torstai 14. marraskuuta 2013

Blogihistorian kamalimmat kynnet(kö)?

Ostin itselleni Essien Splash of Grenadinen, koska Essiet saa nyt pikkuisen halvemmalla vilauttamalla plussakorttia. Itse haluaisin lisää Essien lakkoja, mutta vain sillä suomisudilla (tyhmä päähänpinttymä, tiedän). Se maksaa, joten näitä kertyy sitten hitaasti. :D Tutkiskelin useampaan kertaan Citymarketin valikoimaa ja totesin löytäväni sieltä todella vähän ostettavaa. Sitten silmäni osuivat tähän lakkaan ja pystyin heti toteamaan tämän sävyn puuttumisen kokoelmistani. Se päätyi ostokoriini sillä reissulla. Ja nyt se pätyi kynsille. Ihana, kaunis ja helppo. :)




Tähän mietin koristeluja melko kauan. Lopulta päädyin jostain käsittämättömästä syystä laittamaan näiden päälle värikästä kukkafoliota. Folio siirtyi kynnelle mallikkaasti, olin taas yllättynyt tällaisten folioiden toimivuudesta. :)




Kun sain kynnet valmiiksi, mulle tuli pakottava tarve poistaa nämä kynsiltä. Nämä eivät olleet YHTÄÄN mun näköiset, joten poistinkin lakkaukset heti kun olin ottanut kuvat. Täytyy kokeilla tätä foliota uudelleen jonkin toisen lakan päällä, mutta tämä yhdistelmä sai aikaan vain kauhunsekaisia huudahduksia. :D Ihan uteliaisuudesta haluan tietää minkälaiset tuntemukset tällainen lakkaus teissä herättää?

Käytetyt lakat (unohdin Mavalan kirkkaan lakan, jota on laitettu folion päälle):


China Glaze Strong Adhesion Base Coat, Essie Splash of Grenadine, Poshé pikakuivattaja

53 kommenttia:

  1. Kamalampia on nähty! Mulla tulee näistä todella vahvasti mieleen ala-asteen tarrakirjat, eli kaikessa nostalgiudessaan nää on aika söpöt jo : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Nämä on jo niin ylisöpöt, että melkein oksettaa. :D

      Poista
  2. Mun ajatukset näistä lakkauksista... Hmmm, ihan ensimmäisenä ajattelin päästää pienet hörönaurut!! Ihan vaan siks et sun kynsillä tommoset. ;D heheh, sori. Mut muuten ihan oikeesti tosi makeen näköset..

    Jostain kumman syystä haluaisin itelle tommoset. Onko mahollista muokata sävyjä hiukan??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se, nämä on niin kaukana omasta mausta kuin mahdollista. Sulle nämä saattaisi sopiakin jollain neutraalimmalla pohjalla. :D

      Poista
  3. Oho, aika ....yllättävät kieltämättä:D Aloin lukea postausta myhäille tyytyväisyydestä essien kohdalla, nätti lakkahan se, miten tän voi feilata...? Mutta joo, aika erikoiset kieltämättä. Pyjamakynnet:D Tummemman lakan päällä näyttäisi varmastikin paremmalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mäkin luulin lakatessani Essietä kynsille, eihän tätä voi feilata... :D Jos mun pyjamassa olisi tällainen kuvio, näkisin varmaan aikamoisia painajaisia se päällä. :D

      Poista
  4. Minusta nämä on ihanat! Jotenki hauskat ja kesäiset. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! Hyvä että löytyi yksi, jolla on päinvastainen mielipide näistä. :D

      Poista
  5. Tulee mieleen yhdeksänkymmentäluvun trikoohousut (samanlaisia kukkia tosin valkoinen pohja? :D). Ei niistä sen enempää, mutta ei voinut olla nauramatta näille se kuva mielessä. :D Kesäiset nämä kyllä todellakin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johonkin räikeisiin kasari/ysärivaatteisiin tämä kuosi kyllä sopisi hyvin. Onneksi ne ajat on menneet... :D

      Poista
  6. Superihanat kynnet! Ihan meikäläisen tyyliä :D Tykkään kovasti kaikesta kirjavasta ja värikkäästä ja nämä menee just siihen kategoriaan. On söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä kyllä sitten sopisi hyvin sulle, näissä on kirjavaa ja värikästä vaikka muille jakaa. :D

      Poista
  7. Mä kans odotin jotain oikein kunnon kynsifailia, mutten löytänyt :D Ei ole myöskään mun näköiset, mutta vaikka mintunvärisen lakan päällä tuo folio olis kivempi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teknisesti nämä onnistu hyvin, mutta miten voi pettää näin pahasti lakan ja koristelujen yhteensovittaminen? :D Pitää kokeilla kiekolle seuraavalla kerralla joskos se minttu sopisi paremmin alle. :)

      Poista
  8. Ei nää ole kamalat! Suloiset ja kukkaiset :) Hauska tuollainen kukkafolio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Nämä foliot on kyllä hauskoja muutenkin. :)

      Poista
  9. Onneksi makuja on monenlaisia - muuten olis kynsilakkamarkkinoillakin kovin vähän värejä ;-)
    Ei nämä mun mielestäni NIIN pahat ole. Ihan kivat sikäli, että mulle tulee kovin kesäinen fiilis, jota alan tässä marraskuun synkkyydessä todella kaivata. Siksi itselläkin tulee varmaan hyvin pian lakattua kynnet tosi kesäisen tyyliseksi, ihan vaan sen kesän kaipuun johdosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi makuja tosiaan on niin monenlaisia. :D Siksi mä vähän tässä uteliaana näitä kommentteja lueskelenkin, että jos mulle nämä on failit niin onko muille. :)

      Poista
  10. Ihan nätithän nää kynnet on, ehkä pikkasen liian värikkäät miun makuun :)
    Noi kukat vois sopia mustan tai ehkä valkoisenkin lakan päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian värikkäät myös mun makuun! :) Pitää varmaan tehdä testi tästä foliosta että minkä päälle se sopii parhaiten. :D

      Poista
  11. Ihanat, siis mä voisin omilla kynsilläni nähdä tällaiset lakkaukset vallan mainiosti. Mun värimaailmaan oikein sopivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sun kynsille tämä värimaailma munkin mielestä sopisi paremmin kuin mulle. :)

      Poista
  12. Onhan nämä kyllä aika villit tapaukset, mutta usko pois, olen ainakin omilla kynsilläni nähnyt kamalampiakin :D

    VastaaPoista
  13. Hmm.. eihän nää rumat oo, mut ehkä näkisin tämmöset kynnet ennemmin jollain ala-asteelaisella? :D Mustan lakan päällä nuo kukat ois varmaan kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin kokeilla tällaista yhdistelmää jollekin nuorelle koekaniinille ja katsoa lopputulos. :D

      Poista
  14. Kieltämättä ei ehkä ihan sun tyyliset, mutta ihan hienot! Frida Kahlo - ihan ekana tuli mieleen :D (tiedän, minä ja mun oudot mielleyhtymät)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ihan mun tyyliset :D Ja Frida Kahloa en saa näistä mieleen mitenkään. :D

      Poista
  15. Minustakin nuo on varsin söpöt, vaikkakin ehkä hieman rauhattomat. :) Tarrakirja tulee vähän minullakin mieleen! :D Ja vähän noissa on jotain hippimäisyyttäkin. Mutta voi että tuo Splash of Grenadine on kyllä niin ihastuttava lakka ja käy sinulle tosi nätisti. :) Yllättävän hyvin kyllä toimii nuo foliot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi ääntä siis tarrakirjalle! :D Tykästyin itsekin tosi paljon kynsillä tähän Essiehen, hyvä että se lähti mukaan kauppareissulta. :)

      Poista
  16. Tuli mieleen heti Austin Powers-leffat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihin nämä sopisi kuin nenä päähän. :D

      Poista
  17. Musta nää on aivan ihanat! Leikkasitko nuo foliot paloiksi vai jääkö niihin tollaset raot että lakka näkyy alta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Foliossa on itsessään noi raot, eli leikkasin vain yhden palasen yhdelle kynnelle.

      Poista
  18. Täytyy myöntää että ei oo kyllä oikein sun tyyliset, mutta muuten tykkään näistä kyllä :) kauniita kukkia ja sopis hyvin tämänlaiset kynnet johonkin kesäjuhliin violetin mekon kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ole oikein mun tyyliset, sen mäkin huomasin! :D Kesäiset kynnet on hyvä tehdä näin kun joulu lähestyy uhkaavasti. ;)

      Poista
  19. Iiiih, aivan järkyttävän, herkullisen, ihanan retroilevat kynnet!! Eihän näissä ole ollenkaan mitään kamalaa! Toki vaativat oman aikansa ja paikkansa mutta kun ne osuvat kohdilleen niin kerta kaikkisen ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos! :D Mä en keksi omassa kalenterissani yhtään tilaisuutta, jossa näitä pystyisin käyttämään. Ehkä jos menisin päiväkotiin tai vastaavaan leikittämään tyttösiä. :D

      Poista
  20. "kauhunsekaisia huudahduksia" sai miut nauramaan :D Mut onhan noi kynnet nyt vähän, tuota.. En tiiä :D Ei ehkä paras väriyhdistelmä. Tosiaan tulee mieleen joku tarrakirja :)

    VastaaPoista
  21. Se on tuo sateenkaaren väreissä hohtava kuvioiden "hopeareuna", joka heittää homman överiksi. Kunpa se olisi valkoinen tai ohuen ohut musta, niin lookki olisi jo reippaasti rauhallisempi, vaikka toki värikäs edelleen. Aasian maissa (joissa kaikki kynsikoristeet eittämättä valmistetaan) kun niin rakastetaan söpöyttä ja ylisöpöyttä, ehkä tyylikkyyden kustannuksella :)

    Ehkä näin hempeät kukkaset tosiaan toimisivat valkoisen tai aivan hailakan, läpikuultavan nuden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se reuna olisi musta, niin nämä olisivat kyllä huomattavasti hienostuneemmat. :)

      Aasiassa näkyy kyllä paljon sellaisia överikynsiä joita ei ikinä pystyisi omilla kynsillä pitämään. Ja se söpöyden määrä on kyllä valtava. :D

      Poista
  22. Näähän on oikeen retrot ja ihanat! Mutta ei kyllä oikeen sun tyyliset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitti! Eihän nämä kyllä ole yhtään sellaiset joissa viihtyisin viittä minuuttia kauempaa. :D :D

      Poista
  23. Uskon että tällaisissa saattaa tulla vähän levoton ja epäkodikas olo, mutta ei nää missään nimessä rumat ole. Sanoisin että vallan hauskannäköiset ja RETROT! :)

    VastaaPoista
  24. Ihanat ja tosi retrot, mutta eivät tosiaan yhtään sun näköisesi kynnet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nämä ei ole sitä totuttua tummaa ja hillittyä, missä viihdyn parhaiten. :D

      Poista
  25. Minusta nää on ihan ihanat, ymmärrän kyllä sen puolen ettei ole oman tyyliset, mutta oikeen söpöset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylisöpöt nämä kyllä on, mutta niin kaukana omasta tyylistä. :D

      Poista
  26. Mulla tuli mieleen ala-asteella 90-luvun alussa meidän kaikkien muotitietoisten (köh!) käyttämät kukalliset trikoot (niitä näkyi kaupoissa taas jokin aika sitten!). Mutta siis hauskat ja persoonalliset nämä on, aika ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän itsekin käyttäneeni jotain tällaisia trikoita ala-asteella, niin "hienoja" kuin ne olivatkin. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)