maanantai 6. maaliskuuta 2017

Likaantuvat lakkaukset, help!

Mulla on pieni ongelma tällä hetkellä mun kynsien kanssa. Joudun pitämään tummia lakkauksia kynsillä, sillä vaaleat sävyt tummuu mun kynsillä suunnilleen vuorokaudessa. Laitoin yhtenä iltana Essien Sand Tropezin kynsille ja lakka oli jo seuraavana päivänä ihan tummunut ja suorastaan kamalan näköinen. Mulla on joskus aikaisemminkin tummuneet lakat kynsillä, mutta tällä hetkellä en voi pitää vuorokauttakaan vaaleaa lakkaa kynsillä. 

Voiko vika olla päällyslakassa, sillä sama juttu toistuu päivästä ja lakasta huolimatta? Lakkaus likaantuu jotenkin ihmeellisesti, vaikka en sen kummemmin mitään sotkevaa asiaa tee. Mutta tämä sama asia toistuu siitä huolimatta, käytänko Poshea vai Seche Viveä. Muita mulla ei olekaan käytössä tällä hetkellä.  Ja kyllä, pesen käsiäni ihan säännöllisesti. :D

Noiden vaaleiden kynsien jälkeen mun oli pakko vaihtaa tummaa kynsille. Essencen Caramel Brownie on helppo tapaus ja onhan se nyt ihan älyttömän nättikin. Siihen päälle leimat Überchicin laatasta 8-02. Leimauslakkana käytin Colour Aliken Ice Coffeeta. 


Leimat eivät kyllä onnistuneet kovin hyvin, jotenkin ne näyttävät sulautuneen yhteen, eikä tuo helminauha kyllä kauhean tunnistettava ole.


Mutta ainakin nämä olivat tummat, joten lakkauksen tummuminen ei näissä niin paljon näkynyt. En tiedä kyllä mitä tuon ongelman kanssa tekisi, olen miettinyt jopa UV-top coatin testaamista. Onko teillä tapahtunut vastaavaa ja jos on, missä on ollut vika ja saitteko tummumisen estettyä?

Käytetyt tuotteet: 
 • Essie Millionails
 • Essence Caramel Brownie
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakka Colour Alike Ice Coffee
 • Leimauslaatta Überchic 8-02
 • Leimojen päällä Seche Vive

16 kommenttia:

 1. Onpa erikoinen juttu. Itsellä en ole huomannut tuollaista liikaantumista tai tummumista. Päällyslakkoina käytän Secheä tai Glisten&Glowta. Käytätkö jotain kosmetiikkaa mikä voisi tuon aiheuttaa, itseruskettavaa tai tummaa kuivashampoota? Erikoinen ilmiö kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin erikoista! En käytä itseruskettavaa ja kuivashampookin on vaaleaa. Enkä oikeastaan mitään ainetta, joka sotkisi. :D

   Poista
 2. En kyllä osaa yhtään arvata, mistä tuo tummuminen voisi johtua. Käsitteletkö jotain kemikaaleja tms. päivän aikana? Mulla esim. värjäytyi vaaleat leimaukset kellertäviksi hiusväristä, vaikka käytin käsineitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käsittele mitään kemikaleja, joskus illalla lakatessa on kaikki hyvin ja aamulla jo likaantumista on ollut havaittavissa. :O Voiko väriä tarttua vaatteista? :O Mullahan on käytännössä melkein aina mustat vaatteet, voisikohan niistä jotenkin mystisesti tarttua väriä kynsiin? :D

   Poista
 3. Erikoista en osaa sanoa mistä johtuu

  VastaaPoista
 4. Mulla on mm. farkuista lahtenyt varia niin paljon etta kynnetkin on varjaytyneet, joten se voi olla yks vaihtoehto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, että tämä siis oikeasti on mahdollista! Hyvä tietää! :D

   Poista
 5. Oikein herttainen lakkaus, kyllä siitä sen helminauhan hahmottaa. Ja värimaailmakin on ihana <3

  Mä luulen myös, että kyse on sun mustista vaatteista! Etenkin, jos on paljon vastaostettua tai vastavärjättyä mustaa vaatetta, niin kyllähän siitä irtoaa väriä tosi pitkään. Sitten kun kangas on muutamaan kertaan taas pesty, niin ei pitäisi värin enää kynsiin tarttua :)
  Eli pyykkaamaan tai valkoisia vaatteita shoppailemaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Nyt kun aloin miettimään asiaa tarkemmin, niin olen ostanut vaatteita vähän enemmän viime aikoina, jospa ne sitten uutuuttaan päästävät väriä, siinä olisi kyllä ideaa! :D

   Valkoiset vaatteet pysyy mulla puhtaana tasan 10 minuuttia, kokemusta on! :D

   Poista
 6. Outo juttu! Mulla on ehkä kerran ollut jotain tuon tapaista tummumista, mutta vuosia sitten eikä mulla(kaan) ole edellenkään mitään käryä että miksi... Kehtaatko laittaa esim. seuraavaan postaukseen jotain kuvaa tuosta tummumisesta jos ongelma edelleen on olemassa?
  Caramel Brownie on totta tosiaan kaunis lakka ja kuulostaakin hyvältä. :D
  ---

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ajatellut, että olisin tän postauksen yhteyteen laittanut kuvan tummumisesta, mutta se sitten jäi kun en ole ehtinyt sitä tehdä. Tosi inhottavaa olla rumilla kynsillä, joten en ole vain vaaleita lakkauksia tehnyt. :D Mutta seuraavalla kerralla kyllä otan kuvat kun sellaista tapahtuu! :)

   Poista
 7. Mulla lähtee kans välillä farkuista väriä kynsiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, kyllä sen täytyy olla tummista vaatteista kiinni! :)

   Poista
 8. Super kiva lakkaus :) Mulla kans joskus farkuista lähti väriä kynsiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sen täytyy sitten olla vaatteista kiinni!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)