sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Sinistä rakkautta

Meillä on eilisen päivän pätkinyt (tai kaikki on latautunut tooooooodeeellla hitaasti) netti koneella ja puhelimessa. Ärsyttää suunnattomasti se, ettei pysty tekemään normaaleja rutiineja molemmilla. Samalla kyllä ärsyttää se, että on niin koukussa molempiin. Tyypillinen nainen, en ole koskaan tyytyväinen! :D Toivotaan, että tuokin vika korjaantuisi pian (siis netti, minähän olen täysin avun ulottumattomissa)! 

Olen monesti maininnut kammoavani tiettyjä vihreän ja sinisen sävyjä. Tietynlaisia rakastan molemmista, mutta sitten siellä on niitä sävyjä, joita ei löydy mun kokoelmasta ollenkaan. Tämä sininen on juuri sitä mitä rakastan, isolla ärrällä. Tämä lakka on yksi kokoelmani helmi, jonka kanssalakkaaja lahjoitti mulle palvelusta vastaan aikoinaan. Olin kyllä aika moneen otteeseen yrittänyt ostaa häneltä tätä, mutta tietenkin parempi näin! Kyseessähän on tietenkin OPI DS Fantasy. Ah! 

 
Mulla oli enää muutama kokeilematon lakka jäljellä ja Sally Hansenin Crochet oli yksi niistä. Tuossa lakassahan on erikokoisia vaaleansinisiä ja valkoisia mattaglittereitä. Mietin kauan minkä sinisen valitsen sille kaveriksi, mutta sitten muistin tuon OPIn aarteen ja valinta oli sillä selvä. 

Kaikissa muissa kynsissä on pohjalla tuo upea Fantasy, nimettömässä sen päällä on kerros Crochettia. Keskisormeen lakkasin kolme kerrosta Make Up Storen Siw-lakkaa. Tämä kaljuuntuu pahasti ja on kenkku. Jännä kuitenkin kun ensimmäistä kertaa aikoinaan lakkasin tällä niin se toimi kuin unelma. Jättämällä aluslakan pois tälläkin lakkaaminen on helpompaa. Mä en kuitenkaan ollut valinnut tätä pohjalle vielä siinä vaiheessa kun lakkasin aluslakan, joten kolme kerrosta vaadittiin peittävään lopputulokseen. Kokeilin tällä kertaa myös ohuempia Vinyl It Up -verkkokaupasta tilaamiani vinyylejä. Eipä näistäkään mitään moitittavaa ole, helppoa kuin heinän teko.


Olenko vielä sataa kertaa maininnut, että pidän raidoista?!? Nämä kynnet olivat mun mielestä tosi ihanat, ainoastaan kuvia katsoessa olisin voinut laittaa nimettömään toisenkin kerroksen Fantasyä pohjalle kun kärki kuultaa vaaleampana. No eihän sille enää tuossa vaiheessa mitään voi, enkä sitä käytössä huomannut, joten se ei haitannutkaan. Onko raidat In vai Out?

Käytetyt lakat:


44 kommenttia:

  1. En kyllä huomaa mitään kuultoa ennenkuin sanoit :) raidat on ihan jees, misihän itse niin harvoin käytän? Fantasy on niin iki-ihana, aika hauska sattuma koska itsekin meinaan käyttää sitä tänään vinyylijutussa :) Vinyls It Up kaupan vinyylit on minusta parhaita kokeilemiani, käyttäytyvät hyvin eivätkä fuskaa väriä alleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinhän se yleensä on, että vikoja huomaa muut sitten kun niistä mainitsee. :D
      Aika hyvä sattuma tuo! :D Mä tein tän lakkauksen jo varmaan pari viikkoa sitten, on vähän ruuhkaa täällä postauspuolella... :D Joo, mä varmaan ostan jatkossakin tuolta kaupasta vinyylini, sen verran hyvin ne toimii.

      Poista
  2. Vitsit, mulla roikkuu myös tuo crochet käyttämättömissä juuri tuon yhdistämisongelman takia, miksi MULLA ei tullut tämä mieleen? :D lakkaus on oikein kaunis! Ja tuo DS UPEA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, nythän sulla on hyvä yhdistämisidea, ei kun lakkailemaan vaan! :D Kiitos!

      Poista
  3. Nyt on kyllä tyylikkäät kynnet. Tuo sininen <3
    Ja kyllä mä tykkään raidoista ja vinyylien käytöstä yleensäkin vielä vaikka eivät ole niin hehkutuksen alaisena. Ei oo oma ongelma, jos muilla alkaa chevronit pursuaan korvista ulos :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Jep, itsehän niitä kynsiä joutuu katselemaan, joten parempi tehdä niitä kynsiä mistä itse tykkää! :D

      Poista
  4. On kyllä aivan upee lakkaus ja rakastan tollasta syvän sinistä jota nähdään huomen aamusta munkin blogissa :) Raidat on mun mielestä ihan aina IN! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tällaiset siniset on kyllä puhdasta rakkautta! Ja tietty raidatkin. :)

      Poista
  5. Ihan törkeän kaunis sininen <3 ja mielettömät kynnet yksinkertaisuudessaanki :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat!! Juuri tuollanen tummansininen on kynsillä ihan parhautta <3 Mä tekisin myös raitakynsiä paljon, jos omistaisin vinyyleitä, joten eivät raidat ole out :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi mä tilasin näitä vinyyleitä, nämä on niin paljon helpompia käyttä kuin teippi, säästyy saksilta. :D

      Poista
  7. Kaunis lakka ja upeat kynnet! <3

    VastaaPoista
  8. Onpas tosi upea lakkaus! ♥

    VastaaPoista
  9. Mä ainakin tykkään raidoista! Ja nätit kynnet. :)

    VastaaPoista
  10. Raidat. <3 Ahh! Ja nuo kynnet juuri täydelliset. <3

    VastaaPoista
  11. Raidat ovat kyllä erittäin in! Hyvännäköiset kynnet :)

    VastaaPoista
  12. Mwah. Ihan liian upea lakka. <3 Ja raidat on aina in. :D

    VastaaPoista
  13. Upea kokonaisuus! Tuo sininen on kieltämättä aika jumalaisen kaunis. Ja raidat nyt on aina upeita. ja sitten vielä tämä glitter, jota itsekään en ole vielä saanut kynsille, kun on mukamas niin hankalaa keksiä lakkaus :). Kymmenen pistettä ja pupukaijamerkki <3.

    VastaaPoista
  14. Raidat on kyllä in, tosi kaunis lakkaus! :) Itse olen tällainen myöhännäisherännäinen ja alan vasta nyt lämpeämään kunnolla raidoille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mä oon myös vähän myöhäisherännäinen, oon kyllä tykännyt pitkään, mutta nyt vasta urakoinut raitakynsiä oikein kunnolla. :D

      Poista
  15. <3 Tosi kauniit! Miulla on raitakausi ihan selkeästi kanssa meneillään, vähän kaikessa.. Kynsillä on tälläkin hetkellä raitoja, raitapaita päällä ja ostin tuossa just eilen pari raidallista hametta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mä en ole vielä muualle kuin sukkiin uskaltanut raitoja laittaa, mutta olisi se kiva joku raitapaitakin omistaa! :D

      Poista
  16. Raidat on ihan ehdottomasti in! Varsinkin keväällä tulee varsinainen raitahimotus ainakin vaatteisiin :) Tosi kauniit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin on nuo raitaiset vaatteet alkaneet kiinnostaan vähän liikaa nyt! :D Kiitos! :)

      Poista
  17. Oi sentään miten upeat kynnet ja hienot radat! Ja tuo DS Fantasy nyt vaan on kauneuden huipentuma :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :3 Tuo Fantasy on ihan mielettömän upea! <3

      Poista
  18. Mä niin tykkään sinisistä lakoista ja tää näyttää ihan täydelliseltä! Muutenkin nää kynnet on tooooosi ihanat! ♡

    VastaaPoista
  19. oi ihanat <3 nuo raidat on tosi hyvin onnistuneet !

    VastaaPoista
  20. TYKKÄÄN! Ihan älyttömän kauniit! Nettiongelma oli kuulemma valtakunnallinen, meilläkään ei toiminut ja mä olin tietty heti ihan apeshit crazyna täällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Vai että oikein valtakunnallinen, no kyllä siitä sietää jo ollakin apeshit crazyna!! :D

      Poista
  21. En tykkää sinisistä lakoista ja vierastan raitoja. Mutta sun lakkaus on ihan mahtava! Siis T_O_D_E_L_L_A ihana sininen! :D Ja raidatkin näyttää super kauniille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos paljon! :D Tän täytyy olla silloin onnistunut lakkaus jos säkin tykkäät! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)