maanantai 9. heinäkuuta 2012

Retrot pöllöt

Nämäkin kynnet suunnittelin jo valmiiksi kauan ennen uusien laattojen saamista. Ostin tätä varten uuden keltaisen lakankin. Miyon Sunny päätyi kynsille. Tämä lakka on tosi kauniin värinen, mutta mielestäni kyllä huono lakka. Lakka oli hankala levitettävä, enkä 3 kerroksen jälkeen saanut kuitenkaan tarpeeksi tasaista jälkeä omaan makuun. Ilmakupliakin taisi tulla, tosin oikeaan käteen, jotka eivät kuvissa näy. Täytyy kyllä mainita sekin, että omistamani OPI:n keltainen Need Sunglasses?-lakka oli myöskin hankala levitettävä, mutta sain sillä silti lopen paremman lopputuloksen aikaan. Onko hyvän keltaisen lakan löytäminen yhtä hankalaa kuin oli valkoisenkin? :)




Päälle halusin leimata vihreitä pöllöjä. Tuo ihana BM:n laatta BM-309 pääsi seuraavaksi kynsille. Leimasinlakkana käytin Konadin vihreää lakkaa. Tämä lakka ei ollut aivan ihanteellinen tällaiseen kuvioon, lakka näkyy aavistuksen laikukkaana keltaisen päällä. 

Olen viimeaikoina vaihdellut pikakuivattajia aina eri lakkauksiin ihan testimielessä, jotta saisin päätettyä mikä on mulle sopivin merkki. Tällä kertaa otin Cesarssin pikakuivattajan hyllystä ja sen kummemmin asiaa miettimättä aloin normaalisti (kuitenki varovasti) laittamaan sitä kynsille. No sehän levittikin sitten kahdesta sormesta leimat, keskisormesta eteenpäin vaihdoin merkkiä Posheen. Eli ainakin tässä tapauksessa pikakuivattajalla oli väliä. Olen lukenutkin paljon juttuja siitä että tuo lakka levittää leimoja helposti.





Kaiken lisäksi mä en yleensä edes leimaa kuvioita näin päin, mutta huomasin vasta kaikki kynnet leimattuani että nehän onkin väärinpäin kuin mitä yleensä. :D

Tykkäsin silti näistä, nuo virheet ei näy luonnossa niin pahasti kuin kuvissa. :)

26 kommenttia:

  1. Siis eikä! Nää on ihan parhaat! Pöllöt <3

    VastaaPoista
  2. Nuo pöllöt ovat kyllä syötävän suloisia :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on! Toivottavasti saan ensi kerralla paremmin onnistumaan. :)

      Poista
    2. Sulle voi kyllä tulla vaikeuksia yrittää parantaa täydellisyyttä hipovasta... ;)

      Poista
    3. Hihi, musta tuntuu että itse on aika kriittinen omien kynsien suhteen, en oo tainnu vielä täydellistä lakkausta tehdäkään! :D Mutta kiitos kovasti ihanasta kommentista! :)

      Poista
  3. Toi on mun lempparikuvioita uusissa Bundleissa! Ihanat! Joo, mikä tossa keltaisessa oikein on? Mulla on vain huonosti levittyviä keltaisia. Sama noi oranssit cremet. En ymmärrä. Ihan tuskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on myös yks mun lemppari! Hyvä kuulla et muillakin on ongelmia keltaisten kanssa, eikä vain mulla! :)

      Poista
  4. Söpsöt kynnet ovat :) ja hyvin sopivat värit yhteen!

    VastaaPoista
  5. Enkös minä olekin joskus vain fiksu... Vinkvink*

    Näillä väreillä näistä tuli kyl hienot.. Ollaanks myö nyt melkee samiksii???:DDD heh

    VastaaPoista
  6. Siis no fiksu ja fiksu.. Ehkä se johtu minusta miksi teit noinpäin!!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mäkin mietin et susta se johtu et tein ne noin päin... :D

      Poista
  7. ihanat ! ♥ ite olisin ehkä leimaillut noi pöllöt mustalla, mutta jokainen tyylillään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Hain nimenomaan tällä sellaista retrohenkisyyttä, joten siksi valinta oli vihreä. Ja tein edellisenä iltana siskolle mustalla, joten en viitsinyt samanlaisia itselle tehdä. :)

      Poista
  8. Harmi että oli mutkia matkassa:/ Mutta onneksi tosiaan livenä pikkuviat ei näy, kamera on vaan niin armoton. Södet kynnet ja onnistuneet värivalinnat näissä:) Muistelen muuten, että Gina Tricotin keltainen lakka oli ihan toimiva jos joku etsii kirkkaankeltaista, edullista lakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen on kyllä huomannut että monesti vasta koneella huomaa kuvia selatessa vikoja, jonka jälkeen pitää käydä paikkaamassa ja ottaa uudet kuvat... :D

      Hyvä tietää että löytyy toimiva keltainen ja joka on vielä kohtuuhintainenkin. :)

      Poista
  9. Ihanat retropöllöset!:)

    VastaaPoista
  10. Hienot kuvitukset ja nätti keltainen, oot sentään päässy siihen asti että olet ylipäätään löytänyt kauniin keltaisen sävyn. Mulla on jo kaks hutia, kynnet värjääntyneenä eli jatkan kauniin ja hyvän keltaisen metsästystä. Valkoisena olen koittanut Wild & Mild:n Polarbearia, ei hyvä, nyt on CG:N White on White, parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan tuo nätin värinen, mutta en usko että kovin äkkiä uudelleen kynsille päätyy. Ennemmin käytän sitä Opi:n lakkaa, sillä sai kuitenkin siistin lopputuloksen, vaikka sen kanssa saikin tapella. Valkoisena oon pitänyt parhaimpana OPIn Alpine Snowta. Se on ehdottomasti paras tähän mennessä. :)

      Poista
  11. Iiiiiihanat pöllöt <3

    Blogistani (la-la-nails.blogspot.fi) löytyy sinulle haaste=)

    VastaaPoista
  12. Ihanat! Hyvä idea pöllökuvion käyttöön, kun kattelin, et se on ihana, mut mitähän sen kans tekis... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin hain vähän erilaista väriyhdistelmää tähän kuvioon... :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)