lauantai 12. lokakuuta 2013

Nääh

Lakkasin kynnet ihanalla luumuisella A Englandin Elainella. Olen tätä lakkaa ihaillut jo kauan, mutta nyt kun on sopiva vuodenaika tällaisen lakan pitämiseen niin nyt se sitten päätyi kynsille. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja levittyy hyvin. Nämä seuraavat kuvat on otettu ilman pikakuivattajaa ja katsokaa tuota kiiltoa! :O Mun kamera ja käsi heijastuu ihan selvästi noista takaisin. Onneksi kasvoja ei sentään näy. :D




Näihin mietin tovin koristeluja ja koska nyt on ollut paljon keskustelua OPIn valkokultaisesta lakasta, muistin itselläni olevan Ninja Polishin edullisemman version. Ostin aikoinaan Papun suosittelemana tämän lakan Ninja Polishilta hintaan 15$. Tätä tosin joutui odottamaan vähän aikaa, mutta sähköpostiin sai ilmoituksen heti kun lakkaa on saatavilla ja hetihän se silloin piti tilata. :D Tämä lakka on myös täysin kirkas pohjaltaan eikä keltainen, kuten joissakin OPIn lakoissa on ollut havaittavissa.



Muissa kynsissä on tämä He Went to Jarred -valkokultalakka ja nimettömässä hopeinen leima Pueenin laatasta 32. Leima on tehty Depend 223 -lakalla. 







Leiman väri ei sovi hyvin yhteen tuon hippulakan kanssa, mutta mulla ei oikein sytyttänyt koristeluvaiheessa... Siitä johtuu tuo otsikkokin, nämä oli vähän nääh-kynnet. :D

4 kommenttia:

  1. Mua houkutti tää lakka jossain vaiheessa ja nyt taaaaas....

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanat :3 mä itse hankin sen OPIn puren, tosin en oo vielä kattonut onko se kirkas vai keltapohjanen :/ toivottavasti kirkas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ilmeisesti näitä keltapohjaisia saa vaihdettua, ainakin jos Suomesta on ostanut.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)