keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ensipuraisu tahmeaan vaahtokarkkiin

Ostin tovi sitten itselleni MoYoun stamperin. Mulla on monia toimivia stampereita, joilla saan hyvää jälkeä aikaiseksi, mutta silti mun teki mieli tilata ja kokeilla tätä XL Marshmallow Stamperia, joka on hyvin tahmainen.

Mä en esikäsitellyt tätä stamperia mitenkään, painelin ylimääräiset karvat vain tarrarullaan ja lähdin leimailemaan. Pohjustin lakkauksen parilla kerroksella Essien Go Ginzaa. Leimauslakaksi valitsin China Glazen Rendezvous With Youn ja kuvion uudesta Holy Shapes -laatasta.  


Mä tein niin, että pyöräytin todella kevyesti kuvion laatasta stamperiin ja siitä painoin edelleen todella kevyesti sen kynteen. Tällä yhdistelmällä täytyy olla vaikea epäonnistua, niin hyvin leima tarttuu leimasimeen. Leimasin on kyllä todella tahmainen! 


Mun piti lähes varoa ettei leimasimen pää jää kiinni laattaan kun sitä varovasti siinä pyöräytin. :D Valitsin tarkoituksella tuollaisen kuvion, sillä epäilin leimasimen venyttävän pehmeytensä vuoksi leimoja. Näissä sitä ei niin huomaa (tai no kyllä sen vähän näkee näistäkin).


Leimasin on omasta mielestäni helposti toimiva. Mutta on siinä vikojakin. En uskaltaisi tällaisella stamperilla edes yrittää leimata kovin suoria viivoja sisältäviä leimoja, siihen tarvitsee mielestäni kovemman tyynyn. Makuja on varmasti monia, mutta itse en varmasti saisi aikaan yhtä hyvää jälkeä näin pehmeällä kuin hiukan kovemmalla luottopinkilläni. Luulen, että pitäisin enemmän MoYoun vastaavasta stamperista, joka ei ole näin tahmainen, mutta silti yhtä pehmeä.

Uskaltaisin kyllä suositella tällaista leimasinta sellaisille, jotka kamppailevat leimojen nousemisen ja kynnelle siirtämisen kanssa. Mutta tiedän kokemuksesta, että toisille se leimaaminen nyt vaan on hankalampaa kuin toisille! Kaveria kerran yritin opettaa, minä tein ensin ja leimat nousi täydellisesti. Hän teki perässä juuri samalla tavalla samoilla välineillä, eikä leima noussut. Sama toistettiin useasti ja lopputulos oli aina sama, leima ei vain onnistunut hänellä. :D

Oletteko te kokeillut näitä superpehmeitä ja supertarttuvia leimasimia? Mitä mieltä olitte?

Käytetyt lakat:


30 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus :) Itsellä leimaaminen on ihan tuurista kiinni, toisena päivänä homma onnistuu ja toisena en saa mitään jälkeä mihinkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mä tiedän että toisilla se onnistuu joskus ja joskus ei sitten millään, varmasti turhauttavaa! Ja itseä ainakin häiritsee se, että en osaa antaa täysin varmoja neuvoja millä se leima nousisi aina... :D

   Poista
 2. Mä ajattelin hankkia tuon saman leimasin nyt kun teen seuraavaksi MoYoulle tilausta. :)
  Kynnet on todella ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, no kirjoittelehan sitten sun mielipidettä asiasta! :) Kiitos!

   Poista
 3. Mulla on Cesarin jumbolöllö, se on uusi suosikkini! Kynttä voi pyöräyttää sitä vasten jolloin kuvio siirtyy tai sitten ihan leimata suoraan. Olen tykännyt enkä ole muita stamppereita nyt käyttänytkään. Konadin omaa kaksipäistä käytän pieniin kohdennittaviin kuvioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää pyöräyttää kynttä leimasimeen, en saa tarpeeksi hyvin kohdistettua leimaa niin, joten painan aina sen kuvion kynteen. Mäkin oon käyttänyt just sitä Konadia pieniin kuvioihin, siihen se on kyllä paras. :)

   Poista
 4. Mua kyllä vähän kiinnostaisi testata näitä uusia MYL:n stämppereitä. Toivottavasti myyntiin tulee pian pelkät tyynyt, kun en tarvite tuota sylinteriä mihinkään. MYL:n neliskanttinen löllö on kyllä todella hyvä vaikka se ei suoria viivoja teekään :). Ärsyttävintä siinä on juuri tarttuminen laattaan leiman noston yhteydessä. Jos et muista pitää laatasta kiinni niin koko homma pitää tehdä uusiksi, kun laatta nousee ilmaan stämpperin mukana. Sen takia en varmaan tykkääkään pienistä pyöreistä laatoista, kun niistä on niin hankala pitää kiinni. Onkohan tämä vielä tahmaisempi kuin tuo neliskanttinen leimasin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä onko BPS:n tyynyt minkälaisia, niitähän oli siellä pelkästään myytävänä ja olettaisin että sopii tuohon sylinteriin? Kannattaa niitäkin varmaan kokeilla jos ei muualta saa irtopäitä. :D
   Joo, tuo tarttuminen oli vähän huono kun piti niin varovasti käyttää stamperia. Mulla on se MoYoun neliskanttinen ja ainakin siihen verrattuna tää oli paljon tahmaisempi.

   Poista
 5. En oo lainkaan lähtenyt mukaan tähäön leimasin hamsterointiin. Toki niitä muutama on mutta kaikki CS ym leimasimet saa olla. Mul on toimiva tapaus ja pari päätä ehkä hommaan siihen. Btw, kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei munkaan tarvitsisi ostaa kun löytyy toimivia, mutta miksi niitä sitten pitää ostaa? Siihen kun osaisi vastata niin rahat säästyis. :D Kiitos! :)

   Poista
 6. Onpa tahmean näköinen, huh. Mulla olisi leimasimen osto edessä, kun nykyisessä on kolhu tyynyssä. Kiitos 2-vuotiaan, joka tykkää salaa nyppiä tyynyä irti leimasimesta :/. Mikä se sun pinkki tarkalleen ottaen on? Mulla on nyt sellainen melkolöllö, pyöreä xl-leimasin, jonka oon tilannut joskus iät ja ajat sitten MagnoNailsilta. Samantyyppinen ois toiveissa, mutta voisi löytyä mielellään Suomesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tahmea! :D Mun pinkki on myös ostettu aikoinaan MagnoNailsilta. Samanlaista myy mun mielestä ainakin Mi Nails: http://www.minails.fi/tuote/xl-leimasin-erikoispehme%C3%A4-2-p%C3%A4inen/xl-leimasin/

   Poista
  2. Kiitos, täytyypä kurkata :)

   Poista
 7. Ooh, ihana lakkaus <3 :D Leimasimista viimeisin osto on se vaaleanpunainen (sinun suosikkisi ilmeisestikin myös) MiNailsilta, on toiminut todella hyvin ja sen jälkeen ei ole enää toisia/uusia tarvinnutkaan kokeilla :) Itse jossain vaiheessa kun tajusin sen leimauksen idean, niin stamperilla ei ole enää ollut niin merkitystä kuin hienosäädön kannalta (millä nousee koko kuvio, mikä riittää omalle kynnelle, mikä sopii omaan taktiikkaan jnejne) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo, se pinkki on mun suosikki, tuun sen kanssa parhaiten toimeen. :D Tuo on ihan totta, kun se leimaus alkaa sujumaan, ei sillä stamperilla enää ole niin suurta merkitystä, se on jo sitten sitä hienosäätöä. ;D

   Poista
 8. Kauniit kynnet. Kyllä se vissiin vaan on alistuttava siihen, että stampereita pitää olla erilaisia eri laatoille, lakoille ja kuvioille. Yksi ei toimi kaikkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen ehdottomasti samaa mieltä, ei ole olemassa yhtä täydellistä leimasinta joka toimisi kaikkeen ja jolla leimat nousisivat jokaisesta täydellisesti. :D

   Poista
 9. Kauniit! Minäkin ostin tuollaisen MoYoun sticky-leimasimen, mutta myin sen jo poiskin - en tykännyt. Se oli niin tahmea, että jos en ollut supernopea, kuvio ei lähtenyt leimasimesta kokonaan irti kynnelle vaan lopputuloksena oli kynnellä vajaa kuvio. :-/ Nyt mulla odottaa testaamista hieman vähemmän lötkö ja hieman vähemmän tahmea CesarsShopin pinkki iso leimasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä pidän tän itselläni ainakin toistaiseksi. Mä en huomannut tuota ettei se tarttuisi kynnelle, mutta mä leimaan yleensä aika nopeasti muutenkin. :) Mutta kyllä mä vähemmän lötköstä tykään enemmän. :D

   Poista
 10. Mä tänään taas olin valmis heittämään uudet leimakamat ikkunasta. En vain saa leimoja onnistumaan, tollanen tahmanen leimasin vois kai olla mun juttu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos ongelma on se, ettei leima tartu leimasimeen niin tähän kyllä varmasti tarttuu, kunhan muistaa käyttää sitä hyvin kevyellä kädellä. :D Eikä saa käyttää tietenkään laatan puhdistuksessa liian öljypitoista lakanpoistoainetta, itse käytän vain puhdasta asetonia. :)

   Poista
 11. Nätit kynnet ^.^
  Miulla ei ole (vielä) tällaista superlöllöä leimasinta, ehkä joskus kokeilen tällaista :)
  Tällä hetkellä mie haaveilen siitä CesarsShopin maxileimasimesta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :3
   Kyllähän tämä leimasin kokeilemisen arvoinen on, mutta en mä ainakaan tule tätä aina käyttämään. :D

   Poista
 12. Kun teit tuon top ten kauneimmat lakkaukset, voisitko tehdä myös top ten kauheimmat lakkaukset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jo työn alla, hoksasin saman idean kun tein tuon postauksen! :D

   Poista
 13. Ohoh onpas tahmea leimasin :D Upeet kynnet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)