perjantai 10. heinäkuuta 2015

Alustavia testejä uudella pikakuivattajalla

Pikakuivattavat päällyslakat on mun mielestä kaiken a ja o kynsitaiteilussa. En mä jaksaisi odottaa montaa tuntia kynsien kuivumista ja vielä yrittää tehdä siihen päälle koristeluja tuplaodottelujen kera. Ei kiitos, ei enää koskaan. 

Mun luottotuote on ollut pitkään Poshen Super-Fast Drying Top Coat. Se ei ole täydellinen, mutta mä tulen sen kanssa hyvin juttuun. Olen kokeillut aikoinaan Seche Viten, Inm Out The Doorin, China Glaze Fast Forward Top Coatin, Orlyn pikakuivattajan ja pari muuta, joiden nimeä en nyt muista. Näiden lisäksi olen kokeillut lakkauksen kuivattavia tippoja OPIlta ja Essenceltä. Kaikki nuo pikakuivattajat toimii, ei siinä mitään. Mutta kun aletaan halkomaan hiuksia ja etsimään sitä itselle sopivaa tuotetta, nousee jokaisella varmasti oma suosikki joukosta. Suosikki ei varmasti ole sama kaikille, sillä ihmiset tykkäävät eri asioista. Osa pikakuivattajista saattaa haista pahalle, osa ei sitä pahaa hajua edes huomaa. Osa tykkää pikakuivattajista hyvin juoksevina, toiset ei siitä ominaisuudesta pidä lainkaan. Edelleen korostan, että nämä ovat minun mielipiteitäni ja minä kiinnitän varmasti huomiota eri asioihin kuin joku muu.

Sain Mi Nailsilta testiin nail pattern boldness Digital Flash -pikakuivattajan. Lakka on 3-free, jonka luvataan kuivattavan lakkauksen nopeasti ilman kutistumista. 


Ensimmäisenä kiinnitin huomioni vinossa olevaan etikettiin. Onneksi se ei käyttöä haittaa! :D Tykkään siitä, että lakassa ei ole turhia etikettejä, joten koko ajan näkee, paljonko lakkaa on jäljellä. Esimerkiksi ainakin aikaisemmin INM:n pikakuivattajan ympäri meni etiketti, joka esti näkemästä helposti, paljonko lakkaa on jäljellä. En tiedä mikä on nykytilanne, mutta itseä se ärsytti. 

Ostin itselleni Mi Nailsilta kauan himoitsemani Zoya Blazen ja Auroran. Noita Zoyan lakkojahan muuten pystyy ostamaan verkkokaupan kautta, kunhan on kirjautunut sisään ;). 

Koska kynteni olivat lakkaushetkellä niin lyhyet, ei koristelukaan innostanut. Lakkasinkin vain Blazella kaksi helppoa kerrosta kynsille ja laitoin Digital Flashia heti perään kerroksen ja jätin ne sellaisiksi. Viihdyin lakkauksessa neljä päivää, enkä huomannut kuin hyvin vähäistä kärkikulumaa. Ainoa, mihin kiinnitin huomiota pikakuivattajassa oli se, että suti on jotenkin jäykempi mihin olen tottunut. Poshen suti joustaa paremmin, tai siinä on ohuemmat "karvat". En huomannut lakkauksessa minkäänlaista kutistumista, enkä kuivumisajassakaan eroa Posheen. Lakkauskin kiiltää aika nätisti! :)


Katsokaa tuota Blazea, on se vaan upea! <3


Olin noilla lakkauksilla neljä päivää, kuten aiemmin mainitsin. Olin ostanut Kärkkäiseltä kohuvalkoisen (Wild White Ways), jota on kehuttu. Aluksi ajattelin etten osta sitä, mutta sitten kun niitä sieltä löytyi vihdoin, niin pakkohan se on testata ja kertoa siitäkin oma mielipide! :D

Sain kahdella kerroksella peittävän tuloksen, mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että Ginan valkoinen varustettuna Essien leveällä sudilla on parempi. Jotenkin sillä jäi vähemmän siistittävää kuin tuolla Essencen lakalla. Mutta molemmat ovat hyviä, voin suositella kumpaa vaan. Jos joutuisin käyttämään Ginan valkoista sen omalla ohuella sudilla, valitsisin varmaankin tuon Essencen lakan. :)

Digital Flash kuivasi tämänkin lakan ilman ongelmia ja pääsinkin pian leimailemaan. Valitsin mustan Konadin lakan, koska siitä ainakin näkee, jos leimat leviävät. Leimat ovat laatasta PB-L024.


Yllätykseni oli suuri, sillä en saanut ainuttakaan leimaa leviämään, vaikka olin lähes varma kovemman sudin levittävän leimoja. Ja kaiken lisäksi mä ehkä vähän yritinkin saada niitä leviämään, mutta en onnistunut siinä. :D


Mutta mä jatkan tämän pikakuivattajan testaamista, alku ei ole ollut ollenkaan huono! Olin aika positiivisesti yllättynyt, tykkään kovasti tuotteesta. 

Mua kiinnostaa, puuroutuuko lakka kun puoliväli häämöttää. Sen ainakin huomasin, että jos olisin käyttänyt Poshea, mulla olisi seuraavana päivänä varmasti ollut rumat ja likaiset kynnet, mutta lakkaus ei tummunut tuolla pikakuivattajalla ollenkaan edes kolmessa päivässä (eikä kyllä ollut kärkikulumaakaan). Veikkaan, että mun pitäisi Poshella käyttää täysin tuoretta lakkaa, eikä sekoituksien sekoituksia, johon on lisätty täyttöpullosta vähän uutta. Testit jatkuu! :)

Digital Flash on 15 ml:n pullossa ja hintaa tällä pikakuivattajalla on 11,50€, eli ei siis kalleimmasta päästä.


16 kommenttia:

  1. Mun kokemukset parin viikon ajalta on hyvin samansuuntaisia, tosin mun go-to on ollut HK girl. :) Hyvin pelittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähän se on tätä verrata aina siihen omaan luottotuotteeseen. :D Samaa mieltä sun kanssa, hyvin pelittää! :)

      Poista
  2. Vitsi kun mä en nyt tiedä mitä tehdä sitten kun oma HK Girl loppuu. Poshe on ollut tosi kiva kanssa ja tykkään siitä joskus jopa enemmän kuin HK Girlistä, koska suti on kivan pehmeä ja lakka ohuempaa. Oliko se niin, että sulla oli se Poshen iso täyttöpullo? Mistä sä sen hankitkaan? Seuraavan kun ostan niin pitää hankkia iso pullo. Pienet tulee niin kalliiksi. Mä en tiedä uskaltaisinko kokeilla tätä NPB:n pikakuivattajaa, koska mun kokemukset Glitter Foodista on niin huonot. Ainakin omalla luonnonkynnellä sain sillä aikaa mielettömät kutistumiset ja Shimmer Polishin lakka tipahti kokonaisena kynneltä pois :). Ei kovin vakuuttavaa. Luin jostain, että se tosiaan saattaa kutistaa lakkauksia ja siihen kannattaa lisätä ohentajaa mutta eipä paljon auta sekään. Toinen mihin porukka oli käyttänyt Glitter Foodia on lakkojen uudistaminen silloin, kun ne on erottunut pahasti eri faaseihin. Pari tippaa kuulemma saa aikaan sen, ettei glitterit enää painu niin pahasti pohjalle. Enpä huomannut tätäkään vaikutusta :). Tuolla se pullo istuu laatikossa kiltisti! Pitäisikin muuten kokeilla nyt geeleille, kun näihin ei oikeastaan ole mahdollista saada kutistumisia aikaan, kun lakat tarraa geeliin kuin synti. Joo, niin mä teenkin. Shimmer Polishin Maria ja Glitter Food testiin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on se Poshen täyttöpullo. Sillä pärjää mun käytöllä kolme vuotta. :D Ostin sen ebaysta aikoinaan, muistaakseni se maksoi 36 euroa postareineen.
      Mä en oo Glitter Foodia kokeillut ollenkaan kun mulla ei ole sitä, niin en pysty kyllä omia kokemuksia siitä antamaan. Mutta kerrohan sitten miten kävi noiden Shimmereiden kanssa. :D

      Poista
  3. Hämmästyttävää ettei mustat leimat levinnyt tämän kanssa ollenkaan! Taidanpa kaivaa Digital Flashin laatikosta, jossa se on tainnut maata jo vuoden päivät. Joku tässä päällyslakassa mätti kun tungin sen laatikkoon muutaman käyttökerran jälkeen, en kyllä yhtään muista mikä. Ehkä se oli toi jäykkä sivellin joka korpesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mäkin ihmettelin! :D Mä oon nyt muutamat leimaukset tuolla kuivatellut, enkä ole kyllä itse saanut leimoja leviämään. Mutta kai sekin on lakkaajakohtaista. :D

      Poista
  4. Ihania lakkauksia! Mulla odottaa tuo Digital Flash testailua kotona, mutta itse lomailen vielä vajaan viikon ennen kuin pääsen lakkojen ääreen :) Lupaavalta kyllä kuulostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä kuulinkin, että sullakin on tämä tulossa testiin. :) Mukava lukea tästä muitakin mielipiteitä!

      Poista
  5. Kiinnostavaa testidataa, erityisesti olen vaikuttunut siitä, että leimaukset ei levinneet yhtään. Glitter Foodia kokeilin joskus ja se kutisti koko lakkauksen pilalle eli olen käyttänyt sitä vain lakkojen elvyttämiseen ja siinä se toimii. Etenkin OPIn ISYLM on helpompi käyttää sen avulla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mustakin näitä on kiinnostavaa aina lukea. :) En ole kokeillut vielä muilla kuin mustalla leimauslakalla, joten en tiedä mikä tilanne on sitten jollakin metallisella lakalla. Mutta jatkan testejä ja raportoin niistä aina välillä. :) Harmi jos se Glitter Food kutistaa lakkauksia, mulla ei siitä tosiaan ole kokemusta, joten en oikein voi sanoa juuta enkä jaata. :D

      Poista
  6. Hei olipa kiva postaus. Mulla on nyt HK Girliä mutta tuskin jaksan sitä ainakaan joka kerta ulkomailta tilailla niin hyvä vaihtoehto tämä sille sitten kun täyttöpullo joskus loppuu :)

    Mullakin on tuo Zoya ja se on kyllä ihana! En tiennytkään että niitä saa tilaamallakin MiNailsista. Ehkä ei olisi tarvinnut saadakaan tietää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tästä oli apua! :)

      Joo, noita Zoyan lakkoja saa nykyään tilaamallakin sieltä, siksi itsekin tuli noihin pariin pitkäaikaiseen himotukseen sorruttua. :D

      Poista
  7. Oho, aika edukaskin vielä! Tätä pitää kyllä ehdottomasti testata :) Kiitos hyvästä arvostelusta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo ei ole kalleimmasta päästä kyllä. :) Testaamallahan sen tietää jos tuote sopii itselle. :)
      Kiva kuulla, että tästä oli hyötyä!

      Poista
  8. sitten kun mun HK Girl pullo loppuu, taidan ostaa tän :) vaikuttaa oikein lupaavalta ! huippua ettei sotke leimoja ja melko halpakin tämä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttaa tosiaan lupaavalta! Pitänee tehdä vielä lisää testejä tällä pikakuivattajalla ja raportoida lisää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)