkästä aikaa tuijottelukynnet ihan vain tuon Infra Redin vuoksi! Onhan tuo toinenkin todella kaunis, mutta tuo punainen... <3 

Tässä vielä käytetyt lakat:

China Glaze When Stars Collide, China Glaze Infra Red, Konad leimalakka, Poshé top coat

20 kommenttia:

 1. Kauniit! :) Kokeilin muutes sun innoittamanasi folioita kynsille ja sain aikaan vain aivan järkyttävän katastrofin. Toivonkin siis hartaasti, että innostuisit tekemään meille tumpeloille ohjeet kuviofolioiden käytöstä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Apua, en mä mielestäni niitä mitenkään ihmeellisesti kynsille laittanut, malttoi vaan antaa liiman kuivua tarpeeksi ja sitten nopea länttäys foliolla kynteen. :D Voinhan mä yrittää tutoa värkätä, mutta en keksi kyllä mitään sellaista neuvoa jota et varmaan jo tietäisi.. :)

   Poista
  2. No siis se mitä en niiden laittamisessa ymmärrä on se, miten ne saa kynnelle ilman että ne menevät ryttyyn? Kun se folio ei todellakaan jousta yhtään, mutta kynnet ovat luonnostaan kaarevat, niin eihän se folio asetu kynnelle kauniisti mitenkään vaan menee ryttyyn ja siten myös kuviot menevät ihan päreiksi. Kokeilin sitä sydänkuvioista, ja kynnelle päätyneistä sydämistä YKSI oli kokonainen, kaikki muut palasina.

   Poista
  3. Kyllä se mullakin meni joistakin kohdista ryttyyn, mutta se ei haitannut niin pahasti kuin mitä sellaisissa peilaavissa kokonaissa kuvioissa. Mä laitoin folion ensin keskelle kynttä ja painoin sormilla sitten molemmat sivut yhtä aikaa niin hyvin kynteen kiinni kuin pystyin. Tällä tekniikalla niitä ryppyjä tuli kaikista vähiten. Kulmat oli ne pahimmat kohdat. Mun täytyy testata tätä näköjään vielä uudelleen että näen uudelleen miten sen oikeastaan tein, koska hankala muistella sitä näin jälkeenpäin. :D

   Poista
 2. Onpas söpöset:) Tilasin joskus keväällä muutaman noita holoja ja kaksi taitaa vielä olla kokeilemattomissa...höm....mutta infra redillä lakkasin kesällä ja tykkäsin kovin. Nää toimii myös leimailussa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Nythän on tosiaan hyvä aika kokeilla nuo lakat läpi, tänään näin jopa auringon. :D Ja aina vain parempi jos toimivat leimailussa, se sopii mulle hyvin!

   Poista
 3. Ooh noi holokynnet. Ihanan väriset!! Minusta paremmat ilman leimoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania molemmat. Ja holot pitäisi muutenkin jättää koristelematta kun ne on niin kauniita ilmankin. :)

   Poista
 4. Nätit kynnet! Molemmat lakat on kyllä tosi ihania, mutta Infra Red vetää pidemmän korren. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Infra Red tosiaan vetää sen pidemmän korren näistä. :)

   Poista
 5. Ihanat holokynnet, tuo When Stars Collide pitäis kyllä vielä hankkia! :) Mua kiinnostais tuo essence, haluaisitko listaa mahdollisista vaihtareista? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se hankkimisen arvoinen on! Tottakai kiinnostaa vaihtarit! Mulla on muutama muukin lakka poistolaatikossa, listaan nekin tähän jos jokin niistä kiinnostaa sua ja saadaan jotain vaihtareita aikaiseksi. :)

   Poista
  2. Eli ton Miss Universen lisäksi mulla on poistolaatikossa Essence Date in the Moonlight, Misa Shop til you drop, W7 Moondust ja ehkä tämä Misa High Waist Hue. Jos noistakin jokin kiinnostaa niin laita viestiä. :)

   Poista
  3. Minäpäs kaivelen kohta mun hyllyjä, ja katsotaan mitä sieltä löydän ;) Laitan tämän illan aikana vielä viestiä :)

   Poista
  4. Mä vastailen tässä illalla! :)

   Poista
 6. Voi kun toi musta on kaunis. Mie kans olen alkanut holoja käyttään nyt, kun kaamos alkoi. :) Jos koittais kesällä sit uudestaan. Nätit leimaukset, niin kun olis kesä talven keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa näistä holoista saisi vähän kaamosta helpotettua. :D Kesällä täytyy kyllä ehdottomasti laittaa nämä uudelleen kynsille.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)