tiistai 31. joulukuuta 2013

Vaihtari kynsillä

Uudeksi vuodeksi mulla ei olekaan teemakynsiä (taas vaihteeksi), mutta tässä lakkaus joka on roikkunut luonnoksissa jo jonkin aikaa. 

Vaihdoin jokin aika sitten Vanquishin kanssa lakkoja. Annoin pari lakkaa ja sain vaihdokiksi tämän Goshin Purple Heartin. Lakka on ihana, mutta valitettavasti lakan ihanuus ei välity näin kuvien välityksellä... :) Koristeeksi valitsin siirtokuvat arkista G073.
Heidi teki samanlaiset kynnet vähän aikaa sitten, mutta hän käytti vain mustaa pohjaa. Tehdessäni näitä kynsiä ajattelin, että näihin siirtokuvihin sopisi varmasti hyvin myös musta pohja. Ja niinhän se näköjään sopikin! :)

Käytetyt lakat:

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, Gosh Purple Heart ja Poshé pikakuivattaja

Tänään vaihtuu myös vuosi (jos joku ei sattumalta tiennyt! :D). Monessa blogissa on listattu vuoden onnistuneimpia kynsiä ja upeimpia lakkoja. Minä en valitettavasti ehtinyt tällaisia tehdä oman blogin puolella, mutta jospa sitä ehtisi sitten ensi vuonna. :D Tänään yritetään ottaa rennosti ja nauttia ystävien ja sukulaisten seurasta.

Haluan toivottaa teille lukijoille onnellista ja parempaa uutta vuotta 2014!


7 kommenttia:

 1. Mahtavaa uutta vuotta!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että tervehdyn illaksi sen verran, että pääsen juhlistamaankin. :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet on!:)
  Mukavaa uutta vuotta sinullekin!:)

  http://kynnellekykeneva97.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hellurei! Oot niin ammattilainen leimauksissa, että tälläinen sunnuntailakkaillija haluis just siulta kysyä, että mitkä päällyslakat toimii konadin leimauslakkojen kanssa? Ja siis pikakuivattavat mielellään. Itse en uskalla vaan mennä, ostaa ja kokeilla, vaan olis kiva tietää suoraan mitkä lakat ei levitä muun muassa sitä konadin ah, niin ihanaa mustaa leimauslakkaa.... :) kiitos siulle jo etukäteen vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pistit pahan! :D Itse suosin Poshé Super-Fast Drying Top Coatia, koska olen todennut sen levittävän leimoja vähiten omassa käytössäni. Muistaa vaan laittaa tarpeeksi lakkaa sutiin. :) Toki tälläkin saa leimoja levitettyä jos haluaa, mutta mä olen kuitenkin kokenut sen parhaimmaksi. Olen pikakuivattajista kokeillut mm. Sehce Viteä, INM Out the Dooria, Cesarsin pikakuivattajaa ja nämä jää mun käytössä kakkoseksi leimailukäytössä.

   Tämä on tosiaan vain mun mielipide, enkä voi vannoa et tämä lakka toimisi muilla yhtä hyvin, mutta sitä mä käytän. :D

   Poista
 4. Oikeen nätit kynnet :)
  Ja oikeeeeen hyvää uutta vuotta myös sinne! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)