keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Positiivinen ylläri

Ostin ensimmäiset W7-lakkani Tuurista heinäkuussa minilomaltani. Niistä ei kynsille ollut päätynyt yksikään ennen tätä. Kauan mä tämänkin lakan kokeilua odottelin, kun tikulle lakatessa se ei tuntunut peittävän sitten mienkään. Multichrome Metallic Venus peittäisi ehkä viidellä kerroksella yksinään. Siispä laitoin mustan Nfu Oh -lakan pohjalle ja siinä samalla keksin tämänkertaiset koristelutkin. Koristeluteipin avulla tein sikin sokin viivoja.  Helppoa kuin mikä (oikeaa kättä en kyllä teipittänyt itse, vaan Herra P. ystävällisesti auttoi). :) Pullossa Metallic Venus on erittäin kaunis, mutta olin varautunut siihen ettei monivärisyys näy kynsillä (saati sitten kuvissa). Hyvinhän nuo kuitenkin näkyvät. Kaikkia pullossa näkyviä sävyjä en kyllä kynsillä erottanut. 

Aika upea lakka vai mitä? Tämä kuuluu kyllä ehdottomasti mustan päälle. Ihastuin tähän lakkaukseen ihan täysillä, eikä tämä ei ole edes monimutkainen tehdä. :)

14 kommenttia:

 1. Onpas kaunis lakka ja upea lakkaus! Duo- ja multichromet on kyllä siitä ankeita, että ne on usein toooosi läpikuultavia, mutta ainahan ne voi kerrostaa tumman päälle kuten tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä ihastuin tähän pulloon enkä vain voinut jättää sitä ostamatta. :D Harmi kun nuo kaikki sävyt ei erotu kynnellä, mutta on se kaunis lakka silti. :)

   Poista
 2. Onpas näyttävä lakka, wau!

  VastaaPoista
 3. Ihana lakka, mulla on tämän poikaversio(? :D) Metallic Mars, ja myös se on parhaimmillaan mustan päällä. Se on myös halvempi dupe ihanalle Nubarin Iris Dustille, jonka sisälmykset onnistuin kaatamaan lattialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, poikaversio! :D Mä en ole onneksi vielä yhtään lakkaa onnistunut lattialle kaatamaan!

   Poista
 4. Mahtavat! Kivasti laitettu nuo teipitkin :) Mulla on joku teippi-innostus nyt päällä, parit teippikynnet vielä postaamatta :D Totesin kans, että on se aika helppoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin tykkäsin näistä tosi paljon. Nää on kyllä helppo tehdä ja silti näyttävät. :)

   Poista
 5. Noniin... Musta lakka tuon alle, mahtavaa! Olen tuskaillut tuon kanssa, kun en ole keksinyt, että sinne voisi jotain laittaa allekin. ;) Kiitos tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä että tästä oli jotain hyötyäkin! Nyt vain äkkiä lakkaa kynsille. :D

   Poista
 6. Vou mikä lakka! Tosi kivat kynnet kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä ostamisen arvoinen ehdottomasti on. Kiitti! :)

   Poista
 7. Mielettömän upea lakka!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)