keskiviikko 3. helmikuuta 2016

BPS Clear Jelly Nail Art Stamper

Kuten ostosyhteenvedossa mainitsin, sain postista mysteeripaketin ja ihmettelin suuresti mitä se voi sisältää, sillä en mielestäni ollut tilannut mitään. Paketti oli lähetetty Born Pretty Storesta ja se sisälsi kivoja juttuja. Kaikista mukavin ylläri paketissa oli Clear Jelly Nail Art Stamper

Halusin heti kokeilla tuota stamperia ja kaikkia odotuksia vastaan se toimi ihan loistavasti ja on juuri sopivan pehmeä omaan käyttöön. Se ei siis ole superlöllö, mutta tarpeeksi pehmeä että siihen voi painaa kynnen. Ainoastaan mulla tuotti vaikeuksia hahmottaa kynttä leimasimen läpi, se kun on sen verran pyöreä ja se vääristää kynnen mallia. Muutama ensimmäinen leima menikin vähän sinne päin, mutta loppua kohden kohdistus parani. 

Lakkasin pohjalle Essencen Amazed By You -lakan, kaksi helppoa kerrosta. Siihen päälle leimasin China Glazen Admirella laatasta MoYoun Explorer -03.


Tuossa laatassa on monta kivaa kuviota, jotka on helpompi kohdistaa nyt kynnelle tuon stamperin kanssa. Harmi vain kun olin juuri leikkinyt kameran kanssa muissa kuin kynsihommissa ja mun ISO-asetus oli ihan liian suuri ja kuva jäi rakeiseksi. Noh, kyllä tuosta selvää saa. :)


Mun mielestä tuo stamper toimii ihan loistavasti. Mähän jo aikasemmin tunnustin, että mä olin ehtinyt tilata jo yhden superlöllön läpinäkyvän leimasimen Cosette Nail Shopista. Tuo BPS:n leimasin kun olisi tullut muutama päivä aikaisemmin niin olisin kyllä jättänyt tilauksen tekemättä. :D Mulla on nyt kolme läpinäkyvää leimasinta ja tulossa on näiden kolmen vertailua parin postauksen päästä. :)

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Essence Amazed By You (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Moyou Explorer collection -03
 • Leimauslakka China Glaze Admire
 • Leimojen päällä NPB Digital Flash25 kommenttia:

 1. Tosi kivat, hyvät värit! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis lakkaus <3 Jään odottamaan mielenkiinnolla tuota stampereiden vertailua! :)

  VastaaPoista
 3. Oi wau, hurjan kauniit kynnet! ♥ Hyvä tietää että tuo BPS:n stamperi toimii noinkin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla ainakin toimi tosi hyvin, tiedä sitten onko näissä jotain laatueroja olemassa. :)

   Poista
 4. Tosi kauniit leimat! Onko sulla mikä niistä leimasimista? Siis kun niitä on eri värejä, ja kävi vaan mielessä, että onkohan niissä jotain eroja :D Mulle on tulossa se violetti, ja todellakin toivon, että se toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on se kirkas vai onko se valkoinen, no, tiedät varmaan mitä tarkoitan! :)

   Poista
 5. BPS:n leimasin näyttäisi toimivan :). Taisin jo instassakin hehkuttaa, että nää on ihan hurjan upeat!

  VastaaPoista
 6. Pitäisköhän itsekin ottaa testiin tai tilata kyseinen leimasin itelle :) Juuri tilasin Cesarisshopista sen pehmeän jellyn, josko sillä lähtisi homma pelittään ongelmitta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ainakin tän oman version puolesta uskallan suositella. Toisaalta jos sen alkuperäisen oot jo ostanut, niin tiedä sitten kannattaako tätä laittaa jos se toinenkin toimii. :)

   Poista
 7. Tosi nätit kynnet! Mie oon kuolannu noita läpinäkyviä leimasimia siitä asti, kun ensimmäisen kerran niistä kuulin. Päätin sitten vihdoin sellasen tilata, mut oli pakko pihistää niin tilasin ton BPS version. Toivottavsti se toimii miulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan, että sullakin toimii yhtä hyvin kuin mulla!

   Poista
 8. Pitää kyllä tilata itselle tuollainen läpinäkyvä leimasin mahdollisimman pian, on niin monia kuvioita, joiden kohdistamista se helpottaisi.. Todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo hintansa haukkuu, ainakin jos nämä leimasimet ovat tasalaatuisia! :) Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)