tiistai 26. maaliskuuta 2013

OPIn täyteinen viikonloppu

Kuten edellisestä postauksesta saattoi arvatakin, mulla oli viikonloppuna synttärit. Meidän sukumme on hyvin vierailevaa väkeä, joten meilläkin kävi vieraita puolesta päivästä iltaan asti. Ei se mitään, vieraat on aina mukavia! :) Tässä vähän viikonlopun lakkalahjoista. Viime postauksessa mainitsinkin, että mies oli ihan itse käynyt Emotionista ostamassa mulle lahjaksi mun ensimmäisen Liquid Sandini. Lakan nimi on Can't Let Go.


Tämä seuraava ei varsinaisesti ole mikään lahja, vaan vaihtokauppa. Verieana ei tykännyt tästä lakasta, joten minä annoin sille rakastavan kodin. :D Kyseessähän on DS Mystery.


Tämän viimeisen mulle antoi sisko, lakan nimi on The World Is Not Enough. Tämähän on se epäonnen lakka, jonka onnistuin itse murhaamaan autollani ja vannoin silloin, etten osta tätä lakkaa ikinä kun pisti niin vihaksi. Nyt mun ei tarvitsekaan! <3


Tällä viikolla pitäisi keksiä pääsiäiseksi kynnet, mutta vielä ei ole minkäänlaisia suunnitelmia mitä tehdä. Ehdotuksia otetaan vastaan. :) Joko teillä on suunnitelmat valmiina?

P.S. Viime viikonloppuna ahkeroin, Nail Art by Belegwen löytyypi nykyään myös Pinterestistä

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)