torstai 12. maaliskuuta 2015

BP-41


Mulle tuli taas muutama leimauslaatta testiin Born Pretty Storelta. Oon tykännyt näistä BP-laatoista, sillä mulle ainakin on osuneet juuri sellaiset laatat jotka toimii. Pikaisen testauksen perusteella nämäkään laatat eivät tee poikkeusta. 


Nykyään tykkään enemmän sellaisista leimoista, jotka ovat suoraan suunniteltu kynnen kokoisiksi, enkä niinkään sellaisista, joissa leiman voi ottaa mistä kohdasta laattaa tahansa. Näissä laatoissa kaksi on jälkimmäisiä, mutta kuviot oli niin kivoja, että pakko oli ottaa näitäkin testiin. :)

BP-41-laatassa erityisesti kiinnosti tuo oikeanpuoleinen kuvio. Sehän menee kuivamarmorointikuviosta ihan täysin, joten säästyn siltäkin vaivalta tulevaisuudessa! Miten niin mä meen aina sieltä mistä aita on matalin? :D 
Tämän lakkauksen myötä myös aakkoshaaste jatkuu! Viimeisin aakkoshaasteen lakkaus on joulukuun alusta, joten hetkihän tässä on uusia lakkoja testailtukin. :D Tänään vuorossa oli R-kirjain. OPI Rising Star kuului aikoinaan mun lempilakkoihin. Nykyään mieli on vähän muuttunut, mutta kaunis se on silti. Valitsin kaveriksi toisen ärrän, eli Color Clubin Revvvolutionin, joka sopii erinomaisesti leimaamiseen. 

Kaikissa muissa paitsi pikkurillin kynnessä on kaksi kerrosta Rising Staria ja pikkurillissä kerros Revvolutionia. Keskisormen ja nimettömän leimat tein myös tuolla Revvvolutionilla. 


Leimat onnistui ihan nappiin, laatassa ei ole mitään valittamista. Ehkä aavistuksen tummemmat olisin toivonut noista leimoista, mutta sitten olisi pitänyt leimata nuo jollakin muulla lakalla. :)Mun mielestä lakkaus on ihana. Tai oli ainakin silloin kun lakkaus oli kynsillä. Nyt kuitenkin kuvia katsellessa tuli mieleen se, että lakkaushan muistuttaa väritykseltään lähinnä kimaltelevaa tiikeriä! :D

Käytetyt lakat:
Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja se maksaa 2.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)

24 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet ja aivan virheetöntä leimausjälkeä :)! Kuivamarmorointia muistuttava leimauskuvio on kyllä hieno, varmaan pakko jossain vaiheessa hankkia toi laatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tällä säästää kyllä taas suuren vaivan kun vain leimailee menemään. :D

   Poista
 2. Konadilla on tuollainen leima :) hienot kynnet, värit nappaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin jossakin nähneeni tuon kuvion aikaisemmin! :) Konadeja ei ole kyllä tullut ostettua kun niissä on ollut niin pienet ne kuviot aikoinaan. Kiitos, mäkin tykkään näistä väreistä! :)

   Poista
 3. Minustakin on ihana lakkaus <3 Pitäisiköhän itsekin tilata muutama BPS:n leimauslaatta kokeiltavaksi, olet kivasti niitä täällä blogissa esitellyt, niin kiinnostus herännyt mullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä mulla on aina toimineet kaikki laatat moitteettomasti, mutta Sissillä oli ainakin yhden laatan kanssa ongelmia, joten laatueroja saattaa olla. :)

   Poista
 4. Ihanat!!! Nyt ei kykene kun ihastelemaan, tauti jyllää yhä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Onneksi mä en vielä ainakaan ole tullut sairaaksi, pikaisia paranemisia sinne!

   Poista
 5. Kyl on taas upeat!! Tuo laatta pitää ehdottomasti hankkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se kannattaa hankkia, laatta toimi oikein hyvin! :)

   Poista
 6. Aivan superihanat säihkytigrut :). Mun mielestä tuo leima on just hyvä tummuusasteeltaan. Ei pomppaa liikaa eikä liian vähän. Kultakutri tykkää <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :3
   Joo, voi se olla että tummempi leima olisi sitten ollut liikaa, mutta sen tietäisi sitten kun olisi kokeillut. :D

   Poista
 7. Tuossa laatassa on kaksi ihan suoraa konad-kopiokuviota, tämä marmori ja tuo raitainen. En kyllä tiedä niiden copyrighteista mutta aika jännä. Ihana yhdistelmä kynnellä! Tuo Revvolution on puhutellut mua kovasti jo hetken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no en välttämättä olisi tuota laattaa kyllä ottanut jos tuon olisin tiennyt... No tehtyä ei saa tekemättömäksi. Kiinakama on kuitenkin sitä taattua kiinakamaa, eli useinmiten ne ideat on aina pöllittyjä jostakin, mutta näiden kohdalla ajattelin josko tilanne olisi jo muuttunut... Eipä näköjään. :D

   Kiitos! Revvvolution on kyllä oiva hankinta, mulla on näitä itse asiassa kaksi, koska tää oli yhdessä vaiheessa mun luottoleimauslakka ja ostin toisen pullon varalle. :D

   Poista
 8. Ihanat kynnet taas! :)
  Kiva kuulla, että laatta toimi. Tilasin saman laatan viikko sitten! Toivottavasti vaan tulee perille vähän nopeammin kuin edellinen tilaukseni, niin mäkin pääsen joskus testailemaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, laatassa ei kyllä ollut valittamista! Toivottavasti saat oman laatan pian hyppysiin! :D

   Poista
 9. Tosi kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 10. voi miten ihana kimalletikrulakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)