perjantai 19. helmikuuta 2016

Colour Alike -leimauslakkoja

Mun on ollut jo pidempään tarkoitus tilata itselleni Naiskauneus.fi -verkkokaupasta Colour Alike -leimauslakkoja testiin. Sain sitten idean tilata muutamia yksilöitä kokeilumielessä ja uskaliaasti kysäisin heiltä pientä yhteistyökuviota. Sain ilokseni tilaukseni lisäksi muutaman ylimääräisen leimauslakan testiin. ♥




Olen lukenut näistä pelkästään hyvää, joten tällaiselle leima-addiktille nämä ovat pakko-ostoksia. :D Tilasin itselleni tietysti mustan ja valkoisen, sillä ne ovat käytössä kaikista eniten. Näiden lisäksi ostin myös Juicy Tangerinen ja uutuuksista Auroran. Näiden lisäksi sain paketin mukana muutaman uutuuden, Supernova, Venus ja Rudolph.

Testailin näitä ja ensimmäisenä tykästyin lakkojen koostumukseen. Ne ovat kuin vähän paksuuntuneita Konadeja, juuri sellaisia, mitkä itselleni ovat niitä täydellisiä koostumukseltaan. Pigmenttiä näissä riittää, nämä näkyvät hienosti myös tumman päällä.

Valitsin tarkoituksella tosi haastavan kuvion, joka tahtoo levitä todella helposti ja siinä on ohuita ja paksuja kohtia. Tosi hyvin nuo lakat tuosta leimasta selviytyivät! Nämä eivät sitten ole maailman parhaita leimoja, sillä en koskaan saa tikuille leimattua kovin hyvää jälkeä. Mutta näistä nyt näkyy ainakin lakkojen pigmenttisyys. :)

Tässä musta ja valkoinen. Vasemmalla valkoisella pohjalla musta leimauslakka ja oikealla mustalla pohjalla valkoinen leimauslakka.


Juicy Tangerine ei tietenkään välity ihan oikeansävyisenä (niin kuin ei korallit koskaan kuvissa), mutta näkyy tosi hyvin niin valkoisen kuin mustankin päällä.


Ja Aurora oli tosi kimalteleva tapaus, aivan ihana!



 

Supernovan kanssa vähän töskäsin tuossa valkoisella pohjalla ja leima levisi vähän, mutta siitä tuon lakan duochromisuus erottuu hienosti.



Venuksessa näkyy myös hyvin tuo duochromisuus.


Viimeisenä vielä Rudolph, joka on viininpunainen vastine Auroralle, ne kimaltavat yhtä hienosti. 

Kyllä mä itse ainakin vakuutuin näistä lakoista, pitäisi vaan saada kynsille nyt tarpeeksi mittaa, että saan näitä testattua niihinkin.

Ja tiedättekö mikä näissä on ehkä parasta? Nämä eivät kasvata virallisesti lakkasaldoa, koska leimauslakkojahan ei niihin laiteta!! XD

20 kommenttia:

  1. Wau mitä ihanuuksia! ♥ :) Kivat kuvat sait näistä, näyttävät todella laadukkailta :) En kyllä malta odottaa että mitä taiot näillä omille kynsillesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin vain tosi kivoja! Nämä on mun makuun kyllä tosi laadukkaita! :) Pari kertaa olen jo kynsillekin kokeillut ja tykkään! :)

      Poista
  2. Aurora ja Supernova. <3 Ahh, ne on ehkä pakko hankkia? :D

    VastaaPoista
  3. Onpa kivan näköisiä ja näyttävät leimaavan hyvin :) minäkään en osaa leimata tikulle, aina lipsuu ja kuvio leviää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näissä ei kyllä ollut mitään valittamista. :) Kynsille olen jo pariin otteeseen ehtinyt kokeilla, en saanut kyllä leimoja levitettyä. :D

      Poista
  4. Oijoi! Näitä täytyy kyllä jossain vaiheessa haalia itelle :D Ihania!

    VastaaPoista
  5. Colour Aliket on mun mielestä ihan parhaimpia leimauksessa, mulla on melkosen monta :) ja sehän ei haittaa koska... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää on kyllä huippuja! Just kauhistelin kaverille kun mun lakkasaldo on paisunut kamalasti, onneksi noita ei tosiaan tarvitse laskea!! :D

      Poista
  6. En yleensä tykkää tuon Supernovan värisistä lakoista, mutta tuolleen leimauksessa se näyttää yllättävän kivalta! :) Tuon lisäks suosikeiksi nousi Aurora ja Rudolph, glitteriä vaan lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se näyttää noin kyllä tosi kivalta! :) Aurora oli itselle pakko-ostos, nuo on niin nättejä!

      Poista
  7. Ohoh! Onpa kyllä kivoja! Ja tosi hyvät kuvat näistä (: Toi Supernova menee kyllä himotuslistalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kivoja! Supernova onkin just sulle sopiva! :)

      Poista
  8. Nuo multichromet ja glitterleimalakat on kyllä niin ihania ^_^

    VastaaPoista
  9. oi että, hyvältä näyttää !

    VastaaPoista
  10. Ah miten upeita ja hirmu hyvälaatusia! Multa puuttuu ne uusimmat kokonaan ja muutama vanhempikin.
    Mä en kans laske leimalakkoja virallisiks lakoiks eli ne ei just kasvata lakkoasaldoa yhtään :'DD kätevää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää on ihan mahtavia kyllä! :) Ja parasta näissä on tuo lakkasaldojuttu!! :DD

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)