perjantai 22. marraskuuta 2013

Ihan ufot

Ostin tämän W7 Moondust-lakan kesälomareissultani Vesalta. Näin kauan meni, että ehdin laittaa sen kynsille asti. :) Todella kaunis lakka, kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen. 
Kivaa mössöä nämä kuvat, eihän tosta lakasta saa mitään selvää... :O No, ei voi mitään, näillä mennään. 

Tähän leimasin koristeluja avaruuteen liittyen, sillä en halunnut tehdä vielä jouluisia kynsiä... :) Leimat on monesta eri Cheekyn laatasta ja etusormessa on tähtiniitti
En oikein tuntenut oloani kotoisaksi tällaisissa kynsissä. Onnekseni lakka lähti lohkeilemaan kynsistä jo tunnin päästä (vika oli varmaankin lakassa, koska ei mulla yleensä lakka lohkeile näin), joten vaihdoin lakkaukset samana iltana. :)

Tässä käytetyt lakat:

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, W7 Moondust, musta leimauslakka, Poshé pikakuivattaja
Vaihdoin lakkaukset yksinkertaiseen, mutta ilman koristeluja toimivaan lakkaan. W7 Salt n Pepper on todella ihana lakka, mutta siihen on vaikea keksiä sopivia koristeluja. Se sai pelastaa mun illan tällä kertaa. :)


Viikonloppu onkin valmiiksi täytetty ystävillä ja sukulaisilla, joten ajankäyttöongelmia ei ole. <3 Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Minusta nuo ufokynnet on varsin kivat. :) Hauskoja leimakuvioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hauskojahan ne kuviot kyllä on. :)

   Poista
 2. Molemmat kynnet ovat nätit. Ihastuin Moondust-kynsissä tuohon pieneen rakettileimaan tuolla nimettömässä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se rakettileima oli kyllä ehdoton niihin. :)

   Poista
 3. Molemmat kynnet on nätit! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan ufot :) Tosin mäkin pidin noista enemmän ilman leimoja, mutta leimat tuo mieleen old schoolit avaruuspelit joten siitä plussaa :D Harmi vaan, jos oli huonolaatunen lakka, pöhmöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä en oikeen tiedä annanko lakalle toisen mahdollisuuden kun se kuitenkin olisi tosi kaunis... Ehkä kokeilen vielä kerran! :)

   Poista
 5. Ihanat ufokynnet :D Erittäin kaunis lakka! Ja tuo etusormen hahmo, mulle tulee mieleen joku peli, jota pelasin pienenä atarilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Kyllä mäkin tuosta etusormesta pelin tunnistan. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)