maanantai 24. elokuuta 2015

Yllätyin!

Kuten jo aiemmin olen sanonut, en tarvitsisi lisää leimasimia, mutta niitä nyt vaan on kertynyt aika monta ja näköjään kertyy koko ajan lisää! :D 

Olin aikaisemmin tilannut ebaysta tämän stamperin kauniin ulkonäkönsä vuoksi.


Stamperi on aika pieni, halkaisijaltaan vain 2,5 cm, mutta se riittää kyllä omille kynsilleni hyvin. Huomasin näitä samoja stampereita Born Pretty Storen valikoimassa. Tuohon ebaysta ostamaani tuli valkoinen pää, joka on pehmeydeltään pinkin XL-stamperin luokkaa. Halusin vaihtoehdon valkoiselle, jos leimaan valkoisella niin helpompi nähdä virheet jos leimasin on tummempi. Pyysin saada testiin punaisen stamperin pään.


Tuo oli vähän arpapeliä sopiiko tuo punainen pää tuohon stamperiin, mutta kaikkihan ne varmaan samasta paikasta on lähtöisin, joten otin riskin. Ja kyllähän se pää sopii siihen!


Esikäsittelin päätä ainoastaan siten, että pyyhin sitä asetonilla hetken, kunnes tyyny ei kiillä enää. Testasin leimasinta laatalla, jonka tiesin toimivaksi, eli BPS-L003. Leima nouseekin erinomaisesti leimasimeen ja se on kuitenkin helppo painaa kynteen.


Tuo leimasin tulee varmasti olemaan itselläni käytetty, se on sen verran jämäkkä, että sillä saan suoria viivoja pysymään suorina kynsille asti. Jos tämä olisi aavistuksen isompi niin se haastaisi kyllä mun pinkin XL-stamperini.

Käyttämäni tyyny löytyy kynsikoristeista ja maksaa normaalisti 2.45 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


8 kommenttia:

 1. Vähänkö hieno leimasin! Näyttää tarttuvan kuviot tosi hyvin tohon punaiseen päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kiva kyllä! Joo, kyllä ne tarttuu, kunhan leimasin ei vaan kiillä enää. :)

   Poista
 2. Ooo, mie tilasin ton n. kk sitten, ja juurikin tuon ulkonäön takia. Odottelen vaan edelleen BPS:n pakettia tulevaksi. :/
  Toi näyttää ihan entisaikojen vahasinetiltä, voi leikkiä kuninkaallista leimaajaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niillä kun aina tahtoo kestää noilla noiden paketeilla. :/
   Kuninkaallinen leimaaja kuulostais hienolta CV:ssä, pitäiskö lisätä? XD

   Poista
  2. Hahhahhahhaa, saattais siinä olla selittämistä haastattelussa. :D Mut se titteli kyl sopis sulle ku nenä päähän. :)

   Poista
  3. Haha, vois olla joo vähän selittämistä! :D

   Poista
 3. Mä oon niin kade sulle tämän laatan toimivan version omistamisesta! Halusin vaan tulla sen taas sulle kertomaan, ettäs tiedät :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon kade niille joilla ne muutamat saman merkin laatat toimii, jotka mulla taas ei toimi! Ärsyttävää laatuvaihtelua! Mutta kiva kun kävit välillä muistuttaan! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)