perjantai 10. maaliskuuta 2017

Maaliskuun Lookfantastic Beauty Box

Jälleen kerran boksi kotiutui hyvissä ajoin laatikkoon, pointsit siitä!

Tämänkertainen boksi oli nimeltään the lookfantastic & Elle Magazine Edit, eli kavereiden kesken Elle-edition.Boksista löytyi kuusi tuotetta, mutta silti itselle jäi vähän tässäkötämänytoli-fiilis. Kunnes mä sitten tutkailin tarkemmin tuota sisältöä. Boksin sisäpuolelta löytyvä teksti on kyllä kiva lisäys näihin, se pitää aina tarkistaa! Boksin mukana tuli Elle-lehti ja se oli tällä kertaa paksumpi kuin normaalisti, johtuen varmaankin siitä, että tämä boksi on Elle-edition. :D Toinen ohuempi lehti on boksista löytyvien tuotteiden esittelylehti. 

Tässäpä tällä kertaa boksista löytyneet tuotteet:

1. PÜR Minerals Disappearing Act Consealer


Tuotteen sanotaan olevan kevyttä, mutta peittää silti tummat silmänaluset ja poistaa iholta punaisuutta. Kokeilen tätä tuotetta kyllä erittäin suurella mielenkiinnolla! Onneksi tuote on sävyssä light, joten se todennäiköisesti sopii myös minulle. Tuote on käsittääkseni (en oikein löytänyt kokoja verkkosivulta) täysikokoinen ja maksaa 23,45€.

2. SKINCHEMISTS 24 Aqua Repair Facial Serum


Seerumi on tarkoitettu kuvialle ja herkälle iholle. Kokeilen tätä mielelläni! Tuote on aika arvokas, sillä tämä 30 ml tuubi maksaa 39 £, eli noin  45 €.

3. REDKEN Heatcure Treatment


Hiusnaamio, joka lämpenee ihan itsekseen, wow! Näin mä ainakin ohjeiden perusteella tämän ymmärrän. Eli aukaistaan pakettia päältä, että ilma pääsee sisään ja tuote alkaa lämpenemään. Odotetaan muutama minuutti lämpenemistä ja sitten laitetaan tuotetta shampoon jälkeen ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Erittäin mielenkiintoinen tuote! Vähän jäi mietityttämään onko tämä vain yhden käyttökerran pakkaus, mutta ilmeisesti se sitä kuitenkin on. Täydessä paketissa näitä on neljä kappaletta ja paketti maksaa 40$.  

4. ST.TROPEZ Instant Gloss


Rusketuksen viimeistelyyn tarkoitettu tuote, mutta soveltuu myös yksinään ihon boostaukseen. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Ei oikein istu meikäläiselle ollessani kalkkilaivan kapteeni läpi vuoden, mutta taidan antaa siskolle. Täysikokoinen tuote (100 ml) maksaa 15.50$.

5. CAUDALIE Vineactiv 3 in 1 MoisturiserKevyt syväkosteuttaja, joka lupaa käydä taistoon ryppyjä vastaan. Omaan nenään tosi mieto ja miellyttävä tuoksu, näitä on kiva aina kokeilla. Ryppyjä mulla ei hirvittävästi kyllä löydy, mutta tässä vaiheessahan niitä vastaan pitää taistella. ;) Täysikokoinen tuote (40 ml) maksaa 38.45€

6. STARSKIN EYE CATCHER™ Smoothing Coconut Bio-Cellulose Second Skin Eye Mask


Todella helposti muistettava nimi tällä tuotteella, eikö totta? Silmänaamio kai tämä suomeksi sitten olisi. Lupaa tuloksia 15 minuutissa, sepä jää nähtäväksi! 2 parin tuote maksaa 9,60€.

Siinäpä tämänkertainen boksi. Kaikki muut olivat taas tosi mielenkiintoisia tuotteita, mutta tuo Instant Gloss jää kyllä itsellä käyttämättä. Kaikesta huolimatta boksin hinta haukkuu tuotteiden hinnat mennen tullen ja kyllä tämä saa boksi saa kotiutua minulle jatkossakin.

Löytyikö tästä mielenkiintoisia tuotteita? Kiinnostaako teitä koskaan se, minkä mielipiteen näistä tuotteista saa kun ne pääsevät kokeiluun? Itse tässä pohdiskelin vain sitä, että jos arvostelisin näitä tuotteita jatkossa, saisin siinä samalla "pakotettua" itseni kokeilemaan myös kaikkia. :D

6 kommenttia:

 1. Arvostelut olisi kyllä kivoja :)

  Mukavan vaihteleva boxi oli kyllä tämä, vähän sitä sun tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa niitäkin mukaan siis! :)

   Joo, mä tykkään näistä bokseista tosi paljon! :)

   Poista
 2. Et ole ajatellut tehdä loppuneet-postauksia? Niissähän me saataisin kuulla näistä enempää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mä sitäkin ajatellut, mutta mulla kestää iäisyyksiä saada pienikin purnukka loppuun. Jos ei dödöjä ja shampoita lasketa, kaikki kuluu ihan järjettömän hitaasti. :D Mutta täytyy laittaa korvan taakse tämäkin.

   Poista
 3. Tosi kiva sisältö! Mä tilasin tän nyt viimein itellekin pitkään mietittyäni ja nyt odotan ihan täpinöissä ekaa boksiani:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, toivottavasti tykkäät! Mulla ekan boksin saapuminen meni kuun loppupuolelle, muut tuli sitten ihan alkupuolella, en tiedä miksi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)