keskiviikko 5. elokuuta 2015

The 31 day challenge | Day 16: Geometric

Mulla on vähän päässyt unohtumaan tämä haaste. Lakkaushetkellä muistin tarkistaa, missä kohtaa olen menossa ja kohta 16 oli käyttämättä. 


Geometrisesta kuviosta mulle tuli heti mieleen tämä BPS:n laatta, tykkään tuosta kuviosta todella paljon. Siispä päätin uhkarohkeasti kokeilla onneani tuon kohdistamisessa.Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin lakkasin kaksikerrosta Essencen Play With My Mintia. Keskisormessa kaksi kerrosta Ginan valkoista ja nimettömässä Lumene Sandy Brook. Leimauslakkana Dashican uusi minttuinen leimauslakka, joka toimi hyvin tuon kuvion kanssa. Joillakin Dashican lakoilla saan aikaiseksi paljon reikiä, mutta tällä yhdistelmällä niitä ei kyllä paikattavaksi asti jäänyt.


Vähän tuo leima meni väärään paikkaan, mutta niin vähän, ettei se mua haittaa. Tykkäsin paljon lopputuloksesta, mutta en kuitenkaan niin paljon kuin olisin odottanut. Mulla edelleen kynsimasis painaa, lähinnä tulee lakattua tottumuksesta, mutta ideat on ihan loppu. Toivotaan, että tämä menisi pian ohi!

Käytetyt lakat:


14 kommenttia:

 1. Kaunis minttulakkaus! :)
  Mullakin on haaste vähän jäänyt, kun tuo viimenen kolmannes on vähän haastavampi toteuttaa.. Meillä on muuten näköjään eri listatkin, sillä mulla oli 16. päivän kohdalla aiheena tribal print :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Haha, mä en tiennyt että nämä kaikki ei ole samanlaisia! :'D No, mä meen tän mukaan mikä mulla on! :D

   Poista
 2. Kynsimasis kait kuuluu asiaan, kyllä se inspis sieltä taas tulee :) lakkaus on nätti ja ihana minttu leimauslakka! Fiude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä kyllä tulee aina silloin tällöin ja aina ne on ohi menneet. :) Kiitos! :)

   Poista
 3. Tää Gatsby-leima on aivan mieletön. Melkein jopa haluaisin tän pienen laatan itselleni ihan vaan tämän yhden kuvan takia. Mutta me ei olla kavereita BPS:n laattojen kanssa (edes näiden pyöreiden), joten tyydyn MoYou Londonin Gatsby-laattaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, tykkään itsekin siitä tosi paljon! Mä ostin useamman MoYoun laatan nyt, saa nähdä tulenko mä niiden kanssa toimeen paremmin kuin noiden entisten MoYoujen. :D

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus ja ihanat väriyhdistelmät <3 Mullakin on muuten 16. päivän kohdalla tribal print, jännä. Toisaalta aika lähellähän ne voi olla toisiaan. Kynsimasis on kurjaa, sitä näköjään tulee itse kullekin. Toivottavasti sulla menee pian ohi. Auttaisko just tää 31 päivän haaste siihen, niin ei tarvis aina alusta asti keksiä ideoita kynsille? Mun haaste on kestäny varmaan jo pari vuotta, saankohan sitä koskaan valmiiksi :D

  VastaaPoista
 5. Jahas, Blogger ei anna vastata suoraan, mutta menee se näinkin! :)
  Kiitos Sigi! <3
  Mä kopsin tekstin muistaakseni Chalkboard Nailsin kuvasta, siinä oli tuo 16 kohta erilainen, ehkä hän on sen sitten siihen muuttanut. :D Mutta aika lähellähän ne ovat toisiaan.
  Tuntuu, että hirvittävän monella on ollut masista ilmassa, onneksi se yleensä menee kohtuullisessa ajassa ohi. Kyllähän tämä haaste auttaa, kun vaan muistaa haasteen olemassaolon! :D Mä oon kuitenkin jo yli puolessa välissä menossa, ehkä mä saan tän vuoden sisään tehtyä loppuun asti. XD

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavan raikas lakkaus! Todella kauniit värivalinnat, ja tuo leimahan on aivan täydellinen ♥

  VastaaPoista
 7. ihanat värit ja muutenkin kauniit kynnet <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)