sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Helmikuun ostosyhteenveto

Tässäpä taas syntilistaa näin sunnuntain kunniaksi. :D

Heti alkukuusta mulle saapui testattavaksi muutama BPS:n laatta. Näistä en siis ole maksanut mitään.


Näiden lisäksi mulle kotiutui muutamia kevätkokoelmien lakkoja.

Opilta kaksi lakkaa: Do You Take Lei Away? ja That's Hula-rious!Chinalta kaksi lakkaa: Pinking Out The Window ja More To Explore.


Näiden lisäksi bongasin Kärkkäiseltä yhden Essencen lakan, jota en varmasti ole aikaisemmin siellä nähnyt. Dare it nude on superkaunis ja sillä on erittäin helppo lakata. :)


Mulle tarjoutui kiva tilaisuus tilata lakkoja Mi Nailsilta ilman postareita, sillä sain sovittua ihanan Mirvan kanssa noudosta Love Me Do -messujen yhteydessä. Tiesin siskoni ja äitini olevan siellä ja Mirvakin oli sopivasti omalla pisteellään, joten hän suostui siihen, että joku noutaa mun tilaukseni sieltä. Mulla oli hirveen vaikeaa päättää mitä ostaisin, mutta päädyin lopulta DaLen Top Aquarelleihin. Huomasin Mi Nailsilla olevan uutuutena mun normaalisti käyttämäni stamperi, meinasin tilata kolmannen itselleni, mutta sitten järki sanoi, että käytä nyt edes yksi loppuun. :D Sivuilla on nykyään myös kätevä valikko postuvista tuotteista ja tarjouksista. Sieltä voi helposti bongata kaikkea ihanaa alehintaan!

Dali, Levitan ja Picasso

Noiden lakkojen lisäksi ostin itselleni MoYoun verkkokaupasta testiin heidän leimasimen. Se on osoittautunut ihan käypäksi, mutta ei sekään ihan kaikkiin leimoihin kykene. Siksi on hyvä omistaa kymmenen erilaista leimasinta! :D


Helmikuussa mulle kotiutui myös muutama arkki kynsivinyylejä Vinyl It Up -verkkokaupasta. 


Viimeisenä perjantaina ennen kuun vaitumista saapui toinen setti Born Pretty Storen laattoja testiin. Nämäkään eivät maksaneet mitään.Lakkoja kotiutui koko kuun aikana 8 kappaletta. Onneksi se on vähemmän kuin tammikuussa! :D Jospa maaliskuu on vielä hiljaisempi kuin helmikuu. Mulla on tosin synttärit kuun lopussa, voi siis olla että jotain ostan itselleni lahjaksi. :) Olen mä kyllä tilannut helmikuun puolella testiin uusia leimauslakkoja, mutta niihin nyt ei mennyt paria kymppiä enempää rahaa (ja nehän ei kasvata lakkakokoelman summaa! :D). Toisekseen meidän pitäisi yrittää alkaa säästämään kaikki ylimääräinen, että voimme joskus lähitulevaisuudessa suunnata autokaupoille... 

Mainitsin edellisessä postauksessa, että karsin omaa kokoelmaani dupeista ja muista lakoista, jotka eivät enää sytytä. Lähteviä lakkoja oli yhteensä 43 kappaletta ja annoin nämä lakat eteenpäin sukulaisille. Onneksi mulla on sellainen ihana kummityttö, jolle lakat kelpaa! Heti helpotti! :D 

Isoksi ongelmaksi tässä muodustuu varmasti se, että Mi Nails ilmoitti aloittavansa Foxy Paws -lakkojen ennakkomyynnin, joka kestää ensi sunnuntaihin. Lakkojen hinta on 11,90€ ja toimitus näille lakoille on maalis-huhtikuun vaihteessa (miten niin sopivasti mun syntymäpäivien aikaan?). Yritä tässä nyt sitten päättää, mitä kaikkea noista haluaa kotiuttaa. Tänään sunnuntaina on vielä mahdollisuus hyödyntää erillistä alea, jossa 50 euron tilauksista saa 10% alennusta ja 100 euron tilauksista 15%!

Tavismerkeiltä mulla on myös himotuksia. China Glazen kesäkokoelmasta haaveilen ostavani aika montakin lakkaa, mulla kun ei ennestään neoneita paljon ole ja ne houkuttelee tällä hetkellä. Pitää vielä odotella lisää postauksia lakoista, mutta ilmeisesti niiden pitäisi olla hyvin käyttäytyviä. 

Että kyllä sitä rahaa on palamassa jatkossakin... Mites teillä meni helmikuu?

12 kommenttia:

 1. Mä en sano mun helmikuun ostoksista mitään muuta kuin, että maaliskuu maata näyttää (nimittäin lompakon pohjalta) :). Mä en raaskinut ostaa noita dalen aquarelleja, joten tilasin halvempia versioita testiin ulkomailta. Saas nähdä miten toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mä näin kyllä sun instakuvan! :D Mulla on nyt neljä noita aquarelleja ja kaikista oon tykännyt tosi paljon, ne on niin helppokäyttöisiä. :)

   Poista
 2. Mä ostin helmikuussa paljon vähemmän kuin tammikuussa. :D Joten se jo lohduttaa hieman! Ihania ostoksia oot saanu ja ostellut itse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mullakin tosiaan tuli osteltua vähän vähemmän kuin tammikuussa! :D

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä lakkoja! Nuo samat OPIt on omallakin ostoslistalla ja tulevasta China Glazen kesäkokoelmasta täytyy ehdottomasti hankkia muutama.

  VastaaPoista
 4. Blogger ei näköjään anna mun vastata suoraan kommenttiin...
  Mua mietityttää vielä yksi tuosta OPIn kevätkokoelmasta ja China Glazeja taitaa olla kuusi ostoslistalla! Laitoin Mi Nailsin ennakkotilaukseen pari Foxy Paw-lakkaa tulemaan, mutta ne tulee onneksi vasta n. kuukauden kuluttua. :D

  VastaaPoista
 5. Oih, noi OPIt! Miulle ja heti. ♥ Samoten mie halluun noi DaLen Top Aquarellet ja kiitos kaikki. ♥
  Miulla meni vallan mainiosti helmikuu! Ostoksia tuli tehtyä O EUROLLA! :P No tänään on sit mennytkin koko viime kuun edestä rahaa kun lakko loppui xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä molemmat ostamisen arvoisia! Ja DaLetkin on ehdottomasti!
   Sä olit kyllä supervahva helmikuun ajan! No se on hyvä ettei tuosta kuukauden ostolakosta lopulta ollut mitään hyötyä! XD

   Poista
 6. Hah taisinpa ostaa samat lakat OPI:n kevätkokoelmasta :D Ja hieman Essietäkin...kröhöm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hyvät lakat oot siis valinnut! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)