tiistai 20. maaliskuuta 2012

Harmaata holoa kilpailukynsiin..

Tänään pääsen vihdoin julkaisemaan nämä kynnet, joilla osallistuin Verieanan järjestämään lakkauskilpailuun. Säännöissä oli, että lakkauksen saa julkaista omilla sivuilla kun aikaraja tulee vastaan ja kilpailijat esitelty kilpailusivulla. Kilpailun palkintona on mm. Oumaxin akryylimaalit, jotka on ollut hankintalistalla jo aika kauan, joten päätin kokeilla onneani tähän kilpailuun. :) Kilpailuun saapui 3 lakkausta, joten käykäähän äänestämässä omaa suosikkianne tästä! Äänestäjien kesken arvotaan yllätyspalkinto!

Halusin kokeilla taannoin ostamiani Color Clubin lakkoja. Siitä se ajatus sitten lähti.. Eli kynsille päätyi pohjalle Worth the Risque ja siihen tein sitten puolikuu-manikyyrin Revvvolutionilla. Molemmat tosi ihania ja kauniita lakkoja. Helppo levittää ja peittää parilla kerroksella. Tuo puolikuu on tehty yhdellä kerroksella Revvvolutionia.

Tähän koristeluiksi päätyikin sitten vain leimat laatasta BM01. Lisäksi laitoin mustia strasseja. Yksinkertaista, mutta miellyttää mun silmää, ja näköjään taas menee tuonne sohvatyynyosastolle nämä. :D

Tässä vielä käytetyt lakat: 

8 kommenttia:

  1. Kerrotaan nyt et ääni on annettu. Tyylikkäät, siistit, hieno lakkaus ja yksinkertaiset.

    Vastustajasi vihreät kynnet olivat minun väriset. Tai ehkei ole tarpeeksi kevät vielä noin värikkäille. Mutta ne olivat makuuni turhat epäselvät. Yksinkertaistettuna olisin voinut pitää siis niistäkin.

    VastaaPoista
  2. Oi, upeat kynnet! Todella tyylikkäät :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)