maanantai 20. maaliskuuta 2017

Vähän kirkkaampaa

Hip hei, arvatkaa kuka on taas flunssassa? No kyllä vain, minä! Kauanhan mä ehdin melkein terveiden kirjoissa ollakin. Yskä vaivasi pitkään, poskiontelot sain jo omasta mielestä niin hyvään kuntoon, että kortisonisuihkeen pystyi lopettamaan. No nyt perjantaina nenä alkoi uudelleen vuotamaan ja viikonlopun yöunia poskionteloiden vihlonta sitten mukavasti haittasi. Onneksi lääkettä löytyy vielä ja aloitinkin heti taistelun tätä vastaan. Toivotaan, että tämä on jotain tavallista flunssaa, eikä johdu siitä, että töissä muutettiin viime vuoden lopulla toiseen rakennukseen... En nimittäin ollut viime vuonna kertaakaan flunssassa ja nyt jo toistamiseen. Mutta ei siitä sen enempää! 
 
Mun teki mieli jostain syystä laittaa sinistä kynsilakkaa, aika outoa. Älysin siinä sinisten valikoimaa selaillessani, että en ole koskenut Gina Tricotin lakkoihin todella pitkään aikaan! Jos ei Ginan valkoista lasketa, niin edellinen kerta menee vuoden 2015 kevääseen, eli lähes kaksi vuotta sitten. o.0

Osan Ginan lakoista olen luovuttanut eteenpäin, mutta kyllä niitä silti vielä löytyy. Tämänkertainen Clear Blue on tosi kaunis sininen lakka, helppo lakattava ja peittää kahdella kerroksella. Valitsin sille kaveriksi Moyoun Pro Collection XL -20 -laatan ja Colour Aliken Ocean Bluen.


Lakkaus oli tosi helppo tehdä kaiken toimiessa yksiin. Sain tämän tehtyä reilusti alle tunnissa ja ehdin ajoissa nukkumaankin!


Tämä lakkaus ei kyllä ole ihan mua nykyään, mutta kyllä mä näillä silti viihdyin, yllättävää kyllä. Kivan kesäiset jotenkin. :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Gina Tricot Clear Blue (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Dryig Top Coat
 • Leimauslaatta MoYou London Pro Collection XL -20
 • Leimauslakka Colour Alike Light Blue
 • Leimojen päällä Seche Vive

22 kommenttia:

 1. Kesäiset ehdottomasti:) Tulee vähän semmoiset uima-allasfibat mutta hyvällä tavalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sopisi kyllä hyvin biitsille nämä kynnet. :D

   Poista
 2. Tämä talvi on kyllä ollut tautinen monilla! Itsekin varsin harvoin sairastan mutta tän talven aikana useamman kerran. Tai siis viime talven, nythän käännyttiin kevääseen :D

  Sininen ei ole munkaan omin juttu kynsillä, mutta ihanan pirteä sävy kyllä tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut ennen vuodenvaihdetta sairaana ollenkaan, mutta nyt tammikuusta eteenpäin koko ajan jotain. Toivotaan, että on normiflunssaa, eikä johdu muusta. :)

   Sävynä tosi nätti lakka, se on tosi, mutta miksi niitä aina karsastaa omilla kynsillä?! :D

   Poista
 3. Ihanan piristävä ja pirskahteleva! Buu flunssalle. Pikaista paranemista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipahan vähän väriä elämässä tuolla hetkellä. :D Kiitos, jospa tämä tästä. :)

   Poista
 4. No jos ihan totta puhutaan niin se rakennuksen osa missä se huone on niin on aina ollu mun mielestä ilmanlaadultaan pikkasen epäilyttävä. Mutta toivotaan ettei ole sitä...

  Mutta ei tosiaan ole oikeen sun näköiset kynnet :) Vaan mitäpä siitä, kuhan ite viihtyy :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sen osan pitäis vielä olla parhaimmassa kunnossa... Toivotaan tosiaan, että johtuu muusta kuin rakennuksesta. :/

   Eihän ole ei, mutta viihdyin. :D

   Poista
 5. Toimii! :) Mulla ei muuten tätä Ginaa ole tainnut koskaan olla :o :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö muka löydy sun aarteista?!? :O

   Poista
 6. Uujee, nää on ihanat raikkaan kesäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä kun ulkonakin olisi raikas ja kesäinen ilma! :D

   Poista
 7. Ei kylla tosiaan ole yhtaan sun nakoiset. :D Mutta ihan hauskat kuitenkin, just sellaset etta pitaa vahan miettia, etta kumpi onkaan pohjavari ja kumpi leima..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä yhtään, mutta joskus sitä yllättää itsensä ja viihtyy tällaisissa. :D Nyt kun sanoit niin siltähän ne vähän kyllä näyttää. :D

   Poista
 8. Makiat! Ku syvänsininen kesätaivas.

  VastaaPoista
 9. Jotenkin tosi retrot!:) Nää vois olla hauskat ja toimivat sinisen lisäks oikeastaan millä väriyhdistelmällä vaan. Myös vaikka liukuna peukalosta pikkusormeen tummasta vaaleaan.

  Voihan flunssa! Hus pois! Parane pian :)
  Mä olen istunut tänään sohvan pohjalla ja aivastellut. Ihan mahdottomia määriä - oikeasti noin sata kertaa. Poika totes jo omasta huoneestaan jossain kohtaa, että "äiti, oikeasti lopeta jo". Mutta kun näitä nyt vaan tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä kuvio kyllä toimii millä vaan, oikeassa olet!

   Mulla tämä poskiontelovaiva on ollut tämän vuoden alusta asti paha riesa, eikä se vieläkään ole helpottanut. Happi kulkee jo, mutta selvästi tuntee, että poskionteloiden limakalvot on ihan turvoksissa edelleen.

   Paranemisia sullekin jos flunssa kaatoi sänkyyn! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)