tiistai 13. maaliskuuta 2012

Mun top 10 lakat

Sain haasteen jo jonkin aikaa sitten Rakkaus kynsiin-blogin Vanquishilta. Pahoittelen että olen edelleen hidas näissä asioissa! :) Osaltani ehkä viivytti vielä tämän tekemistä se, että en ole edelleenkään ehtinyt testata kaikkia lakkoja joita omistan, niin eihän niistä silloin voi tietää mikä lemppariksi tulee! :D Mutta näillä mennään jotka olen jo jotenkin testannut. 

Ykkösenä tietenkin China Glazen ihana Wagon Trail. Tämä on mun ehdoton suosikki. Mielettömän upea lakka, ei muuta voi sanoa. Musta lakka joka tietyssä valossa vivahtaa vihreään.


Toisena melkein yhtä kaunis kun tuo edellinen, mutta pidän mustasta erityisesti joten tämä jäi sitten kakkoseksi. :) OPI:n DS exclusive. Erittäin kaunis hololakka.


Kolmanneksi yltääkin uusin hankintani OPI:n Alpine Snow. Se nyt vaan on niin hyvä valkoinen lakka. :)


Tämä oli pakko jo laittaa seuraavaksi, nimittäin China Glazen hololakka L8r G8r. Vaikka en yleensä vihreistä lakoista tykkää, tämä sulatti sydämen. 


Viidentenä listalla on sitten oranssi OPI:n lakka Rising Star. Hyvin peittävä kaunis lakka. 


Kuudentena listalle pääsi vanha suosikkini Lumenen Enchanted Nature. Tämä on ollut lempilakkani ennen tätä harrastusta. :) Hyvin peittävä lakka, yksikin kerros saattaa riittää. Lisäksi tykkään Lumenen siveltimistä.


Seuraava onkin sitten Color Clubin Backstage Pass. Tämä nyt vaan on niin ihana. Sopii lähes jokaisen lakan päälle. :D


Vasta äskettäin models ownin lakkoihin tutustuneena tämä pääsi tälle listalle. Beetlejuice-kokoelman Purple Blue. Mielestäni kaunein kyseisen sarjan lakoista.


Yhdeksänneksi lakaksi päätin ottaa itselleni yllätyksenä tulleen Yves Rocherin lakan. Luminelle-sarjaan kuuluva vaalea lila on vaan todella kaunis. Harmi että lakkapullo on niin pieni, tästä ei varmaan lakata enää montaa kertaa.


Viimeisenä päätin valita jotain vähän erilaista. Sieltä nousikin lemppariksi OPIn Cozu-Melted in the Sun. Kivan tyttömäinen (mitä minä en ole! Heh).


Tässä oma TOP 10. Hirvittävän vaikea tehtävä ja nyt kun tuota väriskaalaa katselee, niin aika paljon violettia sieltä löytyy?!? Tykkään kyllä kaikista väreistä, mutta jotenkin ne mieleenpainuvimmat ja yllättävimmät lakat päätyi tälle listalle. Tuohon olisi tietenkin mahtunut vaikka kuinka monta hololakkaa lisää, mutta valitsin mieleisimmät tuohon... Näitä nyt ei vaan voi koskaan olla liikaa! :D


Tämäkin täytyisi jakaa, mutta kaikki ovat tainneet jo tämän tehdä.. Joten tylsänä jätän tämänkin jakamatta..Tänään en ehdi tehdä uusia kynsiä hopeatyökurssin vuoksi, huomenna sitten paremmalla ajalla.. Sais vain sen inspiksen! :)10 kommenttia:

 1. Mulle nämä: China Glazen ihana Wagon Trail, China Glazen hololakka L8r G8r ja OPI:n lakka Rising Star :DDDDDD

  En tuu illalla kursseille etten tartuta flunssaa. En kerralla sit taas. :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä luvata ettet saa noista yhtään. :P

   Poista
  2. Ha, pieni ajatushärö tai kirjotusvirhe. En kai mä ny sun lakkavarastoihin tohtis koskea. ;) Mutta voisin ehkä tunkea sun ostoslistalle näillä lakoilla, samalla kun kun olet tekemässä joskus tilausta..??!:D

   Poista
  3. Pitää pistää korvantaakse. :)

   Poista
 2. Ihania kaikki! Varsinki Rising Star pisti silmään, vaikka minäki oon mustan ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kaikki ja paljon ihania jäi poiskin. :D

   Poista
 3. Heh, sattu usiampi nuita "en mää tuota kuitenkaan itelleni laittaisi".. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä ei ollukkaan kuin 1 harmaa lakka, niin ihmekkö tuo kun ei kelvannut... :D

   Poista
 4. Onko tästä päivitystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida olla. Mutta ei lista kyllä pidä paikkaansa enää. :D On siihen suunnitteilla postaus, en vain ole vielä ehtinyt sitä toteuttaa. Kiitos muistutuksesta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)