maanantai 30. maaliskuuta 2015

Neuvojanne kaipaillaan!

Mun piti tehdä kaikkea muuta eräänä iltana kuin lakata kynsiä. Kuitenkin mä löysin itseni lakkaamasta, kun muu ei nyt jaksanut innostaa. Kynnet piti kuitenkin saada nopeasti tehtyä, siksi valitsin helpon lakan. Essie Watermelon on juuri sellainen lakka, levittyy erittäin tasaisesti, peittää lähes yhdellä kerroksella, eikä jätä paljon siivottavaakaan kynsinauhoilta. 

Mulla on ollut tarkoitus kokeilla pohjalakan ja leiman päälle Piper Polishin SpectraFlair-topperia ja tähän lakkaukseen päätin sitä kokeilla. Tuo lakka on jotenkin jäänyt käyttämättä, sillä se harmauttaa ja vaalentaa pohjalakan väriä voimakkaasti. Ostin tämän muistaakseni itselleni syntymäpäivälahjaksi viime vuonna ja olen sitä ehkä kahdesti käyttänyt.Kaikissa kynsissä on pohjalla tuo vesimeloni, keskisormen ja nimettömän kynsissä on leimat laatasta PB-L001. Laitoin kaikkiin kynsiin tuota holotopperia ja kuten näkyy, se vaalentaa ja harmauttaa tuon allaolevan lakan aika pahasti. Sitä ei edes pysty laittamaan yhtään vähempää, sillä laitoin tosi ohuen kerroksen lakkauksen päälle.


Topperi on todella sakeaa, kuten tästä lähikuvasta näkyy:


Tässä kaverin kanssa pohdittiinkin, että miten tätä topperia saisi parannettua. Pitäisikö siihen lisätä kirkasta lakkaa sekaan, vai pitäisikö vain sekoittaa tuota johonkin värilakkaan tehden siitä hololakan. Onko teillä kokemuksia tällaisten toppereiden sekoitteluista? En haluaisi kuitenkaan pilata yhtään lakkaa jos se sekoitus ei onnistukaan. Haluaisinkin nyt kuulla mielipiteenne asiasta! :)

20 kommenttia:

 1. Tuosta topperista ei ole kokemusta mutta jännän näköiset kynnet! Ei pahat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nämä oli mulla tosi monta päivää kynsillä, että ei sinällään huono lopputulos, mutta ei sen ihan noin paljon tarvitsisi peittää. :D

   Poista
 2. Kivat kynnet! :) Mua ei kyllä haittaa, että tuo lakkaus harmaantuu. Kuitenkin tuokin lakka on suunniteltu ehkä juuri tuollaiseksi (ehkä!) ja senkin takia jättäisin sen sellaiseksi kun se on. Eipä ole toista samanlaista sulla sitten kokoelmissa. Tosin tuohon saattaa tulla harvemmin tartuttua. Enpä tiedä, pahan pistit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Tämä on tosi paha juttu, itsekään en oikein tiedä mitä tekisi. Onko paras vain jättää se sitten tuollaiseksi...? :D

   Poista
 3. Entäs jos ostat/kokeilet johonkin lakkaan joka ei ole niin mieluinen (halppis tmv) ja holotat sen? Kun yleensä nuo holotusjutut vaalentaa muutenkin sitten lakkaa, miulla on sitä Spectralair4Youn -holotusnestettä, niin sekin vaalentaa jos paljon laittaa, mutta pienet määrät ei (toki, sitten holoefekti on mitätön ja näyttää shimmeriltä :D). Tai jonkun joutavan päällyslakan otat testiin ja laitat vähän johonkin tyhjään pulloon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä tosiaan voisin kokeilla jotain sekotusta johonkin tyhjään pulloon, näin ei menisi kumpikaan lakka pilalle. :)

   Poista
 4. Ihanat kynnet! Jos toi holotopperi olis mun, niin en tekis sille mitään :). Se näemmä muuttaa lakan väriä, mutta ei se kyllä mun silmään haittaa ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla se vähän haittaa kyllä. En sitten tiedä miten hieno tulisi jos valkoisen päälle tätä levittäisi... :)

   Poista
 5. Olen myynyt pois alla olevaa lakkaa kovasti muuttavat holotopperit (esim. Cult Nails Mayhemin) ja jättänyt KBShimmerin Prism Breakin joka ei juurikaan peitä pohjalakkaa. Voisikohan tuo toimia sekoitettuna suoraan lakkapulloon? Tosin sit on koko pullo holotettu eikä sitäkään välttämättä halua:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olis Essencen uusi lakka, joka oli dupe yhdelle OPIlle, ehkä voisin sen uhrata koekaniiniksi tähän tarkoitukseen... :D Sen voisi ehkä lahjoittaa eteenpäin jos ei tule mieluinen lopputulos. :)

   Poista
 6. Kokeile niitä sekoitushommia pieneen pulloon. Ei mene sit koko lakka pilalle, jos siitä ei tuu hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mä taidan kokeilla, Mimosakin sitä ehti jo ehdottamaan. :)

   Poista
 7. Sanoisin että ekana sekoitus johonkin muuhun lakkaan ja sen jälkeen mikäli ei hotsita niin eteenpäin antamaan tilaa uusille lakoille. Lakkaus on kiva mutta ite en välittäisi noin peittävästä lopputuloksesta joka on siis oma mielipiteeni mutta sitähän sä kysyit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitähän mä kysyin! :D Joo, mäkään en ihan noin peittävästä tykkää, joten jotain tässä pitää keksiä. Mä taidan uhrata sen yhden essencen, joka on dupe OPIlle, se sopii just tähän tarkoitukseen. :D

   Poista
 8. Ohhoh! Onpa kyllä tujua kamaa :D Mutta mie olen niin holoharakka, että en tekis tälle lakalle mitään xD Se on just hyvä näin ♡ Tosin tämä kyllä "peittää" noi leimat melkoisesti... Entä jos tätä sekoittais johki (halppis)kirkkaaseen lakkaan ja sillä sit kokeilis peittäiskö näin paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on juuri sitä! :D
   Mä ehkä voisin tehdä tästä parikin sekoitusta, yhden kirkkaaseen lakkaan ja toisen sitten värilliseen lakkaan, näin siitä saisi tietää miten se toimii parhaiten. :)

   Poista
 9. Ihanat kynnet! Kaunis tuo topperi, täytyy laittaa ostoslistalle, kun taas jaksan tilailla lakkoja :D Mä taas tykkään, kun tuosta tulee kunnon holoefekti, toisin kuin CG:n holotopperista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mulla ei kyllä ole sitä ongelmaa, etten jaksaisi tilailla, enemmänkin sitä että ei ole vara tilailla. :D Joo, onhan tässä ihan erilainen efekti kun jossain CG:ssa.

   Poista
 10. Toivottavasti ongelma ratkeaa, tähän en osaa meinaan mitään neuvoja heittää :/ Kynnet on kyllä kivat, harmi, että peitti leimatkin noin voimakkaasti tuo :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä taidan tietää mitä teen tälle lakalle. Osa sekoittuu yhteen Essencen lakkaan, osa varmaankin johonkin kirkkaaseen ja osa jää vielä alkuperäiseen pulloon. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)