perjantai 30. elokuuta 2013

Kerran vuodessa

Lunalii kysyi eräässä postauksessa, onko kesälakkoja vielä testaamatta. Mä muistin postausta lukiessani, etten ole tänä kesänä käyttänyt ollenkaan mun ykköslakkaa! Kyseessähän on tietysti OPIn DS Exclusive. Tätä lakkaa on jo sen verran vähän, ettei tällä kovin useasti halua enää lakata ettei se lopu! Nyt kuitenkin kun kesää on vähän jäljellä, laitoin sen kynsille.
On se vaan edelleen mun ykköslakka! Tästä en luopuisi mistään hinnasta. <3 Näiden päälle laitoin siirtokuvat arkista C076 ja nimettömiin vielä noiden pallojen kohdalle hopeiset pyöreät niitit.
Ensi kesänä tätä ehkä taas sen yhden kerran voi käyttää. :D Löytyykö teiltä jotain harvinaisia rakkauslakkoja, joita säästätte etteivät ne vaan loppuisi? :)

28 kommenttia:

 1. Rakkauslakkaa ei varsinaisesti ole mutta mulle on jotenkin jumiutunut käsitys että kynsilakkoja ei voi laitta kiertoon... Niistä ei raaski luopua. Ja en ole saanut ensimmäistäkään pulloa vielä kokonaan tyhjennettyä, mutta mietin että kun niin käy, niin varman ostan saman lakan uudelleen tilalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän samanlainen paha tapa... Osasta olen oppinut luopumaan, lähinnä halpoja merkkejä antanut eteenpäin. :D Mä sentään olen saanut lakkoja jo loppumaankin, mutta tilalle en ole ostanut samaa. :D

   Poista
  2. Kuulin onneksi kokeneemmilta että kyllä mä tuosta pihiydestäni vielä eroon pääsen... ;)

   Poista
 2. Tää on niin kaunis lakka, voi kateus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaiken lisäksi tää päätyi mulle aikoinaan ihan vahingossa siskon kautta! :)

   Poista
 3. Tosi kauniit! Toi onkin kyllä ihana kesälakka :)

  VastaaPoista
 4. Oijj ihana lakka! ♥ Ja tietysti ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas tosi sopivat nuo niittien paikat! =)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaisa!

   Hyvää viikonloppua myös sinne! :)

   Poista
 6. Mulla on niin paljon lakkoja, etten pidä todennäköisenä, että niistä mikään loppuisi vielä useampaan vuoteen XD Eikä mulla ole juuri sellaisia harvinaisuuksia, joita ei enää saisi (paitsi ehkä OPI Rainbow Connection ja Parlez-Vous OPI) ja joita ei siksi kauheasti uskaltaisi käyttää. Tuo DS Exclusive on kyllä jumalaisen kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän minäkään koskaan saa kaikkia lakkojani käytettyä! :) Tätä lakkaa on kuitenkin jälellä vain puoli pulloa ja OPI kapenee alaspäin! :D

   Poista
 7. Oi miten kaunis lakka! Ja niin vaikeasti saatavilla... :( Onneksi voi ihailla sitä edes kerran vuodessa sun blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostaisin kyllä heti toisen, jos näitä vielä saisi jostain järkevään hintaan! :) Mä oonkin tästä lakasta jo kolmet lakkauset tehnyt tähän blogiin. :D

   Poista
 8. Mun rakkauslakka vaihtelee sitä mukaa kun lakkaan kynsiä :D "unohdan" aina edellisen rakkauslakan ja lakkoja katsellessa löydän uuden.. Mutta mitään sellaista yksi yli muiden lakkaa ei ole vielä tainnut löytyä :)

  Ihanat kynnet, jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama, unohtelen kaikkia ihania lakkoja kunnes tutkailen mun lakkahyllyjä ja rakastun niihin uudelleen. :D

   Kiitos! :)

   Poista
 9. Yritän pitää ajatusmaailmani sellaisena, että lakat ostetaan nimenomaan käyttöön, mutta myönnän säästeleväni mm. OPIn Merry Midnightia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin nykyään noita uusia lakkoja ostan vain käytettäväksi enkä säästettäväksi, mutta ne tietyt harvinaisuudet joita on jo vähän... Pakko vaan säästää! :D

   Poista
 10. Nykyään mä ehkä jopa voisin tätä itsellänikin pitää.. :D mutta joo, parempi koti sulla. :)

  VastaaPoista
 11. Upea lakka. <3 Mulla ei ole vielä syntynyt yhtä lakkaa ylitse muiden, vaikka onkin monia mistä ei kyllä luopuisi tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. :) Mulla on lähes kaikki niitä joista en suostuisi luopumaan... :D

   Poista
 12. Tää on kyllä upea <3

  Mä kierrätän kohtuullisen aggressiivisesti lakkoja mutta ihanuudet jää itselle...vaikea nostaa sieltä yhtä ylitse muiden mutta paljon on sellaisia, joista en luopuisi millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi itsekin opetella myymään lakkoja paremmin eteenpäin... Toisaalta oon suht maltillisesti kasvattanut kokoelmaakin, ei ole hirvittävän montaa hutiostosta tullut tehtyä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)