perjantai 31. heinäkuuta 2015

Deeässää

Olin jo pidemmän aikaa himoinnut OPIn DS Reflectionia kynsilleni. Nyt sain aikaiseksi vaihdettua lakkaukset, eihän ne edelliset olleetkaan kuin viikon kynsillä. :D Vähän on lipsunut tämä kynsien lakkailu, mutta jospa se taas tästä.

Täytyy myöntää, että 31 päivän haaste ei käynyt mielessänikään näitä kynsiä tehdessä, halusin vain jotain nopeasti aikaiseksi. Lakkasin peukalon, etusormen ja pikkurillin tuolla OPIlla. Se peittää omat kynteni oikeastaan yhdellä kerroksella, mutta laitoin varmuuden vuoksi kaksi. Nimettömään laitoin Lumenen Sandy Brookia kaksi kerrosta ja keskisormeen Ginan valkoista kaksi kerrosta. Leimat tein Bundle Monsterin laatasta BM-422. 


Halusin kokeilla viimeistä kokeilematonta lakkaani, eli Essien vesivärilakkaa Blush Stroke. Värittelin sillä yhden rivin tuosta kennokuviosta. 


Tuo kennokuvio onnistui hienosti kuvan kynteen, mutta toissa kädessä se oli vielä hienommin vinossa. Mutta sitähän te ette tiedä, koskase mikä ei kuvassa näy, sitä ei ole olemassa! :P

Sain lakattua kynnet ja rupesin ottamaan kuvia. Mun 6 vuotta vanha kamerani on temppuillut jo pidemmän aikaa, se valittaa häiriötä näytössä ensimmäisellä käynnistyskerralla eikä suostu käynnistymään. Toisella kerralla se on silti käynnistynyt aina normaalisti. Nyt näyttö oli kokonaan pimeä, enkä saanut siihen kuvaa sitten millään. Totesin kuvaamisen itselleni mahdottomaksi jos yritän tiirailla etsimen läpi. 

Mietin paniikissa jo miten kirjoitan bloggaamisen lopettamisesta teille, sillä mulla ei mitenkään ole tällä hetkellä varaa ostaa kameraa (sellaista jonka haluan). Ilman kameraa kun tämä bloggaaminen on aika turhaa. Onneksi mulla kuitenkin välähti jossakin vaiheessa ja muistin äidilläni olevan käyttämättömänä lähes identtinen kamera. Kai sekin jotenkin on rikki, mutta pikaisen testin aikana se toimii omiin tarkoituksiini oikein hyvin. Hain kameran äidiltäni lainaan ja kotona testasin omaa kameraani uudelleen ja se toimikin taas! 

Selvästi kamera on tulossa tiensä päähän, mutta ei sen nyt ihan vielä tarvitsisi lakata toimimasta. Toivottavasti saan kerättyä jostain rahat uuteen kameraan ennen noiden kahden vanhan totaalihajoamista, tai muutenhan se tarkoittaa automaattisesti tämän blogin loppua. En mä nyt ihan vielä haluaisi sitä tehdä! Toivotaan parasta ja yritän käsitellä noita kameroita entistä hellemmin. :D

Käytetyt lakat:


16 kommenttia:

 1. Eikö jostain löydy käytettyjä järkkäreitä suht edullisesti? Ei kai kameran puuttuminen tarkoita blogin loppumista, en voi hyväksyä sitä! Ja saahan osamaksulla tilattua, ei mullakaan ole varaa noin vaan uuteen kameraan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän niitä löytyy, mutta ostaisin mieluiten uuden, jossa on täysi takuu. Onneksi nuo molemmat kamerat toimii ja toivottavasti toimii vielä pitkään, joten homma jatkuu edelliseen tapaan! :D

   Poista
 2. Hui kauheeta! Mun suurin pelko on kameran simahtaminen. Läppäri jo simahtikin, joten kameraan ei todellakaan ole enää varaa. Mutta sovitaan, ettei se kuole vielä moneen vuoteen (sormet ristissä). Toivottavasti sulla toimii aina jompikumpi vekotin niin saat kuvat otettua :). Etkä mitään blogia ala lopettamaan! Voithan sä kuvailla sanallisesti miltä kynnet näyttää ja piirtää tietokoneen piirto-ohjelmalla jotain mahtavia esimerkkikuvia. Eiks jeh!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Mullakin se kovalevy simahti, mutta kamera vetelee viimeisiään, se on selvä. Kyllä tässä aina jotain keksitään jos kamerat ei toimi, osaanhan mä paintilla piirtää ihan hyvin, jos siellä teen päivän lakkauksen aina näytille? :D

   Poista
 3. Joo, ei mitään kameran paukkumisia! Rakkineet räjähtelee aina silloin kun ei just pitäis, miks? Koska niille sopivaa aikaa ei ole olemassa. Toivotaan että kamerat kestää ja saadaan naatiskella sun kuvista. Muutoin on pakko laittaa kolehtia kiertämään :D Ihana toi DS ja oon kade tosta Lumenesta! Nätit näpit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei todellakaan tarvitsisi nyt tapahtua! Heh, ei taitaisi kovin kummoinen kamera tulla jos kolehdilla pitäisi ostaa. :D Kiitos! :)

   Poista
 4. Onko sulla millainen puhelin? Koska nekin kuvat käy :) Eihän se laatu sama ole, mutta ei ilman siun blogia/kuvia voi olla! :) (edes Insta pitää jättää jos kamerat simahtaa etkä halua puhelinkuvia blogiin)
  Toivottavasti kamera(t) on vain masentunut näistä sadekeleistä.. :D
  Niin, ja kuten aina, aivan ihana lakkaus ja hauska idea värittää rivi kennoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimen kuvanlaatu ei musta oo tarpeeksi hyvä, en kyllä sillä saa tarpeeksi tarkkoja kuvia otettua, joten se on poissuljettu. :) Kyllä ne vielä toistaiseksi hyvin pelaa ja LUOTAN, että jatkossakin! :D

   Kiitos! :)

   Poista
 5. TSIISUS mä säikähdin tuossa bloginlopettamiskohdassa, varsinkin kun luin sen vielä huolimattomasti jotenkin että "mietin pitkään miten kerron blogin lopettamisesta teille" GAAH! Ei saa säikytellä jumankauta :D käyn tekeen jonku sadetanssin kameran pitkän eliniän puolesta! (mä muuten kuvaan aina etsimen läpi, siihen tottuu! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sori jos aiheutin melkein sydärin! :'D
   Kyllä mäkin pystyn kynnet kuvaamaan etsimen läpi, mutta pullokuvat on niin hassussa asennossa kuvattu, että se olisi jo aika haasteellista. :D

   Poista
 6. Huisin kiva kennoleima!

  Ja EI, sä ET saa koskaan lopettaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva, oon tainnut sitä jo kertaalleen joskus käyttääkin! :)

   Mä toivon myös että kamerat kestää, en kuitenkaan haluaisi lopettaa tätä. :)

   Poista
 7. Voi kamala sentään, toivottavasti kamerasi toimisi vielä pitkän aikaa vaikka se nyt vähän nikotteleekin. Ihan karmeaa, jos kameran takia joutuisit lopettamaan blogin pitämisen, sehän olisi ihan huutava vääryys! Mutta kynnet ovat upeat, tuo Reflection on niin kaunis ja Blush Strokella väritetyt kennot sointuvat värinsä puolesta hienosti yhteen Reflectionin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin että toimii vielä pitkään!
   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)