tiistai 10. joulukuuta 2013

Ihanan värikästä

Ostin itselleni kaksi Flormarin Wet Look -lakkaa jokin aika sitten. Vaaleansinisen, jonka jo luovutin eteenpäin dupen löytyessä hyllystä ja sitten tämän ihanan räikeän mintunvihreän lakan WL02.

Lakka oli mielestäni aavistuksen haastava lakattava. Leveämmällä sudilla se olisi ollut paljon helpompaa. Onneksi Poshé tasoitti lopputuloksen hyvin. :) Muissa kynsissä on siis pohjalla tuo WL02 ja pikkurillistä löytyy A England Camelot ja siinä päällä Nfu Oh 054. Keskisormessa ja nimettömässä on aivan ihanat perhossiirtokuvat arkista C074.




Voi että tällaiset koristelutyylit on niin helppoja ja nopeita! Tähän lakkaukseen taisi mennä reilusti alle tunti. Silti tykkään lopputuloksesta tosi paljon! :)

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, Flormar (KoneHelsinki) WL02, A England Camelot, Nfu Oh 054, Poshé pikakuivattaja

11 kommenttia:

  1. Ah miten ihana vihreä ja ah miten kaunis mani :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis väri tuo vihreä ja ihanat perhosdecalit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi kirkas väri, suorastaan hyppää silmille. :D

      Poista
  3. Mä hankin kanssa hetki sitten tuon wet lookin lakan. On meinaan kivan värinen :) Nää sun kynnet on jälleen niin upeat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosi kiva lakka, pieni miinus tuli lakan levittyvyydestä, mutta muuten oikein mainio yksilö. :D Kiitos! :)

      Poista
  4. Kivan näköinen tuo lakkaus noin että aksenttikynsi onkin pikkurilli! Ite oon aikapitkälti jumittunut siihen että nimetön (ja peukalo) on niitä erivärisiä... Tykkään kyllä huisisti kaikista vähänkin minttuun vivahtavista lakoista joten tuo on just mun makuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yleensä laitan aina nimettömään kaiken erilaisen, mutta tämä oli kivaa vaihtelua. :D Tämä minttu on tosi kirkas ja puhdas, eikä maksanutkaan paljon. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)