sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Shimmer Polish: Julie

Edellisen postauksen kynnet kestivät superkauan kynsillä hyvännäköisinä, joten kysiä tuli tehtyä vähemmän kun niitä ei raaskinut poistaa... :) Tämä postaus on roikkunut julkaisemattomissa vaikka kuinka kauan, joten tässäpä tämä näin isänpäivän kunniaksi.

Mulla on enää muutama Shimmer Polishin lakka esittelemättä, ja tällä kertaa kynsille pääsi Shimmer Polish Julie. Kaunis kaikenvärisiä sekalaisia glittereitä sisältävä lakka. Jotenkin ensimmäisenä tästä tuli mieleen karnevaalit. :)Lakkasin pohjalle China Glazen Joy -lakan, joka kuuluu Romantique -kokoelmaan ja peittää yhdellä kerroksella. Laitoin jokaiseen kynteen glitteriä eri taktiikalla. Etusormessa kuvion tein dotting toolin avulla, keskisormessa ja pikkurillissä käytin meikkisientä ja nimettömässä rajauksen tein teipin avulla.Todella vaikea lakka saada kuviin oikeanlaisena. Kuvat eivät mitenkään tee oikeutta tälle lakalle.

Näitä lakkojahan voi siis ostaa reilun 9 euron hintaan joko Shimmer Polishin sivuilta, ETSYstä ja joitakin näitä myy esimerkiksi Harlow & Co. Tässä blogissa ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. :)

8 kommenttia:

 1. Aika huikea! Tykkään koristelusta, kivan erilainen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itse en kokenut tätä koristelua mitenkään omakseni, jotenkin liian jotain. :D :D

   Poista
 2. Tosi kivat kynnet:)
  HYvä idea käyttää eritaktiikoita koristelussa, tuli tosi kivannäköstä:)

  VastaaPoista
 3. Joy on ihana lakka. Just itsekkin pitkästä aikaa käytin sitä ja kiva kun se toimii myös leimauksissa. Kivoja taideteoksia täällä taas, miten voisit opettaa meille muillekkin tai siis ainakin mulle ton leimauksen kohdistamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, jotenkin se aina vain jää unohduksiin. :) En osaa tarkalleen neuvoa, miten leimat saa kohdistettua, mutta jos käyttää "löllöleimasinta", kannattaa painaa kynsi leimasimeen eikä toisinpäin. :) Kokokynnen leimat on helpompia kohdistaa kun painaa ne kynnen kärjen mukaan. Pienemmissä leimoissa itselläkin tulee todella paljon virheitä ja joudun ottamaan niitä uusiksi moneen otteeseen. :D

   Poista
 4. Oi miten sievät! Tuo glitter on tosi nätti, mutta mulle ei saa kotiutua enää YHTÄÄN glitterlakkaa. Ei ainakaan monivärisiä sekamelskoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä on juuri sellainen ihana monivärinen sekamelska jonka voi kotiuttaa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)