perjantai 1. toukokuuta 2015

Huhtikuun ostosyhteenveto

Ai niin, se vappu! Ei tullut vappukynsiä tehtailtua tai vappua juhlittua. Vappu ei täällä meilläpäin juuri mitenkään näy, joten sitä ei ole koskaan oppinut juhlistamaan.  Nuorempana sitä tuli käytyä viihteellä, mutta ei sitä enää näin vanhana jaksa. Me oltiin eilen illalla ystäväpariskunnalla muuttoapuna, siinä meidän vappu. :)

Mennään kuitenkin ostikossa mainittuun asiaan, eli huhtikuun syntilistaan, olkaapa hyvä!

Alkukuusta kävin lakkavarkaissa, sisko käski mun katsoa oman lakkalaatikon läpi, olisiko siellä jotain mitä haluaisin. Siskohan ei siis edes ole lakkamaailmassa kunnon hörhö, mutta lakkoja taitaa kuitenkin olla reilusti yli 100, olisikohan 150 lähempänä totuutta. Mä tietenkin suurin piirtein tiedän siskon varastot, aika paljon samoja lakkoja meillä onkin, mä olen joitain myynyt ja antanut eteenpäin. Kuitenkin Color Clubin Fashion Addict oli sellainen, jota olen joskus himoinnut, enkä ole sitä kuitenkaan hankkinut. Nyt se lähti mukaan uuteen kotiin. Sovimme kuitenkin, että voin palauttaa sen milloin haluan. :'D Suuntasin sen jälkeen lapsuudenkotiini penkomaan äitini lakkakorin. Tiesin siellä olevan China Glazen Cyberspacen ja olen sen usein uhannut viedäkin, nyt sen sitten tein. Lupasin kyllä maksaa siitä. Joskus.

Mun neljäs maaliskuun alussa ennakkotilattu Foxy Pawsin lakka Lambada saapui myös huhtikuun alussa kätösiini.



Näiden lisäksi tein ihan oikean tilauksenkin. Mies oli pääsiäisenä viihteellä, joten sovittiin, että voin tilata vastaavalla summalla itselleni muutaman lakan. Tällä kertaa kaverin kanssa tehtiin kimppatilaus Pretty Polishille. Postarit kun ei siellä päätä huimaa, kuudelle lakalle niitä kertyi 5,95 euroa. Verkkokaupan fyysinen sijainti on  Hollannissa, joten tullimaksuja on turha pelätä. Lakat tulivat perille viikossa. Ei mitään valitettavaa kyseisestä puljusta, aiomme tilata tuolta vastaisuudessakin.

Mä ostin itselleni kauan himoitsemani Picture Polishin Sizzlen ja Cherishin. Näiden lisäksi kaveri sai mut kiinnostumaan Cirquen Cerrilloksesta, joten se lähti kolmantena lakkana mukaan.


Kaveri valitteli tilausvaiheessa muutaman Catherine Arleyn lakan olevan turhia hänelle kun ne punasävyiset eivät kiinnosta. Mua tietty kiinnosti heti, sillä tykkään Arleyn lakoista. Sovittiinkin sitten, että mä maksan nuo ruhtinaalliset postarit kokonaan ja saan pari Arleytä kaverilta sen edestä, numerot ovat 666 ja 804.


 
Lakkojen lisäksi mulle kotiutui myös ilmaisia laattoja. Tämän laatan ostin kertyneillä bonuspisteillä Born Pretty Storesta. Tilasin laatan maaliskuun alussa ja se saapui mulle huhtikuun puolessa välissä. Eli toimitus kesti taas sen 1½ kuukautta.


Loppukuusta oli yhtenä päivänä tiedossa keikka Ouluun ja tietystihän sieltä tarttui mukaan Essien Blossom Dandy kun se oli tarjouksessa 10,90€. Ginassa nyt ei vain voi käydä ilman, että ostaa kolmea lakkaa. Näin kävi tälläkin kertaa. Old Purple, Cottoncandy ja Fairy Dot lähti mukaan.


Samana päivänä mulle kotiutui myös neljä uutta PBS:n laattaa testiin. Nämä eivät siis maksaneet mitään.



Ei tämä nyt oikeen taas pysynyt hyppysissä... Hyi hyi mua! Vaikka osa lakoista on hyvinkin edullisia ja leimauslaatat ilmaisia, jotenkin olin toivonut kotiuttavani vähemmän tässä kuussa. Nyt se on turha enää jossitella, huonosti meni tämä(kin) kuu. 12 lakkaa ja viisi leimauslaattaa. Hittolainen, nyt pitäisi oikeasti skarpata!

Mites teillä?

22 kommenttia:

  1. Aivan ihania lakkoja ja laattoja! Täälläkin tullut ostettua taas muutama lakka. :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne kyllä ihania kaikki! :D No aivan varmasti sulle on taas muutama kertynyt! XD

      Poista
  2. Onpas taas paljon ihania juttuja ♥

    Mulla oli tosi maltillinen huhtikuu. Ostin ainoastaan El Corazonin "vesivärilakkoja" kuusi kappaletta, enkä mitään muuta :) Eilen tosin sitten vähän mopo karkasi Dashican uusien leimauslakkojen valikoiman äärellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ihaniahan nuo kaikki on! :)

      Sulla on kyllä onnistunut tosi hyvin pysymään maltillisena! Mäkin vähän vilkuilin jo Dashican lakkoja, mutta parempi kun en vähään aikaan uudelleen katsokaan niitä! :D

      Poista
  3. Mä ostin tässä kuussa varmaan ekaa kertaa värilakkoja tänä vuonna :D Menny hieman muiden ostosten kanssa tämä alkuvuosi :) Tuo Cirquen Cerrillos on IHANA <3 Hyvä ostos! Itseäni kiinnostaisi ostaa muutama PP:n lakka, ei vain ole raaskinut :/ Siellä olisi nimittäin pari todella ihanaa lakkaa, jotka olisi vain saatava ennen kuin loppuvat :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! :D Joo, Cerrillos on käynyt jo kynsillä, olen samaa mieltä siitä, se on ihana!
      Mulla on myös himotuksena tällä hetkellä DaLen, PP:n ja Cirquen lakkoja. Eikä mikään niistä kyllä halpa ole! :D

      Poista
  4. Lohdutan sua sanomalla, että varsin ihania lakkoja oot kyllä ostellut:) Mun huhtikuu oli sekopäinen (26 lakkaa joista 3 leimaukseen), toisaalta maaliskuussa en ostanut kuin kuusi lakkaa joista kolme oli Ginan. Toukokuu näyttää myös tosi rauhalliselta, en usko, että tulee juurikaan osteltua mitään. Ehkä tällaiset satunnaiset repsahdukset sallitaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, mua lohduttaa tuo sun ostosmäärä aika paljon! :D Mä toivon, että mullakin olisi rauhallisempi toukokuu, mutta sen näkee kyllä vasta sitten kuun lopussa miten meni, mitään ei pysty etukäteen lupaamaan. :D

      Poista
  5. Ihanuuksia! Odotan kun kuuta nousevaa että sais taas lakkailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mulla vaihtelee päivän mukaan, joskus on ihana alkaa lakkaamaan, toisinaan taas ei kiinnosta yhtään. :D

      Poista
    2. Kaikki mikä on kiellettyä, houkuttaa :D

      Poista
  6. Ei saa alkaa nuita Cirquen lakkoja esittelemään, etten romahda :D. Mulla ei ole vielä yhtään ja yritän pitää tilanteen siinä. Glamin kohdalla lipsuin jo, ja nyt niitä on kolme. Siitä ei hyvää seuraa. Ihastuttavia ostoksia sulla muutenkin. Odotan innolla noita laattaesittelyitä, koska tuolla näkyy pari laattaa mitä mullakin on :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, onneksi mulla ei ole tuon Cerrilloksen lisäksi kun Mirror Mirror. :D Mua himottais hirmusti ne Glamin lakat, mutta rahatilanne on eri mieltä. :D Laattaesittelystä voin paljastaa jo sen verran, että nämä ei ole olleet niin hyvälaatuisia kuin edelliset...

      Poista
  7. mä voin antaa sulle synninpäästön, taisin nimittäin about tuplasti pahemmaksi lakkasaldon kanssa tässä kuussa suhun verraten :) laattoja taisin kyllä kotiuttaa saman verran kuin sinä... yritän tosin lohduttaa itseäni, että karsin myyntiin noin 70 lakkaa tässä kuussa, että en mä nyt ihan toivoton ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D Mä karsin kokoelmaa jokin aika sitten, mutta nyt en oikein osaa päättää mistä haluaisin luopua, ehkä en mistään! :D

      Poista
  8. Sizzle täälläkin - check! :-P

    VastaaPoista
  9. oi nami mitä herkkuja ! blossom dandyn tahtoisin niiin kovasti ja onneksi lähden viikon päästä Helsinkiin luokkaretkelle, pääsee Cesarsshopin ihanuuksia hiplaamaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä tosi ihania! Blossom Dandy onkin tällä hetkellä kynsillä, se on aivan ihana! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)