tiistai 27. elokuuta 2013

Depend 223 leimailutestissä

Kuten ostopostauksessa mainitsin, testasin silloin pikaisesti Dependin 223 hopeaa leimailuun. Nyt se pääsi kunnon testiin ihan kynsille asti. Pohjalla mielestäni aivan upea China Glazen Hologlam-kokoelman Galactic Gray. Siskon kynsillä tähän ihastuin, joten pitihän se ostaa sitten itsellekin. :)
Näihin kokeilin Dependin 223:sta. Aiemmin käyttäessäni Barry M:n Silver Foilia leimaukseen olen valitellut, etten oikein pääse sinuiksi sen leimalakan kanssa. Aina se jotenkin vähän leviää kuin itsekseen. Vaikka olenkin yrittänyt tehdä niitä viivästyneitä leimailuja, eli annan lakan kuivahtaakin vähän. Silver Foiliin verrattuna tämä 223 ei ole ihan niin paksua, mutta tuntuu mun käytössä sopivan paremmin hopeiseksi leimauslakaksi. Ainakin se sopi hyvin tälle kuviolle jota käytin. Pitää kokeilla vielä ohuempiin leimoihin. Leimat ovat S-Sarjan laatasta S5.
Taas näköjään Paint ja Blogger rakeistaa näitä mun kuvia... No jospa niistä selvää saisi. :) Näissä leimoissa ei ole mun mielestä selvästi havaittavissa leviämistä kuten Barry M:n jäljestä näki. Silti aion pitää molemmat, sillä uskon että toinen toimii eri tilanteissa paremmin kuin toinen. :)

Mä lähden nyt nauttimaan ihanasta ilmasta koiruuden kanssa. :)

14 kommenttia:

 1. Hyvin saa kuvista selvää! =)

  Ja kyllästymiseen asti oon hokenut tätä, mutta sä olet taitava!

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Tuo Galactic Gray on kyllä yksi mun lemppareista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä nousi mun lemppareihin myös. ;)

   Poista
 3. Tuo Dependin hopea on kyllä huippu leimauksessa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Ja niin sun näköiset!

  Mä käytän ihan pelkästään tuota Dependin hopeaa leimailuun :) Eka hopeinen lakka, joka toimii niistä mitä olen kokeillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Mäkin varmaan käytän tätä tästä eteenpäin. :) Yritin Essencen hopeallakin leimata, mutta siinä ei oo pigmenttiä tarpeeksi.

   Poista
 5. Kauniit ja onnistuneet kynnet:) Mullakin on toi Depend kun näköjään näin ilman vanhaa Excaliburia, sitä ei taida enää saada mistään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sen vanhan Excaliburin loppu tuli vähän yllättäen, niitä ei sitten vain enää saanut mistään. :(

   Poista
 6. Voi että kun on taas niin kauniit kynnet. Sulla todellakin on taito hyppysissä ja niin kauniin malliset kynnet =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)