maanantai 31. elokuuta 2015

Katukynnet koukuilla

Vaikka pidänkin raidoista todella paljon, en ole koskaan tehnyt seilorikynsiä itselleni. Ostaessani Essencen uutuuksista Miss Captainin, päätin kokeilla seiloreita ensimmäistä kertaa. 

Ginan valkoinen tuli tietty mukaan kuvioihin ja halusin jotain ankkureitakin kynsille. Olin ihan varma, että mulla on tosi paljon ankkureita leimauslaatoissa, mutta lopulta silmiini osui vain tämä laatta. BM-509:stä yritin leimata tuon ankkurikuvion China Glazen Passionilla, mutta siitä ei tullut kynteeni kuin yksi ankkuri ja vähän ketjua. Se ei siis näkynyt kynnellä juuri yhtään. Poistin kuvion ja totesin sen käyttökelvottomaksi omille pienille kynsilleni.

Päätin ottaa kuvion siitä alta ja ajattelin, että close enough ja leimailin menemään.



Miss Captainia peukalossa, nimettömässä ja pikkurillissä kaksi kerrosta. Etusormessa ja keskisormessa pohjalla kerros Ginan valkoista. Tein keskisormeen raidat Mi Nailsilta saadulla sabluunalla, oli muuten miljoona kertaa nopeampaa ja helpompaa kuin asetella ne vinyylit yksitellen! :D Etusormeen tein sabluunasta jääneillä viivoilla pari raitaa lisää.


Aika kiva lopputulos, vaikka itse sanonkin! No, mulle menee kynnet kuin kynnet, jos niissä on raitoja! <3

Käytin näitä kynsiä apuna, kun siskoni leikkasi nelivuotiaan tyttärensä hiuksia ja tytön pää piti saada pysymään mahdollisimman suorana. Katselimme yhdessä kynsiäni ja tyttö totesi, että nämä ovat katukynnet. Varmistin vielä, että tyttö todellakin tarkoitti katukynsiä. Hetken pähkäiltyäni älysin kysäistä tytöltä, tarkoittaako hän suojatietä ja kyllä, juuri niitä hän tarkoitti! Nimettömät ovat kuulemma vain koukkuja. Ihan selvät katukynnet siis! :D

Käytetyt lakat:

14 kommenttia:

  1. Harmi ettei ensimmäinen leima noussut kunnolla. :( Mutta on nuo nyt muuten jo niin hienot (raidat) että ankkurit kuin ankkurit menee, vaikka sitten koukut. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat on kyllä aina hienot ja kyllä nuo koukutkin siihen sopii tarpeeksi hyvin. :'D

      Poista
  2. Ihan sun tyyliset :) todella kivan värinen Essence, just tuommosista tykkään. kokonaisuus on muutenkin kiva kun ei ole liian sailorit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo on kyllä sellainen ihanan likainen lakka, tykkään niistä tosi paljon. :)

      Poista
  3. Ooo, ihanat katukynnet! Ostin just lauantaina tän Miss Captainin ja nyt tekee mieli heti lakata sillä tietty! Tosi kiva sävy ja raidat vaan on pop! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo on kyllä kiva sävy ja raidat on aina pop! :D

      Poista
  4. No nyt kyllä repesin! Tulin ihan innolla lukemaan, että millaiset on sun katukynnet. Sitten luin ton merkityksen... suojatiekynnet :D. Meinasin tukehtua! Ihania nuo pirpanat. Raidat on kyllä taas ihan just suorassa ja terävät kun mitkä. Pitänee ostaa näitä vinyylejä. Mä en jaksa ikinä alkaa tappelemaan teippien kanssa, kun en saa niitä suoraan. Ja tässä on nyt taas tää Miss Captain, joka pakoilee mua edelleen. Mistähän mä tän löydän :). Mieletön väri! Noi atraimet on muuten paljon hienompia kuin ankkurit. Jotenkin nää kynnet on niiden myötä ihan oikeesti katukynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aina välillä tulee noiden ipanoiden kanssa vastaan tuo, että saa hetken miettiä mitä ne tarkoittaa milläkin. :D

      Nämä oli älyttömän kätevät raitojen tekoon, en kyllä enää ala yksitellen edes yrittämään. :)

      Kyllä sä vielä onnistut metsästämään tän lakan itsellesi, jos ei muualta niin sieltä saksasta tilaamalla. :D

      Poista
  5. Ihana "katukynnet" :D
    Miulta löytyy samainen laatta ja siinäkään ei toimi kyseinen kuva >:(
    Mutta kauniit kynnet nämä on näinkin ^.^

    VastaaPoista
  6. Oi miten kaunis tuo leimalaatan vesikuvio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin tuon laatan kaunein kuvio! Oon kerran sitä käyttänyt, mutta muistaakseni leimasin kynnet vahingossa väärinpäin, joten se ei näyttänyt siltä miltä piti. :D

      Poista
  7. Voitko tehdä seuraavaksi ranskiksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sen verran värjäytyneet kynnet, että en tykkää tehdä ranskiksia tällä hetkellä. Mulla on muutenkin postaukset ajastettu pariksi viikoksi eteenpäin, joten ainakaan ihan heti ei ole ranskiksia luvassa. Laitan kuitenkin korvan taakse pyynnön ja yritän tehdä sellaiset mahdollisimman pian. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)