keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Oi Aurora!

Mulla on ollut kynsien lyhentämisestä lähtien ollut todella hakusessa mitä kynsille laittaa. Olen kulkenut yksivärisillä kynsillä useamman kerran ja vaikka kynnet ovat nyt jo ihan sopivat, ei ideoita lakkauksiin synny siltikään. 

En kyllä kieltämättä muistanut koko haasteen olemassaoloa kun näitä kynsiä lakkailin, jotain piti saada kynsien suojaksi, sillä edelliset lakkaukset oliva olleet jo aivan liian monta päivää kynsillä. 

Käyttämättömissä majaili kaksi violettia, toinen oli Mi Nailsilta ostettu Zoyan Aurora ja toinen Essien violetti vesivärilakka No Shrinking Violet. Päätin yhdistää nämä samaan lakkaukseen. Lakkasin kaikkiin muihin paitsi nimettömiin kolme helppoa kerrosta Auroraa ja nimettömään kaksi kerrosta Ginan valkoista.

Kävin läpi leimauslaattojani ja totesin kaikki leimatkin tylsiksi. Ihan selvää kynsimasista! Käytin kuitenkin BPS:n laattaa PB-L015. 


Laattaa on yksi niistä toimimattomista, joten en saanut lopulta leimaa nousemaan kovinkaan hyvin. Onneksi tuota reikäisyyttä ei livenä huomannut kun tuo violetti peittää sen ihan kohtuullisesti. 


Ihastuin kyllä Auroraan yhtä paljon kuin olin aavistellutkin. Aivan ihana! 


Lakkaus ei itsessään aiheuttanut tuijotusta, mutta tuo Aurora aiheutti. Sisko sanoi heti mun kynnet nähtyään, että nimetön on ihan selvä tapetti. :D

Käytetyt lakat:




21 kommenttia:

  1. Ihana Aurora, onneksi tulin hankkineeksi sen joskus vaikka hetken mietinkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut tää niin kauan ostoslistalla kun muistan, onneksi se on nyt mun! :)

      Poista
  2. Aurora <3! Ei tuollaista lakkaa voi olla edes olemassa. Mä olen niin onnellinen, että mun ko. leimauslaatta toimii, koska siinä on todella nättejä kuvioita. Muut menikin suoraan lasinalusiksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se olemassa ja mulla on se! :3 Mulla ei toimi ja aina se harmittaa kun nuo kuviot on tosiaan älyttömän kauniita...

      Poista
  3. Kauniit <3
    Osaatko muuten sanoa, onko nää Zoyan holohippulakat miten samantyylisiä DaLen Wow Prism -lakkojen kanssa? Kun mietin vaan, että jos mulla on tummansininen Wow Prism, niin tarviikon Zoyan Dreamin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Mirva sanoi mustan DaLen olevan lähes dupe Zoyan Stormille, joten olettaisin sen sinisen olevan sitten lähes dupe Dreamille. :D

      Poista
  4. Aurora on kyllä UPEA lakka, ei siitä pääse yli eikä ympäri! Tykkään kovasti näistä kynsistä, itseltä löytyisikin ainekset niiden toteuttamiseen myös..hmmm ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se on upea! Jos ainekset löytyy, äkkiä sitten vain toteuttamaan! :D

      Poista
  5. Oi Aurora, mikä ihanuus! Tämähän on ihan pakko hankkia, ihan järjettömän upea lakka. Tuo samainen BPS:n laatta on muuten aiheuttanut harmaita hiuksia täälläkin, muutama kuvio nousee hyvin mutta suurin osa erittäin huonosti jos lainkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ollut itselläkin must have jo pitkään. Tuo laatta ärsyttää tosi paljon, tekisi mieli tilata testimielessä uusi jos se vaikka sattuisi toimimaan... :D

      Poista
  6. WAU! uskomattoman upeat kynnet <3

    VastaaPoista
  7. Onpas kivat kynnet, ihania lakkoja kaikki tyynni:) En muuten myöskään saanut tota laattaa toimimaan, mutta kohtuulliseen menestykseen pääsin siten, että vedin skrapalla eri päin kuvion yli todella kevyellä kädellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo, skrapalla oli suuri osuus tuonkin kuvion kanssa, pitää kokeilla tuota eri päin vetämistä vielä. :D

      Poista
  8. Ihanat kynnet! Itse olen eilisen ja tämän päivän ihaillut Zoyan Mimiä kynsilläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mimi näyttää myös kuvissa aika herkulta! :)

      Poista
  9. Voi vitsit miten kaunis lakkaus ♥ Ja aivan ihana tuo Aurora :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)