perjantai 30. maaliskuuta 2012

City Camot

Ajattelin kokeilla uusia akryylimaalejani, mutta kun en kauheesti osaa maalailla, niin päätin kokeilla jotain todella helppoa. Aluksi ajattelin tehdä maastokuviolla olevat kynnet, mutta sitten päädyinkin city camoon (kai tämä nyt on oikea termi...?).

Valokuvatessani tuli sitten mieleen, että otan sen verran kuvia, että näiden perusteella pystyy varmaankin jokainen tekemään samanlaiset halutessaan. Olen tosin maailman huonoin selittämään asioita. :D

Käytin näissä kynsissä OPIn Alpine Snow-lakkaa pohjalla, ja kuviot tein valkoisella ja mustalla Oumaxin akryylimaalilla. Kuviot on tehty isommalla dotting toolin päällä.Pohjalla siis opin lakkaa kaksi kerrosta.


Tämän jälkeen sekoitin vaaleanharmaan akryylivärin valkoisesta ja mustasta.


Vaaleanharmaalla tein kuviot kynnelle dotting toolilla umpimähkään. Tätä väriä käytettäessä tein suurimmat kuviot ja pienensin sitten tummempaa kohti. Tämä näyttää vähän lehmältä tässä vaiheessa. :D


Seuraavaksi lisäsin ylijääneeseen vaaleanharmaaseen väriin lisää mustaa, jotta sain tummempaa harmaata aikaiseksi. Tein pienempiä kuvioita mitä nuo vaaleammat ovat. Tummemmat menee osittain vaaleampien päälle.


Seuraavaksi tein vielä ohuempia kuvioita pelkällä mustalla akryylimaalilla. Seuraavassa kuvassa tosin vähän sekoilin, ja kuvassa vain peukalossa on mustaa, muihin en ole vielä lisännyt.


Kuviointien jälkeen annoin kuivua rauhassa varmaankin n. 15 minuuttia, ettei päällylakka sitten sotke maaleja. Sitten vaan lakka päälle ja lopputulos näyttää tältä:Eihän nämä nyt maailman tyttömäisimmät kynnet ole, mutta näistä tuli mielestäni tosi kivat! Ja munkin maalaustaidot riitti näihin! :D 

Tässä vaan mietin että haluaako kukaan näin yksityiskohtaista selostusta kynsien teosta, vai onko tämä ihan turhaa asiaa? :)


12 kommenttia:

 1. blogissani olisi sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 2. Osasithan sää maalata! Seuraavaksi sit kokeilemaan muitakin värejä kuin valkoista ja mustaa :P

  Ja ainakin mun mielestä on kiva nähdä vaiheet, en olis kyllä lopputulosta katsomalla arvannu miten nuo on tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pakkohan sitä olis varmaan yrittää jotain taiteellisempaakin saada kynsille.. Mutta jos ei osaa piirtää niin ei sitten osaa. Mutta tässä pikkuhiljaa olis tarkoitus harjoitella jotain simppeliä... :)

   Poista
 3. Pidän. Näytti muutes viel paljo paremmilta iha "livenä".. ;D

  VastaaPoista
 4. Mie tekisin omani pinkkeinä ja vähän glitteriä kehiin, niin johan olis tyttömäiset! :D
  Tosi makeet kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäki noita tehdessä mietin et olis voinu tehdä pinkit versiot, mutta päädyin sitten kuitenkin näihin. :)

   Poista
 5. Mun mielestä on kiva nähdä miten kynnet on tehty :) tää oli just kiva ja kynnet on hienot :)
  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Amazing manicure! Perfect grey camouflage.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)