maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ruutuja.. Ja sata kerrosta lakkaa! :D

Mietin tässä päivällä miten saisin noita käyttämättömiä lakkoja kokeiltua mahdollisimman paljon kerralla.. Sitten muistin jossain nähneeni ruudulliset kynnet, ja päätin kokeilla sellaisia.

Nämä kynnet ovat todellakin yksinkertaiset, mutta malttamattomana ihmisenä niihin meni ihan järjettömän monta kerrosta lakkaa. Siis oikeesti 9.. :)

Pohjalle valitsin OPIn Done Out in Decon. Lakka on kaunis ja peittävä. Kaksi kerrosta riitti helposti.

  
Ajattelin kuvata jokaisen työvaiheen, vähän tutoriaalin tapaisesti, mutta siinä säheltäessä yksi vaihe jäi kokonaan kuvaamatta... :D Lakkaukset on siis tehty teipin avulla. Ne voi myös tehdä eri tavalla kuin mitä itse tein, mutta tämä oli nyt minun tapani.

Mutta tässäpä se toinen vaihe.  Toisessa vaiheessa käytin Mode4u Another Night-lakkaa.


Suraavassa vaiheessa sitten tein tuon tummemman lilan yläpuolelle mustan ruudun. Se on tehty Rimmelin Black Out-lakalla. Se tosiaan vain jäi kuvaamatta! :D

Viimeisen ruudun mustan viereen tein Maybellinen Dark Plum-lakalla. Lakkaus on ihan ok, tykkän väreistä, mutta tuo 9 kerrosta lakkaa ei ole kyllä kovin kivan näköinen kynnellä (näyttävät jo hassun muotoisilta)... En vain jaksanut enää näin myöhään vaihtaa lakkauksia vaan jätin sen suosiolla huomiselle... Olisi pitänyt malttaa odottaa lakan kuivumista ilman sitä pikakuivattajaa, tai sitten kokeilla UV-päällylakalla, se kun ei ole noin paksua kuin tuo Seche.. No kaikesta oppii, ensi kerralla teen sen sitten siistemmin. :)


 

Tässä vielä käytetyt lakat.


Meneekö muuten teillä koskaan hermot bloggerin kanssa? Meinaan vaan että TAAS vaihteeksi on tullut tapeltua koodin seassa tekstin ja kuvien ulkoasun kanssa...

3 kommenttia:

  1. Aika siidet ja hyvän väriset. Yksinkertaiset (heh, noin monenkertaisen lakkamäärän jälkeenkin) mutta hienot. :) Voisin kokeilla joskus tuommoisia, mut ehkä mun värisinä.

    VastaaPoista
  2. Niiiin ja millon tän kans ei menis hermot. ;D

    VastaaPoista
  3. Varmaan jotain vihreetä kenties...? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)