perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kun mikään ei kelpaa. Taaskaan. :)

Mulla oli todella kiva idea tämänkertaisiin kynsiin. Toteutus ei sitten vaan onnistunut millään. Lähinnä ongelma oli se, etten saanut leimasinta toimimaan kanssani yhteistyössä. En tiedä missä mättäsi, mutta ei onnistunut sitten mitenkään päin. Jospa sitä vaan ei ollut sitten lakkauspäivä taaskaan? Yritin monella eri lakalla ja kolmella leimasimella ja monella eri laatalla. Yritin kaikkia konsteja joita tiedän, mutta ei vain onnistunut. Yhtään ainoaa ehyttä leimausta en saanut tehtyä. :O Ideoita miksei leimaukset onnistuneet?

Tein sitten itselleni ihan peruslakkauksen. Halusin päästä kokeilemaan ostamaani OPIn Alpine Snowta. Se todellakin oli helppo saada siististi kynsiin, ja peitti hyvin kolmella kerroksella. Kaunis valkoinen lakka. Niin puhdas. :)
Monien epäonnistuneiden leimauksien jälkeen luovutin. En ollut ennemmin kokeillut China Glazen Snow Globea vielä kynsilleni, niimpä päätin laittaa sitä tämän kauniin valkoisen lakan päälle.Kuvissa tuo Snow Globe näyttää siltä, että lakkauksessa olisi ilmakuplia, vaikka siinä ei olekaan. Jotenkin valo peilaa noista glitterihileistä. En sitten kuitenkaan malttanut jättää koristelematta näitä, vaan pistin tarkoituksella hyvin heikosti erottuvat tarrat peukaloon ja nimettömään. Luonnonvalossa nämä erottuvat kuitenkin paljon paremmin kuin mitä sain kameralla näkymään.


Tässä vielä käytetyt lakat:


Tykkään siis molemmista lakoista paljon, mutta olisin toivonut saavani aikaiseksi vähän monimutkaisemman lakkauksen tällä kertaa..

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollut hakusessa hyvä valkoinen lakka ja tämän perusteella tuo Opi on vahva ehdokas =) Toi Snow Globe on ihana, mulla on kans se =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä oli sama ongelma ennen tätä lakkaa.. Eli voin kyllä suositella. :D
   Ja tuo Snow Globe sopii kyllä minkä tahansa lakan kanssa!

   Poista
 2. Ihanat kynnet, tulee mieleen keväinen lumihanki :) Tuossa OPIssa on vielä sekin hyvä puoli, että se ei silleen paksuunnu kovin herkästi kuin muut valkoiset. Mä oon käyttänyt jo neljäsosa pulloa, ja on vielä kuin uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! Tämä oli kyllä ehdottomasti ostamisen arvoinen lakka! :)

   Poista
 3. Siis se sun leimasin oli munkin mielestä tosi hankala silloin kun sitä kokeilin, tiedä sit onko se jo jotenki mennyt vanhaksi? Mutta ilmeisesti kokeilit useampia leimasimiakin. Tuo minun Konadien mukana tullut leimasin toimii tosi hyvin. Haluatko lainaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämänpäiväsissä kynsissä leimauksissa ei ollut minkäänlaista ongelmaa. :O Itsekin sitä mietin että oliskos noi vanhaksi mennyt tai jotenkin kovettuneet, mutta tänään ei ollut mitään ongelmaa asian kanssa..

   Poista
 4. Oih kuinka nätti tuo Snow Globe onkaan! :O Harkitsin sen ostoa joulun alla, mutta jotenkin olen sen sivuuttanut "en tarvitse"-lakkana. Mutta on se nätti! Se taitaa sittenkin löytää tiensä lakkakokoelmaani. :D

  Ihana blogi sinulla muuten, jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ostamisen arvoinen lakka on! :)
   Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)