lauantai 30. toukokuuta 2015

The 31 day challenge | Day 7: B & W nails

Haha tätä kirjoittaessa huomasin, että tämä värimaailmahan sopii tähän päivään. Tänään moni ylioppilas saa valkolakkinsa ja moni valmistuu myös ammattiin. Meilläkin on kahdet valmistujaiset ohjelmassa tälle päivälle. Onnea teille kaikille koulunne päättäneille!  

Takaisin haasteeseen, joka on mustaa ja valkoista. Jostain syystä mustavalkoisten kynsien keksiminen tuotti hirvittävästi tuskaa. Jännä, sillä mä viihdyn erinomaisesti noissa molemmissa lakoissa. Olen niitä aikaisemminkin yhdistänyt, mutta nyt idean keksiminen tuntui todella vaikealta.


Mä en lopen keksinytkään mitään ja edelliset violetit kynnet oli mulla jo viidettä päivää. Pakko oli vaihtaa lakkaus, sillä mulla lohkesi kynnestä yksi paikka, ja se piti tehdä uudelleen. Olin vasta saanut BPS:lta ylläripaketin, joka sisälsi ihanan erilaisia siirtiksiä. Nämä tosin olivat juuri niitä hankalia koko kynnelle tarkoitettuja, mutta päätin silti yrittää. Leikkasin kuviot suunnilleen kynnen malliseksi ja lähdin kokeilemaan. 

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on vain A England Camelot, keskisormessa ja nimettömässä Ginan valkoinen. Koristelin valkoiset kynnet noilla siirtiksillä, sillä en ollut varma onko niiden tausta läpinäkyvä vai valkoinen. Hyvä niin, sillä se tausta oli valkoinen.


Siirtokuvat sain paikalleen aika kivuttomasti, laitoin varovasti pikakuivattajaa päälle, joka sulatti kynnen kärjestä ylimenneet siirtikset pois. Sain mielestäni siistin lopputuloksen aikaiseksi ja olin tyytyväinen. Ainoa mikä ihmetytti näissä siirtiksissä oli se, että ne haisi samanlaiselle kuin Mundo De Unasin leimauslakat. 0.o Onneksi ei kuitenkaan niin voimakkaasti niin näitä ei tarvinut poistaa kynsiltä. :)


Mulle jäi tästä lakkauksesta vähän sellainen fiilis, että olisi ehkä pitänyt koristella näitä vielä jotenkin, mutta en keksinyt miten. Ehkä oli parempi jättää ne tällaisiksi. :)

Käytetyt lakat:


17 kommenttia:

 1. Eikä mitään koristeluja, kun nämä on just täydelliset tällaisenaan. Pakko saada näitä siirtiksiä. Upeat kynnet :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Sun pitkille kynsille nämä siirtikset varmaan sopiikin paremmin, mulla oli vähän vaikeuksia saada juuri lyhennettyihin kynsiin kaikkea mukaan. :D

   Poista
 2. Mun mielestä nää on hyvät just näin. :) Ei vaadi mitään lisää! <3

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat kyllä aivan saakutin kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 4. Todella upeat kynnet ja nuo siirtokuvat...just mun tyylisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo siirtikset tosiaan sopis älyn hyvin sulle! :)

   Poista
 5. Ihastuin heti jo instassa näihin, hienosti toteutettu lakkaus (vaikka vain mustaa, valkoista ja siirtikset) :)))

  VastaaPoista
 6. Todella hienot kynnet, osaisinpa joskus itsekin tehdä vastaavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä tosiaan oli helmpoimmasta päästä tehdä, kannattaa kokeilla! :D

   Poista
 7. Tosi kauniit :) ihastelin näitä jo instassa!

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman upeat kynnet! Nämä menee ihan selkeesti kauneimpien näkemieni kynsien top10:in :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)