sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

The 31 day challenge | Day 15: Delicate Print

Tässä vähän vanhat lakkaukset, olkaapa hyvät! :) Nyt ollaan saatu haasteessa toinen puoli tehtyä, tänään vuorossa Delicate Print. 


Yhdistin tässä haasteessa neljännen käyttämättömän Born Pretty Storesta saadun laatan PB-44. Siinä on hyvin aiheeseen sopivia kuvioita.


Leima nousi taas moitteetta, kuten muissakin näissä pyöreissä. Leimaan jäi kuitenkin pikkuruisia reikiä, mutta laitan sen leimauslakan piikkiin. Yritin saada Dashican valkoisella näitä nousemaan, mutta se tuntui jotenkin lirulta tähän kuvioon. Käytin sitten Essencen valkoista leimauslakkaa, koska vanha jankkiintunut Konadin valkoinen on loppu. 

Laitoin muihin kynsiin paitsi nimettömään OPIn Over The Taupen ja nimettömään Ginan valkoisen. Sen päälle laitoin vielä Essencen Truth Or Dare? -lakan.


Olen nyt toistamiseen käyttänyt tuota glitteriä, ja on se vaan nätti! Toinen lakkaus taisi päätyä vain Instagramiin.


Lakkaus oli periaatteessa ihan kiva, mutta aiheutti itselläni jostain syystä jouluisen fiiliksen. Piparkakkutalo tai jokin vastaava mulle tästä tuli mieleen. :D

Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja maksaa normaalisti 2.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


21 kommenttia:

  1. Mäkin ostin tän Essencen glitterin ja jostain syystä sä tulit heti mieleen, kun katselin lakkapulloa :). Ruskea lakka on aina ihanuutta ja piparit on niin herkkuja, että kyllähän niitä nyt saa vähän fiilistellä varsinkin näin viileänä kesänä. Mulla tulee kyllä enemmän mieleen joku mummon tekemä ihana suklaavanukas, jota nautitaan mummolan pirttipöydällä, jonka reunaan mummo on kekseliäästi asetellut hyllypitsiä koristeeksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mun oli kyllä pakko saada tuo glitteri kun siitä ekan kerran kuulin. :D
      No, onhan se joulu jo ihan lähellä, kohta päivitellään kun se on jo ohi... :'D

      Poista
  2. Oi kun kaunis kokonaisuus! Herkkää, muttei lainkaan prinsessamaista, mitä pinkillä olisi tullut.. Ja T or D! Nätti on! Nappasin sen mukaan Tokmannilta korvaamaan jonain päivänä loppuvaa luottoglitteriäni Maybellinen Gosh-sarjan Bouqueta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, pinkillä se olisi kyllä ollut prinsessamaista. :)

      Poista
  3. Nättiä, eikä ollenkaan jouluista minusta :)

    VastaaPoista
  4. Tykkäystä täältäkin, ei mennyt pipariksi!

    VastaaPoista
  5. Hurjan kaunis lakkaus! Tällainen hempeys iskee itseeni ihan kympillä, jotenkin tällainen nudesävyn + valkoisen pitsikuvion yhdistelmä on vaan älyttömän ihanaa katseltavaa... ♥

    VastaaPoista
  6. Nätit! Tuo Essencen glitter on kyllä herkku :3

    VastaaPoista
  7. Kerrassaan upeat kynnet! Mulle ei välittynyt näistä joulufiiliksiä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulle vähän tuli se joulufiilis, mutta hyvin näillä siltikin viihtyi! :D

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin on, tykkään siitä tosi paljon!

      Poista
  9. Tosi nätit! Mulla oli vähän samankaltaiset ruskeavalkoiset kynnet jossain vaiheessa ja niistäkin tuli piparkakut mieleen :D Se on toi ruskean ja valkean yhdistelmä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sen täytyy olla kiinni tuosta väriyhdistelmästä, piparkakut niistä aina tulee mieleen. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)