maanantai 22. helmikuuta 2016

Girly Bits Mint-al Precision

Poikkeuksellisesti esittelen teille tämänhetkiset kynnet. Näistä tuli jotenkin ihanan raikkaat! :3 Mulla on vielä kasvatustyö kesken, mutta näissä kuvissa te ette sitä näe, sillä oikean käden etusormen ja keskisormen kynnet tarvitsevat lisää pituutta. Mutta tilanne ei ole enää yhtään kamala, lakkaaminen kiinnostaa jälleen! :D

Mulle kotiutui viime viikon lopulla Mi Nailsilta tilattu paketti. Olin ostanut vielä yhden Überchic-setin ja Girly Bits -ennakkomyynnistä lakan nimeltä Snafu. Näiden lisäksi sain testiin lateksia ja lakoista The Shaftin (ihan mieletön!) ja Mint-al Precisionin. Näistä kaikista on tulossa lähiaikoina juttua.

Tuo viimeisin näytti kuvissa niin ihanan kirkkaalta, joten tietysti toivoin sen sitä olevan luonnossakin. Ja onneksi se on! Lakka oli helppo levittää, vaikka koostumus ei ole siinä olevien hippujen vuoksi ihan tavallinen. Kaksi kerrosta riitti peittämään mun kynnet. 

Koristelut tein BPS:n ylläripaketista tulleella laatalla Qgirl-041. Vihdoinkin sain tuota neulekuosia johonkin laattaan! Vielä en malttanut kuitenkaan testata niitä vaan valitsin tähän lakkaan paremmin sopivan kuvion.


Leimauslakkana käytin Colour Aliken valkoista, se on ihanan sopivan paksua heti korkattaessa!  


Lakka on kyllä jännä, se näyttää eri valossa kirkkaan turkoosilta tai mintulta. Eipä se haittaa, tykkään molemmista. Kuvaakin yritin säätää, mutta pullossa sävy muuttui oikeaksi, mutta kynsillä se on vielä liian sininen. :) 

Mä en muuten ole koskaan varmaan kirjoittanut sitä, mutta täällä blogissahan linkit eivät ole mitään affiliate-linkkejä, eli en hyödy niiden linkkien klikkailuista. Sanoinpahan vaan. :D Laitoin sen myös tuonne sivupalkkiinkin muistutukseksi. :)

Käytetyt tuotteet:

15 kommenttia:

  1. Muklekin tuli ylläripaketti BPS:lta jossa oli tuo laatta + muita sekä läpinäkyvä stampperi. Tosi kiva nähdä täällä nättejä kynsiä pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoinkin sitä sun kuvaa, että oli aika samanlainen kuin mun pakettikin! :D Kiitos! :)

      Poista
    2. Vähän hävettää olla eka kommentoija ihme mukellus kirjoitusvirheellä :) maanantait!!

      Poista
    3. No maanantait todellakin! Arvaa kuka ajoi aamulla 20 kilometriä töihin vain huomatakseen parkkipaikalla, että työpuhelin ja avaimet ovat kotona, enkä pääse sisälle. Ei muutako uusi mutka kodin kautta! :D

      Poista
  2. Erittäin näyttävät ja raikkaan pirtsakat, aivan ihanat! :)

    VastaaPoista
  3. Ohh mikä lakka ja mitkä kynnet.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakka on kyllä tosi kaunis ja ihanan kirkas! :)

      Poista
  4. Ahhhh, minttua <3 Kaunista!

    VastaaPoista
  5. Oiii nää on nätit! :)

    VastaaPoista
  6. Hirmuisen nätit kynnet ♡

    VastaaPoista
  7. Oih wau, nää on upeat! Ja sun kynnetkin on jo tosi kauniin mittaiset :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^_^ Joo, kyllä näiden kanssa jo pärjää, kun ei liikaa vertaa oikean käden kynsiä vasempaan. Ne on vielä eri mitoissa. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)