perjantai 12. helmikuuta 2016

Ystäväkirja

Kynnet odottavat vieläkin lisää pituutta, joten onneksi Charming Nailsin Taina haastoi mut tällaiseen ystäväkirja-haasteeseen. Kiitos tästä! :) Tämähän sopii hyvin sunnuntaina juhlittavaan ystävänpäiväänkin!

Säännöt menevät näin:
-Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi 
-Kiitä haasteen antajaa
-Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin 
-Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
-Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi 
-Haasta mukaan ihania bloggaaja frendejä
 
1. Kolme asiaa joita ilman et vain voi elää 

(sovitaan heti alkuun, että jätetään pois tästä perheenjäsenet, koska ilman heitä meistä ei kukaan halua elää. Ihan saa vastata materialistisia juttuja jos niin tahtoo).

Aika paha. Mennään materialistin näkökulmasta tämä asia. Auto. Täällä syrjässä on käytännössä mahdoton olla ilman autoa. Meillä tuotti vaikeuksia liikkua, kun hetkellisesti oli vain yksi auto. Aina piti olla lainaamassa autoa jostakin. Oma koti. Oli se sitten minkälainen koti tahansa, mun pitää saada olla omassa tilassa rauhoittuakseni. En ikinä pystyisi asumaan edes opiskelija-asuntolassa, onneksi ei aikoinaan tarvinut. Kynsilakat. Totuushan on se, että kyllä mä pystyisin elämään ilman lakkojakin, mutta en oikein keksinyt järkevää kolmatta asiaa, joten vastataan nuo. :)2. Lapsuutesi paras muisto.
En mä osaa nostaa mitään parasta muistoa esille. Mulla on kuitenkin ollut tosi onnellinen lapsuus. Ehkä se, kun sain ensimmäisen oman Topi-koiran. Topi oli lapinkoira, ihan mieletön ihanuus sekin. :) 3. Takana on kauhea päivä, miten rentoudut?
Mä olen sellainen, että mulla auttaa vain aika, jos olen ahdistunut esimerkiksi töistä. Yksi erittäin hyvä keino on lähteä kävelemään. Raikas ilma auttaa aina parempaan suuntaan. Hyvät ystävät, perhe, kyllähän te nämä perinteiset keinot tiedätte. :)4. Jos sinun pitäisi syödä vain yhtä herkkua koko lopunelämääsi, mitä se olisi?

Mä olen niitä ihmisiä, jotka pitävät enemmän suolaisesta hyvästä kuin makeasta, jos valita pitää. Siispä mä varmaan söisin ihan tavallisia Taffelin sipsejä. :D


5. Mitä et missään nimessä voi sietää?
Naapuria. En voi sietää sitä, että toisia ihmisiä ei oteta huomioon, vaan pilataan muiden ihmisten rauhassa eläminen omilla toimilla. Harrastaa saa, jos se ei haittaa muita. Että kiitos vaan sille, joka keksi autohifistelyn, niissä kilpailemisen ja idiootit ihmiset.  


6. Mikä saa sinut hyvälle tuulelle ja nauramaan?
Eläimet on aika hyvä vaihtoehto tähän. Pidän kissoista ja koirista, mutta kissoja me emme voi pitää miehen allergian vuoksi. Läheiset ihmiset ja ystävät ovat kaikki niin kieroutuneita huumorintajun tienoilta, että ei voi olla nauramatta. Huumoria se on huonokin huumori. :DKuvassa Herra P:n veljen koiranpentu, niin ihana! ♥

7. Ketä ihailet?

Tää on tosi vaikea. Ehkä ihailen ihmisiä, jotka ovat löytäneet itselleen sen jutun, jossa he ovat erityisen hyviä. Tykkään seurata ihmisiä työssään jossa he ovat omiaan, esimerkiksi hyvä asiakaspalvelija, loistava opettaja tai vaikka äärettömän musikaalinen ihminen.


8. Ketä et ihaile?
Hyväuskoisten ihmisten hyväksikäyttäjiä, kuten osa puhelinmyyjistä. Saadaan esimerkiksi muistisairaita ihmisiä tilaamaan tuotteita jatkuvasti, vaikka niitä omaisten puolesta kielletään kauppaamasta. Tai esimerkiksi myydään kallis puhelinliittymä sellaiselle, joka ei selvästikään sitä tarvitse, eikä ymmärrä siitä sen enempää9. Jos saisit rajattoman budjetin, mitä kaikkea sillä tekisit?
Ostaisin hervottoman ison tontin, rakentaisin talon tosi syrjään, jossa varmasti saisin olla rauhassa naapureilta. Tän lisäksi työllistäisin itseni auttamaan muita jollakin tavalla. :)10. Olet menossa naamiaisiin, keneksi tai miksi pukeudut?
En pidä naamiaisista, tai no lapsille ne ovat ok, mutta aikuisten naamiaiset eivät ole hirveästi mieleeni. Jos valita pitäisi, niin olisin varmaan jonkinlainen kaapuun pukeutunut jedi, valomiekka tietty mukana. :D

Musta nämä olivat tosi hyviä kysymyksiä, joten laitan nämä itsekin eteenpäin, kuten Taina teki. :)

Haastan seuraavat bloggaajat, toivottavasti teitä ei ole vielä haastettu:
Tintti
Sole
Heidi
Katri
Kata

18 kommenttia:

 1. Kiva kun vastailit :) oli kiva lukea! Minäkään en kestäisi solukämpässä, en kyllä hetkeäkään :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi haastoit mut, oli sitten jotain postattavaa! :D

   Poista
 2. Jee, toinenkin sipsien ystävä! Täällä toinen suolaisen ystävä :))

  Näitä oli mielenkiintoista lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se makeakin menee, mutta suolaisen hyvän perään olen paljon enemmän. :D

   Poista
 3. Kiitti haasteesta! Näitä on aina niin kiva lukeakkin :)

  VastaaPoista
 4. Nämä postaukset on tosi kivaja lukea ja tämä taitaakin olla varmaan ainut haaste minkä olen tehnyt tai siis tekemässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Näissä joutuu kuitenkin vähän itsekin miettimään, joten ihan tuosta vaan nuo vastauksetkaan ei syntyneet. :)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta, tähän mua ei olekaan haastettu aiemmin! Näitä haastejuttuja on tosi kivaa lueskella, näissä pääsee kurkistelemaan kynsientekijän elämään :). Meluavat naapurit on todella ärsyttäviä, toivottavasti naapuri muuttaisi pian pois ja saisitte tilalle paremman naapurin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Meluavat naapurit saisi kyllä kaikki sulkea johonkin pieneen pyöreään huoneeseen, jossa saisivat sitten maistaa omaa lääkettään! Mä toivon, että jokin noista alas tippuvista meteoriiteista osuu tuohon idioottiin! :D

   Poista
 6. Hauskaa luettavaa :)

  Meillä on onneksi mukavat naapurit. Asutaan rivitalossa ja ollaan tässä asuttu nyt kymmenkunta vuotta. Välissä oli yhdet kököt naapurit vastapäätä, tajusivat onneksi myydä asuntonsa ja muuttaa muiden riesaksi.
  Mä tykkään tasaisesti sekä suolaisesta että makeasta :)

  VastaaPoista
 7. Blogger ei näköjään anna taas vastata suoraan kommenttiin. :D

  Kiitos!

  Meilläkin on muut naapurit tosi hyviä, mutta tämä yksi kusipää muutti naapuritaloon muutama vuosi sitten. Toivottavasti se älyää jossakin vaiheessa kasvaa aikuiseksi tai muuttaa pois. Tämä ei kuitenkaan omista taloa vaan asuu vuokralla, joten jospa se siitä jossakin vaiheessa häipyisi.

  VastaaPoista
 8. Haaa, mä järjestän kyllä jotku valomiekka-bileet joskus niin saat pukeutua kaapuun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, siitä vain! Kunhan mun ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmestyä paikalle. :D

   Poista
 9. No ei tietenkään tarvi.. jos järjestän nyyttäreinä. HOHOOO :D

  VastaaPoista
 10. Mä oon nyt muutaman kerran lukenut ton viimisen kysymyksen "olet menossa naimisiin.." ja joka kerta ihmetellyt et miksi kukaan haluaa mennä naimisiin pukeutuneena johonkin kummaan asuun eikä ihan morsiusmekkoon :D Jedihäät vois kyllä olla aika cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mäkin luin sen ensin niin, mutta sitte huomasin, että Tainakin oli lukenut sen niin ja siihen oli tullut kommenttia! :D Mutta jedihäät vois olla kyllä aika jees. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)