torstai 28. maaliskuuta 2013

Simppeliä

Mun piti ensimmäisena saada noista viikonlopun OPIn lakoista kynsille The World is Not Enough, ihan vain siksi, että ehdin käyttää sitä. Jos vaikka sattuisin vahingossa tuhoamaan tämänkin pullon. :D Tämä vaati peittääkseen kolme kerrosta. Upea lakka!
Kovasti mietin koristeluja ja päädyin sitten leimaamaan mustalla laatasta A02. Ihan simppelit leimaukset, koska lakka on itsessään niin näyttävä.
Näistä tuli ihan mielettömät! Tykkään TODELLA paljon. Jotenkin olin skipannut tän kuvion tosta laatasta, mutta nyt kun laitoin sen tämän lakan päälle niin mun mielestä sopii tosi hyvin yhteen. Näitä tulee tuijoteltua koko ajan. :D Nyt pitäisi keksiä vielä koristelut pääsiäiselle. Kovasti vain pinkit houkuttelee hyllystä... :)

14 kommenttia:

 1. Voi että ihailen siuta, sie saat leimaukset aina onnistumaan niin kauniisti. Siun kynnet on niin kauniit aina. Ääää ;____; Olen laiska enkä jaksa harjoitella jotta miekin joskus onnistuisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Heh se on kyllä totta, että harjoittelu auttaa, mähän tosiaan leimailen melkeen aina. :D

   Poista
 2. Nämä on kyllä ehdottomasti sun näköiset! :) Tyylikkäät!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! :)
  Miullekkin on tulossa tämä lakka, luulen että tykkään! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä ainakin kyllä tykkään tästä älyttömästi! :D

   Poista
 4. Superonnistuneetleimaukset! :) Ihanat!

  VastaaPoista
 5. Nämä on upeat! Sun leimaukset kyllä inspiroi itseäkin taas vaihteeksi opettelemaan, saat aina niin siistiä ja kaunista jälkeä aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kauan mäkin oon tätä kyllä harjoitellut kun aina leimailen vaan... :D

   Poista
 6. Ihanat! Mä en niin välittänyt tuosta lakasta, mutta näillä koristeluilla se onkin kaunis :D Olis kyllä kiva nähdä, miten sä leimaat, kun aina on niin täydellistä jälkeä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on monta lakkaa, jotka vasta koristeltuina näyttää oikein nätiltä. :D Mun oikeesti pitäis saada jotain sähellettyä videolle kun sitä moni pyytää... En vaan oo koskaan sitäkään tehnyt niin pitäisi jaksaa harjotella... :D

   Poista
 7. Tuo Opi on ehdottomasti yksi mun lempilakkoja:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)