perjantai 15. maaliskuuta 2013

Sain mäkin edes jotain

Aluksi haluan muistuttaa teitä, että tänään illalla päättyy mahdollisuus saada itsellenne upeat lakat! Jos ette ole vielä osallistuneet niin nyt kannattaa! Osallistumisaikaa on enää ilta yhdeksään asti, osallistumaan pääset tästä.

Sitten vähän ostoksia taas. Nimittäin sain vihdoin itselleni näitä kaikkien jo omistamia Golden Rosen Jolly Jewelsejä. Eihän niitä täälläpäin ole, ei ainakaan vielä. Mä edelleen kovasti haluaisin sen L'orealin Confettiksen, mutta taitaa olla sekin turha toivo. Nämä onnistui sisko nappaamaan mulle reissultaan. Tässä ovat numerot 103, 111 ja 112.


Ehkä saan vielä pari lisää, mutta en ole varma. Jää nähtäväksi. :) Nämä nyt kuitenkin sain ja onhan nämä nättejä, ei siitä pääse mihinkään. Tällä hetkellä kynsillä on tuo 112 ja valmiiksi jo ahdistaa lakkauksen poistaminen! :D Postailen sitten viikonloppuna nämä kunhan ehdin. 

Olen lähdössä lauantaina pienelle shoppailureissulle ja siellä meneekin koko lauantai, joten en tiedä ehdinkö sunnuntaiksi postausta väsäämään. Giveawayn saajat ilmoitan heti kun ehdin ne käsitellä. Mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voin kattoa löytyykö täältä tota loreal lakkaa jos haluut ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tarjouksesta, mä kattelen nyt viikonloppuna sitä kauppareissulta kun lähden vähän kauemmas. Jos en löydä sitä, niin laitan vaikka viestiä sulle? :)

   Poista
  2. eipä ollu ainakaan keskustan anttilas ku katoin samalla kun kävin =( löysitkö

   Poista
  3. Mun sisko oli kysynyt yhdestä liikkeestä ja sinne olisi ilmeisesti tulossa näitä tällä viikolla, joten täytyy yrittää metsästää sieltä.

   Poista
 2. Msitä oot löytäny noita lakkoja? Ja paljonkohan on yksi kappale maksanut. Kyselen vaan, kun tuo violetti on niin ihana!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisko osti nämä tietääkseni Zeppelinin Seppälästä. Eli Seppälöissä näitä myydään, tosin vain ei kaikissa. Hinta taisi olla 3,95 kpl.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)