perjantai 23. maaliskuuta 2012

Tuskainen viikko takana.. Onneksi!

Eli koko tämän viikon olen yrittänyt etsiä lakkakokoelmastani sopivaa vaaleanpunaista lakkaa, joka peittäisi vähintään neljällä kerroksella hyvin. Kokeilin jotain lähes kymmentä lakkaa ja totesin etten omista sellaista lakkaa. Päädyin sitten laittamaan Lumenen Words of Loven. Lakka ei tosin ole vaaleanpunainen.. Kivan näköinen lakka. Ei mitenkään ihmeellinen kuitenkaan. :)


Tein näihin koristelut jotka meni pieleen, joten poistin kaikki lakat.. Seuraavaksi taisin kokeilla sitten OPIn Midnight in Moscowia. Aivan ihana lakka! Tosi kaunis! Nämä olivat kynsillä tasan päivän kun en keksinyt koristeluja ja kynsihuolto piti tehdä.. Tämä lakka tulee päätymään kynsille takulla toistekin!


Tänään olenkin sitten poistanut taas muutamat lakkaukset... Ensimmäisenä kynsiin päätyi China Glazen Sunset Sail. Tätä lakkaa olin tarkoituksella karttanut, koska olin lukenut että se ei tahdo peittää kunnolla edes viidennellä kerroksella.. No oikeassa olivat. Aina johonkin jäi erivärisiä laikkuja.. Alla olevissa kuvissa taitaa olla neljä kerrosta.



Lakkaukset poistui sitten kuvienoton jälkeen.. Seuraavaksi kynsissä kävi OPIn Rising Star jonka olen jo kerran aiemminkin esitellyt. Nämä kynnet onnistuin ruttaamaan, joten poistin sitten nekin. Mutta siitä sain kuitenkin idean tämän päivän lopullisiin kynsiin. Vihdoinkin jotain ideaa! :D

Ostin eilen IsaDoran Icy Purplen. Päätin sitten kokeilla sitä. Kivan värinen lakka ja peittää melkein yhdellä kerroksella.




Nämä kynnet koristelin aika yksinkertaisesti, mutta pitkä matka oli että tähän päästiin! :D Halusin taas kokeilla holokoristeluja, eli koristeluissa käytin taas Color Clubin Revvvolutionia joilla maalasin kynsille kukat ja lisäsin strassit päälle. Yksinkertaista mutta kaunista! :)





Tässä kuvassa näkyy ehkä parhaiten noiden kukkien hologrammisuus.


Tässä siis vielä käytetyt lakat:


Tämä viikko olikin siis katastrofi kynsien osalta, mikään ei onnistunut! Ei enää toista tällaista viikkoa! Onneksi sain nämä kynnet mielestäni onnistumaan hyvin. Näillä kelpaa juhlistaa merkkipäivääni huomenna. :D


 

17 kommenttia:

  1. Aivan ihanan värinen tuo IsaDoran Icy Purple. Ehkä niin minunkin näköinen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks se sun China Glaze oo tän värinen aika pitkälle? :)

      Poista
    2. No ei ollenkaan.... ;D

      Poista
    3. Näin mäkin vähän muistelin. :D

      Poista
  2. Oikein kauniit kynnet! Ihanat kukat!!

    VastaaPoista
  3. Katoin äsken koko blogisi läpi (löysin tänne muutama minuutti sitten haha) ja pakko todeta että olet järkyttävän hyvä konadoimaan! Ja tykkäsin jokaisesta lakkauksestasi, ja mikä parasta - ne ovat yksinkertaisia! Itse rakastan yksinkertaisia lakkauksia, ehkä sen takia kun en muuta osaa tehdä haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin pidän yksinkertaisista lakkauksista koska oon yleensä aika tarkka noiden suhteen.. :)
      Mulla onkin periaatteena että teen kynsiin ainoastaan sellaisia koristeluja, jotka voin tehdä vasemmalla kädella oikeaan käteen myös, joten siksi en hirveän monimutkaisia suosikkaan. :D

      Poista
  4. Kauniit kukkaset! :) Tuo Rising Star on kans niin kaunis, oon yrittänyt sitä etsiä, mutta ei löydy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sain omani joululahjaksi, enkä kyllä varmaan koskaan luovu siitä. Taitaa olla muillakin sama mielipide kun sitä ei kerran löydy.. :)

      Poista
  5. oii vitsit sun blogi on ihana :)

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Hei mun on pakko kysyä, että miten saat sun kynnet pysymän noin hyvässä kunnossa? Mulla tuntuu lohkeilevan paljon :/ ihana blogi muutenkin!


    nataliaoksanen.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kyllä myöntää että olen tosi laiska hoitamaan kynsiä. :)
      Mulla ilmeisesti on hyvä perimä tai jotain?
      Mielestäni Vanquishilla oli hyvät ohjeet kynsien hoitoon täällä:
      http://rakkauskynsiin.blogspot.com/2012/03/kuinka-hoidan-kynsiani.html

      Poista
  7. Noi sun kynnet on niin ihanat:O

    http://meant-2-happen.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)