sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Holot liukuvärjäysleimat?

Vähän epämääräinen otsikko, eikö totta? :) Tällä kertaa leikitään taas hologrammilakoilla. Pohjalle kynsiin päätyi Flormarin hololakka numero 814. Kuvissa kerroksia kaksi. 




Tarkoitus oli leimata koko kynnen leimat kahdella värillä. Toinen on OPIn DS Extravance ja toinen Color Clubin Revvvolution. Leimasinlaattana tällä kertaa BM-322. Yritin saada leimoista vähän liukuvärjätyn näköisiä, onnistuinko siinä...? :)




Noissa edellisissä kuvissa nuo lakat eivät pääse kyllä yhtään oikeuksiinsa. Mun työvalojen alla kuvattaessa ne näyttää paljon paremmalta! :)





Onneksi ulkona paistaa aurinko tällä hetkellä. Taidampa suunnata sinne ihailemaan kynsiä! :)


14 kommenttia:

  1. Ompa upeat! Ihana yhdistelmä nupo leimausvärit, ja tykkään tuosta kuviostakin kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäkin tykkään näistä kynsistä aika paljon. :)

      Poista
  2. Onpas kiva idea näissä kynsissä, tykkään! :)

    VastaaPoista
  3. Siis ihan mielettömän makeet! Toi flormar-holo näyttää tosi hyvältä, mulla on kanssa se, mutten ole vielä päässyt kokeilemaan (onneks suomen kesä on nykyään niin pilvinen :D).
    Ja tykkään muuten aina vaan enemmän tuosta kukonaskel kuviosta, sopii hyvin just tuohon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Harmi kun tämä kesä on ollut niin sateinen, ettei holoista ole päässyt nauttimaan täysin siemauksin.. Silloin pitää ottaa kaikki irti siitä kun se joskus pääsee pilkahtamaan! :)

      Poista
  4. Hienot! Tykkään väriyhdistelmästä. En edelleenkään tajua, miten voit olla noin täydellisen hyvä leimaamisessa. En oo varma, oonko jo pyytäny, mutta voisitko tehdä siitä tuton?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oon sitä mieltä, että kun löytää oikeanlaiset lakat ja leimat jotka sopii niiden kanssa, niin leimaamisessa ei ole mitään ongelmaa. Ainakaan itsellä. Voisinhan mä jonkinlaisen tuton tässä väsätäkin. :)

      Poista
  5. On kyllä tosi nätit ja onnistuneet kynnet, mutta liukuefekti olisi ehkä tullut esiin paremmin kolmella leimauslakalla, joista keskimmäinen olisi kahden muun sävyn välistä tai vaikka ihan sekoitus lakoista itsessään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta! Pitää seuraavalla kerralla kokeilla tota kikkaa, kiitti vinkistä! :)

      Poista
  6. Uuh, nämä on TOSI upeat! Mullakin on ollut pitkään suunnitelmissa leimailla kahdella värillä, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt kun nämä näin, niin tuli kyllä hinku päästä leimailemaan :D -Papu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä aion kokeilla seuraavaks tota Mirvan ehdottamaa konstia liukuefektin parantamiseksi. :)

      Poista
  7. Oijjoi, nää on aivan ihanat! Tuo on yksi lempparikuvioni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäkin tykkään tästä kuviosta! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)