sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Pari kokeilua

Oon miettinyt jo pidempään sitä, että mun pitäisi kokeilla erilaisia koristeluja joita aina blogeissa vilahtelee. Ensimmäisenä ajattelin kokeilla Ombre-mania, jossa kynnet lakataan saman sävyperheen väreillä vaaleasta tummaan. Tässä tuli mulla ongelma. Mulla ei ole tarpeeksi cremelakkoja, joilla olisin tämän voinut tehdä! Pakko oli lisätä musta ja valkoinen näihin, eli näistä nyt ei tullut sellaiset kun halusin.  :D


Peukalossa China Glazen Liquid Leather, etusormessa Essence the boy next door, keskisormessa OPI No Room for the Blues, nimettömässä GinaTricot Candy Mint ja pikkurillissä Essie Blanc.

Jälkeenpäin ajateltuna olisihan mulla ehkä saattanut löytyä ruskeita cremejä tarpeeksi, mutta jotenkin skippasin ne ihan täysin. :D Ja olisinhan mä voinut sekoitella ne sävyt itsekin... Mutta aina ei ajatus oikein luista. :)

Toinen manikyyri jota halusin kokeilla oli Fishtail -mani. Tästä tuli ihan liian jouluinen lakkaus. :)Kumpikaan lakkaus ei tuntunut omalle, en jättänyt lakkauksia kynsille kovin pitkäksi aikaa. Mutta olen nyt kuitenkin kokeillut. Oletko itse kokeillut näitä lakkauksia? :)


8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää molemmat, alempi on tosiaan vähän jouluinen :) Ombrea en ole itsekään koskaan tehnyt ja fishtailia kokeillut vain tikulle. Pitäis kyllä, sais kätevästi hupenemaan syntipurkinkin sisältöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä saa kyllä helposti kokeiltua viittäkin lakkaa samalla kerralla jos vain sävyt sopii yksiin. :D

   Poista
 2. Ombre ja fishtail molemmat kokeilematta, en tiedä miksi!? Täytyykin ottaa to do-listalle :)

  Sun fishtail on hiiiieno; mun mielestä ei liian jouluinen. Mistä kohtaa kynttä aloitat lakkaamisen siinä? Oon katsonut videoita malliksi, mutta onko sulla antaa hyviä vinkkejä? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa näitä kokeilla, nämä kun on suhteellisen helppoja tehdä. :)

   Mä aloitin tyvestä lakkaamisen. Aika nopeesti siinä huomasi sen miten se toimii. Metallisilla lakoilla jäi mun mielestä rumempi jälki kuin noilla holoilla, sillä siinä näkyy siveltimen vedot ja korjaukset niin paljon selvemmin. Mä käytin erillistä sivellintä näiden lakkaamiseen, rajaaminen oli mulle helpompaa niin. :) Yritin aloittaa aina siitä kohtaa mihin edellinen yläreuna loppui. Muita neuvoja on vähän hankala antaa. :D Kokeilemalla se onnistuu sulta varmasti!

   Poista
 3. Muistelisin joskus lukeneeni, että Ombre nimenomaan olisi alkujaan ollut tehty juuri noin, että musta ja valkoinen lakka on "reunoissa". Tosi upea lakkaus tuo on, minä tykkään hurjasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no sehän olisi sitten vain hyvä että vahingossa tein oikein. :D Kiitti! :)

   Poista
 4. Hyvin onnistunut kalanpyrstö! Mulla ei varmasti hermo riittäis tuohon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kyllähän näitä väkerteli, mutta ei näitä kovin usein jaksa tehdä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)