maanantai 27. maaliskuuta 2017

Essence Beam me up!

Aluksi meinasin jättään nämä lakkaukset esittelemättä kokonaan, sillä näissä ei oikein mitään ihmeellistä ollut ja kuvakaan ei ole mikään kaksinen. Mutta kyllä mä sitten päätin esitellä nämä teille, ihan vain tuon lakan puolesta. Se on minusta ehdottomasti ostamisen arvoinen, mikäli vain väri osuu yksiin omien mieltymysten kanssa.

Essencen Beam me up! on lempilakkani tuosta Out of Space Stories -kokoelmasta. Se peittää lähes yhdellä kerroksella ja levittyy oikein mallikkaasti. Dupeja mulla ei löytynyt tälle lakalle, vaikka mä sitä vähän aluksi epäilin. 

Lakkasin kaksi kerrosta pohjalle ja tein sitten mustat koristelut, mitäpä muutakaan? :) Leimauslaattana BP-L054.


Muutama viiva meni vinksalleen tässä lakkauksessa, mutta eipä se paljon menoa haitannut. 


Valitettavasti tämä lakkaus ei ehtinyt olla kuin vuorokauden kynsillä, sillä oikean käden etusormen kynsi otti damagea ja jouduin lyhentämään sitä kynttä jonkin verran ja se jäi muotopuoleksi. Mutta mun on tarkoitus saada nämä mun kynnet taas pitkäksi jollakin ilveellä, joten se yksi kynsi nyt vain saa tulla perässä. :D

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Essence Beam me up! (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakka Colour Alike musta
 • Leimauslaatta BP-L054
 • Leimojen päällä Seche Vive

14 kommenttia:

 1. Oi kun nätti :) Mulla on tämäkin vielä kokeilematta. Saa nähdä koska päätyy kynsille asti. Mä en oo ollenkaan bloggaajana ajankohtainen :D Uskon kyllä että tykkään. Ainakin sulla näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi nätti ja käyttäytyy mallikkaasti! :) En minäkään yleensä ole, mutta vahinkoja sattuu. ;)

   Poista
 2. Onneksi esittelit koska nämä on tosi huippunätit!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat niinku sun lakkaukset aina! =) Mulla odottaa Beam me up kaapissa, en oo vielä ehtiny lakkaamaan sillä. On kyllä aivan upea sävy! Ja tuo laattakin odottaa korkkausta, on kyllä kivoja kuvioita. Vaatii vaan aika vakaata kättä ja tarkkaa silmää, täytyis olla runsaasti aikaa jos joutuu ottaa vaikka uusiksi. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joo, tuo laatta on vähän vaikea välillä, ehkä voisi parhaiten onnistua jos tekisi leimadecalit, sitä en ole vielä kokeillut. :)

   Poista
 4. Onpas ihan mun nakoinen lakka! :D Ja kivat leimatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voispa kyllä sopia aika hyvin sulle, molemmat! :D

   Poista
 5. On kyllä nätti lakka ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)